Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Reikia skubios pagalbos del spyruokliu  (Skaityta 874 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Reikia skubios pagalbos del spyruokliu
« Topic Start: 2007 Rugsėjo 09, 13:55:30 »
Tai va, gavau pagaliau spyruokliu suspaudejus ir noriu per siandien susispausti spyruokles ir isiimti pasalinius daiktus is po ju, nes ta mano audine tai auksta kaip dievo tvirtove.  :f
Ir cia kazkada jau gyriausi kad radau kazkokius pasalinius daiktus kurie aukstina mano audine, taigi nufotkinau tuos daiktus, ir pasakykite tiksliai kas zino ar tie daiktai cilindro formos yra tikrai nereikalingi mano spyruolkem, ar gal visdelto reikalingi?  (!?)
ten kiek ejo suprast tai yra cilindro formos istekintas metalas ikistas kazkoks, ir dar guma yra, bet ta guma gal privalo buti  (!?) NORS is forumo kas turi a8 sake jokios gumos virs spyruokliu pas juos nera  (!?) taigi sakau plesiu viska lauk ir kisiu atgal spyruokle, bet kadangi ziniu daug nera, tai kad neisimciau kazko per daug, tai va laukiu patarimu.
FOTO:

ir

va ka rodo etka:

cilindro kaip ir nera, bet guma kaip ir kazkokia matosi tiesiai virs spyruokles, 35 skaiciu pazymeta.
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 09, 14:50:25 sukūrė rafinuotas »

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1: 2007 Rugsėjo 09, 17:36:16 »
Nu va, ardai ir žiūri, ko pas tave per daug.

Shefasd

• Svečias
« Atsakymas #2: 2007 Spalio 01, 21:52:57 »
35 nr pazymeta spyruokles atrama :) Ji tikrai turi but, bet tavo stoike tikrai idomiai atrodo :)