Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ratu suvedimas-Help!  (Skaityta 4949 kartus)

Neprisijungęs Petre

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
Ratu suvedimas-Help!
« Topic Start: 2010 Birželio 01, 12:40:15 »
Sveikuciai!
Gal galit man kas padet,pas mane yra Seat Alhambra 2002m. Vakar buvau utenoj Ford stacato servize ir ten man dare suvedima,prijungus visus ten navarotus tas servizistas pasake,kad priekinio kairiojo rato isvertimas blogas ir jo negali atstatyti,nes nesiregulioja,tik suvedima padare ir jokio tolko,kaip trauke i desine,taip ir toliau,pries pora savaiciu as per lietuvos gerus esvaltus pataikiau i duobe,buvo smugis,bet nemanau,kad jau labai toks stiprus,bet pakenke mano kairiajam rato isvertimuj. Gal kas galit man patart ka daryt? Ka keist,kad atstatyt ta rato isvertima,o gal kas buvo su tuo susidure? Ir dar gal kas patartu rimta serviza,kur daro suvedima,galima Vilniuj,arba Utenoj.

Neprisijungęs wjd

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Re: Ratu suvedimas-Help!
« Atsakymas #1: 2010 Birželio 01, 15:14:37 »
jei nesidaro isvirtimas tai keisk visas gumas ir tt. kas priklauso, tada stoves kaip turi buti

Neprisijungęs Petre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Birželio 01, 15:33:47 »
Bet man supranti reikia ,kad kazkas nustatytu ka butent keist,nes pakaba,gera,tik gali but kazkas palenkta.

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Birželio 01, 15:34:25 »
arba kėbulas mašinos neidealus :)

Neprisijungęs Petre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Birželio 01, 17:38:36 »
Kebulas geras,as zinau ka as atsivariau ir buvo viskas gerai jau pora metu vazineju,bet kai uztaikiau i duobe esfalte tai va dabar negerai pasidare

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Birželio 01, 18:32:38 »
tai dabar kam lengviau, ar mums nieko nematant isburti kas ten sulinko, ar tau nuvaryt masina iki serviso ir patikrint kas ten blogai?

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Birželio 01, 18:51:15 »
tai dabar kam lengviau, ar mums nieko nematant isburti kas ten sulinko, ar tau nuvaryt masina iki serviso ir patikrint kas ten blogai?
tai zmogus kiek maciau ir klausia kur galetu nuvaryt  :) kad jam ten nemaltu s... ir sakytu ka reikia pakeisti kad pasidarytu tas suvedimas

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2435
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Birželio 01, 19:22:56 »
Kebulas geras,as zinau ka as atsivariau ir buvo viskas gerai jau pora metu vazineju,bet kai uztaikiau i duobe esfalte tai va dabar negerai pasidare
Ir po to garantuoji, kad kėbulas geras? Tai ko tada ratai išsižergę...

Neprisijungęs Petre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Birželio 01, 21:03:06 »
Kebulas nemanau,kad galejo jam kazkas paimt ir pasidaryt,as tik prasau,kas man galetu pasiulyt koki gera serviza,kur ratus suvedineja,ir kad man nustatytu,kas negerai.

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Birželio 02, 00:20:25 »
kaune tai zinau rimta serviza kiek teko darytis tai rimciausi kas liecia suvedimus, net nesulyginamai su kokiu nors kemi.

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Birželio 02, 09:38:34 »
kiek laipsniu isvirto ir i + ar i - ? gali buti arba amortizatorius palinkes arba kelmo dalis kur amortizatorius tvirtinasi

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Birželio 02, 10:18:13 »
Ir po to garantuoji, kad kėbulas geras? Tai ko tada ratai išsižergę...
smugis turetu but toks jog ratas sprogtu deformuotusi tada greiciausiai amortikas suluzti tiek kad remas pasidetu ant asfalto tada gal ir butu deformacija  :D masinu remai ne is popieriaus padaryti. sugeria smugi tam padarytos vietos

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Birželio 02, 12:08:28 »
o ratlankis neliko kiaushiniu???
Varyk pas garazasTDI, mano karvei padare suvedima liuks :) Pas juos tas aparatas i kosmosa panashesnis nei i suvedimo aparata :)

Neprisijungęs Petre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Birželio 02, 22:49:34 »
kiek laipsniu isvirto ir i + ar i - ? gali buti arba amortizatorius palinkes arba kelmo dalis kur amortizatorius tvirtinasi

Ratas -1.07 kairiojo,o kito nezinau,gal 0.25 desniojo,bet tiksliai nepamenu.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 02, 22:52:04 sukūrė Petre »

Neprisijungęs Petre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Birželio 02, 22:55:06 »
Beje,pas mus Ignalinoj tik vienas daro suvedimus kompu ir tai kol padaro min laiko per 3 valandas padaro,o buna nueina cerkute padaro ir varzteliu nedasuka,na man pvz taip buvo pasatuj dare,tai daugiau jo nenoriu pazint,nes griovyje vos neatsiduriau :D

Neprisijungęs Petre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Birželio 02, 22:58:28 »
Varyk pas garazasTDI, mano karvei padare suvedima liuks :) Pas juos tas aparatas i kosmosa panashesnis nei i suvedimo aparata :)

Na nezinau,nes tuos ratus as pardaviau,nes muse,neatitiko varztai :P dabar su kitais. Na nezinau ka jis gali pasiulyti tdi garazas,jei gerai pasakys,turi minciu tai reiks nulekt.

