Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: priekiniu ratu girgzdesys  (Skaityta 4583 kartus)

giedrunes

• Svečias
priekiniu ratu girgzdesys
« Topic Start: 2010 Kovo 26, 10:06:39 »
laba diena,

esu cia biski naujoke  (r) , bet turiu jums klausima, tikiuosi kad kaip patyre vilkai galesite kazka atsakyti ar patarti :)
antra diena kai pradedu vaziuoti ir sukineju vaira taip pat ta darant vietoje girgzda priekiniai ratai ypac priekinis kairys, toks vaizdas kad butu per prievarta judinamas uzrudijas metalas..... gal truksta kokio skyscio? ar jau cia kazkas rimciau....  (z) prie savaite technikine praejau tai sake viskas gerai.... dar toks dedule priekabus tikrino tai prie visko kabinejosi.....

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
Re: priekiniu ratu girgzdesys
« Atsakymas #1: 2010 Kovo 26, 10:07:37 »
laba diena,

esu cia biski naujoke  (r) , bet turiu jums klausima, tikiuosi kad kaip patyre vilkai galesite kazka atsakyti ar patarti :)
antra diena kai pradedu vaziuoti ir sukineju vaira taip pat ta darant vietoje girgzda priekiniai ratai ypac priekinis kairys, toks vaizdas kad butu per prievarta judinamas uzrudijas metalas..... gal truksta kokio skyscio? ar jau cia kazkas rimciau....  (z) prie savaite technikine praejau tai sake viskas gerai.... dar toks dedule priekabus tikrino tai prie visko kabinejosi.....
kas per masina?

giedrunes

• Svečias
« Atsakymas #2: 2010 Kovo 26, 10:11:10 »
Audi A4 95 metu 1.8 variklis automatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Kovo 26, 10:11:50 »
Audi A4 95 metu 1.8 variklis automatas
sarnyrai girgzda

giedrunes

• Svečias
« Atsakymas #4: 2010 Kovo 26, 10:16:48 »
tai labai blogai?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Kovo 26, 10:20:54 »
tai labai blogai?
laikinai galima i sarnyrus tepalo su svirkstu prileist, nebegirgzdes. O jei rimciau tai reiktu nuimt tas gumas nuo sarnyru ir pridet specialaus tepala, tada ir negirgzdes ir nepareis greit sarnyrai

giedrunes

• Svečias
« Atsakymas #6: 2010 Kovo 26, 10:30:04 »
supratau Aciu uz atsakyma :)

Neprisijungęs Farmeris

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Kovo 26, 11:11:27 »
atraminis guolis gali braškėti..(kaip vienas iš variantų)  :) pas mane taip yra (!?) bus laiko ir noro pasikeisiu  :V

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Kovo 26, 11:31:35 »
pas mane kazkada po ilgo pastovejimo ruosiant dazyt ir po dazymo kameroj taip pat buvo pradeja girgzdet sukinejant vaira (neitin malonus garsas), tai keiciau ir atraminius, ir svirksciau tepala i traukes bei sarnyrus, galiausiai pasikeiciau viska i naujus ir beda dingo :D aisku, su A4 daugiasvirte pakaba gali but jau miko mineta beda, tai gal apseis be daliu keitimo ir uzteks tik sutepimo  (y) jei aisku nebuvo itrukusiu sarnyru gumu, ar nuslinkusiu.. nes megsta pagauti dregmes ir zvyro, tai pradzioj girgzda, o po to mirsta  :/

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Kovo 26, 16:22:10 »
o tas girdzdejimas mergaitei negali istikruju buti vairo stiprintuvo skleidziamas garsas?

Neprisijungęs waldaz

• Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Kovo 26, 17:01:51 »
ta pati pagalvojau ir as..

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Kovo 26, 19:02:52 »
atraminis guolis gali braškėti..(kaip vienas iš variantų)  :) pas mane taip yra (!?) bus laiko ir noro pasikeisiu  :V
atraminiu guoliu a4 nera ;)

Neprisijungęs Farmeris

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Kovo 26, 19:04:57 »
atraminiu guoliu a4 nera ;)

vadinasi šita bėda atkrenta... :-] tokios neturejes tad ir nezinojau.. (!?)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Kovo 27, 00:40:54 »
tas pats man buvo vakar panaikinau tuos girgzdejimus nusipirkau naujas dalis pasikeiciau ir maloniai vaziuoju sarnyriukai girgzdejo aisku galima butu ir sutept bet cia laikinas dalykas nuo oro salygu pasaldavo cypia isplauni lyg dingsta per purvus praleki vel atsiranda,pradejo geda darytis kai visi ziuri kas atvaziuoja joks vairo stiprintuvas ir jokia kolonele, nes tris pavyzdziai kam taip buvo  pasikeisk situos arba tepk nezinau gal pades aisku as viska keiciau prie to pacio ,bet reikejo tik viena virsutine buvo laisvumas  ir tiesiaja apatine kur amortikas tvirtinasi technikinej buvau pasitikrint vaziuokles nieko nerado paklause kuo skundziuos konkreciai nieko ir nepasake lyg tas lyg tas pakraipe peciais ,nenuostabu kad tave praleido