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Birželio 03, 10:51:28 »

Na nezinau,nes tuos ratus as pardaviau,nes muse,neatitiko varztai :P dabar su kitais. Na nezinau ka jis gali pasiulyti tdi garazas,jei gerai pasakys,turi minciu tai reiks nulekt.
Su ignalina pas mane prisiminimas kad yra vienas senolis kuris labai griezhtai Technikines ziuri, is skaudzios patirties jis taip.

Neprisijungęs Petre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Birželio 03, 10:58:36 »

Su ignalina pas mane prisiminimas kad yra vienas senolis kuris labai griezhtai Technikines ziuri, is skaudzios patirties jis taip.

Taip toks yra ir dabar,bet nieko,jei tvarkinga masina,tai praeina :-]

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Birželio 03, 14:34:23 »

Taip toks yra ir dabar,bet nieko,jei tvarkinga masina,tai praeina :-]
viena lampa kreivai piese siek tiek, sake pasitvarkyt, bet kai paciam pareguliuot neisejo, vietoj nebuvo servizioko jokio, gryzus darkarta pasirase ir pasake susireguliuot vilniuje :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Birželio 03, 15:24:17 »
Vis tiek lietuvoje niekas nedaro ratu suvedimo kaip priklauso, kad ir koks kietas, rimtas servisas bebutu ;) Tad kad tiksliai padarys - sansu nera.

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2435
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Birželio 03, 20:25:20 »
Nežinau kaip ten su temos autoriaus Seat Alhambra, bet A4 (B5) išvirtimas visai nesidaro. Normaliai jis būna minus 25min±25 min, ty nuo nulio iki minus 50 minučių (/  \). Jei jis po gero trinktelėjimo kitoks, tai kas tada gali padaryt gerą suvedimą? O gi niekas...  (-)

Neprisijungęs Petre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Birželio 03, 21:25:37 »
Gali meistriukai geri atpazint,kas sulinko,ta detale pakeist ir viskas vel butu ciki,nes sendien buvau tanagroj ant baikos utenoj ir paziurejom prisijunge aparata,tai va-   kaire puse isvertimas -1.33  desne -0.33  tai ant vieno laipsnio,tai jau daug,tai sprende meistiukai,galvojo ir sumaste,bet negarantavo,kad gali amortikas but palinkes,bet ir as turbut taip manau,ir nezinau,juk blemba mano amortikai kainuoja po 300lt,tai nezinau,nes pakeitimas labai durnas ir jei as pakeisiu ir neduok dieve tai ne amortikas,tai tada man sakes :[

Ka jus galvojat?

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Birželio 03, 21:32:57 »
Gali meistriukai geri atpazint,kas sulinko,ta detale pakeist ir viskas vel butu ciki,nes sendien buvau tanagroj ant baikos utenoj ir paziurejom prisijunge aparata,tai va-   kaire puse isvertimas -1.33  desne -0.33  tai ant vieno laipsnio,tai jau daug,tai sprende meistiukai,galvojo ir sumaste,bet negarantavo,kad gali amortikas but palinkes,bet ir as turbut taip manau,ir nezinau,juk blemba mano amortikai kainuoja po 300lt,tai nezinau,nes pakeitimas labai kvailokas ir jei as pakeisiu ir neduok dieve tai ne amortikas,tai tada man sakes :[

Ka jus galvojat?
o pasaliniu garsu neatsirado ? amortikas gal realiai jau truputi jei sulinkes turetu but apesta viena vieta kazkuri daugiau ? jei tai atsitiko bent kazkiek anksciau

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Birželio 04, 10:55:51 »
butu prisukamas amortizatorius tai galima, reguliavimo saibas det ir taisyt isvirtima, bet cia uzspaudzia kelmas amortiko gala ir jis gan ilgas tai greiciausiai linkes , blogiausiu atveju kelmo galas uzlinkes

Neprisijungęs Petre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Birželio 04, 14:39:37 »
Nezinau,geriau butu kelmas linkes,but pigiau,o amortikai ant labai daug brangesni,tai jei pas mane minusas,tai ar kelmas linkes,ar amortikas? kaip manot kas silpnesnis? ;)