giedrunes

• Svečias
« Atsakymas #14: 2010 Balandžio 16, 10:05:39 »
nu man po pirmos tokios ne labai isamios apziuros apziurejo,pasake kad vairo kolonele, kad truksta tepalo vairo stiprintuvo.... todel nusipirkau ipyliau ir garsas dingo kazkur tris savaites vazinejau kaip niekur nieko, bet va sia savaite vel pasigirdo tas girgzdesys... todel jau pirmadieni laukia profesionali apziura servise.... (nes i servisus tik su savais zmonemis vaziuoju,ir tik su rekomendacijomis, tai kol susitariu.., nes po apsilankymu vienai, man pateikia samata ir pasako kad reikia puse masinos keisti  (!?) )

Neprisijungęs ganga5

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Gegužės 04, 21:44:24 »
idomu kur fermeris atraminius randa  :-] pas mane a8 snd tokia pat bedele atsirado labai greit pasalinama  ;)

Neprisijungęs wjd

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Gegužės 04, 21:59:34 »
vairo koloneles gumas reikia ziureti. jei plysus surudyja sarnyras, ir sukiojant vaira skleidzia nemalonius garsus.

Neprisijungęs pirtisantratu

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Gegužės 05, 16:10:24 »
apatinių šarnyrų, vieno iš dviejų, o gal abiejų nusprogimas. Bent man taip buvo, atrestauravau nebegirgžda-kainavo su darbu 80lt.utena-šasi.

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Gegužės 05, 17:00:15 »
100%sarnyrai cia , man dabar pirmu begiu startuojant ir stabdant sutraska itariu kad gali buti vidine granata anksciau parejus vidinei kitai masinai  uzesys budavo gal kam taip buve labai ramiai is vietos sito nera o kai staigiau 2-3 trakst padaro  :)

Neprisijungęs bastardo

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Gegužės 20, 13:43:45 »
gelbekit....
pas mane ir ta pati beda, ir kaip pavazineji koki pusvalanduka tai garsas toks kad muzika permusa. pas mane audi a6 98.
garsas buna kai letai vaziuoju (stabdau arba pradedu judeti). bandziau vaira susukes iki galo ratais vazineti - nebuvo garso.
servisas ir nieko nerado (tiesa ne lt o skotijoj).
jei cia sarnyrai tai koki tepaliuka ten leisti, ar galima nupirkti jo uzsieny???
beje galas pas mane ir girgzda, bet garsas kitoks nei priekyje (pvz kai sedi i masina)
zodiu vezimas su mediniais ratais o ne masina.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Gegužės 20, 13:52:47 »
pas mane panasi beda, sukinejant vaira, vairo kolonke dar atrodo sveika nedungsi susukus vaira. bet kai masina pasvyra i sona gali net neuzvesta buti. tipo kaip primityviuausiu budu tikrininat masinos amoertikus paspaudus masina i apacia sugirgzda normaliai. tai itariu gumas po amortikais ? ar kodel tik tada kai masina pasvyra i viena puse ? ar sarnyrai gal irgi nes jau bilda  :)

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Įrašai: 302
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Gegužės 20, 14:10:43 »
pas mane panasi beda, sukinejant vaira, vairo kolonke dar atrodo sveika nedungsi susukus vaira. bet kai masina pasvyra i sona gali net neuzvesta buti. tipo kaip primityviuausiu budu tikrininat masinos amoertikus paspaudus masina i apacia sugirgzda normaliai. tai itariu gumas po amortikais ? ar kodel tik tada kai masina pasvyra i viena puse ? ar sarnyrai gal irgi nes jau bilda  :)

praeta savaite kaimynas pasikeite sarnyrus ir bedos kaip nebuta.budavo nueinu parukyti pas ji atsiremiu ant priekinio sparno,o jei dar pasiubuoji tai kaip orkestras  :) tipo jei girgzda,tai ir klibeti turi.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Gegužės 20, 14:12:10 »

praeta savaite kaimynas pasikeite sarnyrus ir bedos kaip nebuta.budavo nueinu parukyti pas ji atsiremiu ant priekinio sparno,o jei dar pasiubuoji tai kaip orkestras  :) tipo jei girgzda,tai ir klibeti turi.
tai vadinas ne gumos ?  :D tada dar geriau iseis zymiai pigiau  :-] nes vistiek reikia keisti

Neprisijungęs bastardo

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Gegužės 20, 14:46:48 »
gal kas zino kaip sarnyrai angliskai?

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Gegužės 20, 14:50:13 »
ball joint

o granata Constant-velocity (cv) joint  ;)