Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: priekiniai amortizatoriai KAYABA ar BILSTEIN  (Skaityta 12987 kartus)

Neprisijungęs vadimas

• Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
priekiniai amortizatoriai KAYABA ar BILSTEIN
« Topic Start: 2009 Lapkričio 19, 17:37:26 »
Atejo laikas keisti priekinius amortikus ir nezinau kokius paimti-patarkit (h) audi 80avant quattro AAH

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
Atejo laikas keisti priekinius amortikus ir nezinau kokius paimti-patarkit (h) audi 80avant quattro AAH
jei klausi is situ dvieju gamintoju tai bilstein, o jei nori minkstai kad labai vaziuotu tada sachs

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
as naudoju tik KYB  ;)

Neprisijungęs vadimas

• Žiūrėti profilį
noriu dujiniu ir kad kietoka butu-sachs ir boge turejau- per minkštai :/

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
noriu dujiniu ir kad kietoka butu-sachs ir boge turejau- per minkštai :/
tai gal firma ne viena modeli gamina a? Cia tas pats kaip pasakyt turejau audi, srebia kibirais, daugiau audi nebepirksiu.

Neprisijungęs vadimas

• Žiūrėti profilį
Turejau boge turbo gas ir sachs advantage-per minkšta.AAH B4 labai sunkus priekis ir minkšti amortikai nelabai laiko ji kai per duobes važioji. Bilstein girdejau daug broko daro,tepaliniai kayaba teka po 20000km. o kaip dujiniai kayaba -idomu butu išgirsti nuomone kas turejo (h).

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Turejau boge turbo gas ir sachs advantage-per minkšta.AAH B4 labai sunkus priekis ir minkšti amortikai nelabai laiko ji kai per duobes važioji. Bilstein girdejau daug broko daro,tepaliniai kayaba teka po 20000km. o kaip dujiniai kayaba -idomu butu išgirsti nuomone kas turejo (h).
pas mane KYB priekiniai kažkokie dujiniai ant C4, nu po 30000 kažkur km, atrodo, kad vis dar gyvi.

Neprisijungęs ClassiX

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
Pas mane Bilstein dujiniai, tikrai paketejo po Boge

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Pas mano auduke Sachs'ai. tai super :)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
Pas mane Boge, irgi super :)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
pas mane irgi boge bet neturiu ka pasakyti nes nesuprantu ka jie ma paeite.aisku masina nesitaso nebilda o del kietumo tai nzn.

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
pas many dujuniai sachsai, sakyciau bishki minkstoki, bet palyginus su senais dujiniais(gal net originaliais) tai visai geri.

Neprisijungęs Vytska

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Su amortikais tokia situacija, kad galima susidaryt ispudi , jog kazkurio kaimo garaziuki chebra gave geru firmu dezuciu ir etikeciu. Tuos tikrus amortikus tai gal tik vokietijoj ir  nusipirxi normalius. Kayaba exel-g galiniai jau trecias komplektas nusishove ir su jais 30'000 ir tepaliokas prasisunkia. Bilstein'as manau kad neblogi amortikai, o sach'sas pats uz save jau atstovi.

Ignukas

• Svečias
Žinok ir man panaši mintis buvo kilus, nes paprastai kai nusiperki auto kokių 6-8 metų (net ir senesnę), amortizatoriai būna vis dar gamykliniai. Paprastai dar bent porą metelių pavažinėji. O nusiperki Lietuvoj naujus, ir retai kada 5 metus atlaiko. Bet kita vertus, nelyginkim mūsų ir jų gatvių (keliai tikrai nėra labai baisūs :), o jei dar ir žvyrkeliais pavažinėjama karts nuo karto, tai ir dėvisi greičiau. Aišku, kartais būna, kad tikrai šūdinus nusiperki...

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
o tu isidek KONI ir daugiau nekils klausimu apie geriausius amortikus.
perminksti pasikietinsi,perkieti pasiminkstinsi.
ir laikys min. 10 metu

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Nepamirskite kad galu gale ne visi servisai moka tinkamai amortizatorius sudeti, tad ko noreti kad trumpiau laiko. Paskui garsiu firmu amortikus vietiniai rusy gamina ir perstamuoja... O Sacs'ai is vis totaliai nelaiko pirkti Lietuvoje.

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Nepamirskite kad galu gale ne visi servisai moka tinkamai amortizatorius sudeti, tad ko noreti kad trumpiau laiko. Paskui garsiu firmu amortikus vietiniai rusy gamina ir perstamuoja... O Sacs'ai is vis totaliai nelaiko pirkti Lietuvoje.
Nevaryk :) jau :) laiko tie sachsai gerai :) laiko ir 17kinius ir 15kinius, ir ant asfalto ir ant bardiuru :D:D
O jei cia kam bilsteinai perminksti tai susidekit sprint versija :) labiau tiks jusu pamegtoms zemintoms pakaboms...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Nevarau, bet ne man vienam man nei nelaike, ne man vienam jie bildeti pradejo viduje ir isskydo per labai greita laika. O servisai per juos turejo daug nuostoliu, nes importuotojas apie broko pakeitima net nesileidzia i kalba.
Nesakau kad nepirktu, bet pasakau apie kai kuriuos faktus.
Manau jei jie pirktu butu pirmarusese salyse - problemu gal ir nebutu.

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
na as priekyje pries beveik jau 3 metus susidejau i C4 (2.2T) KYB UltraSR dujinius. Nu kokia 60000km tikrai graziai dirbo daba kai arteju prie 80000km jau jaucias, kad i pabaiga. Daba ir i gala tokius pat susidejau nesenai, tikiuosi laikys ilgiau kai galas lengvesnis gerokai.

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,759.msg426408.html#msg426408  -----> 2500 postas
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 26, 13:51:03 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Jei lievus sachs pirkai, tai kaltink save ar dar ką. Aš nupirkau ceškei galinius sachs'us ir 50.000km su jais jau praminta. Krovinius kartas nuo karto veža, žvyrkelio gauna. Žodžiu, už savo kainą jie laiko idealiai  (+)

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
Nevarau, bet ne man vienam man nei nelaike, ne man vienam jie bildeti pradejo viduje ir isskydo per labai greita laika. O servisai per juos turejo daug nuostoliu, nes importuotojas apie broko pakeitima net nesileidzia i kalba.
Nesakau kad nepirktu, bet pasakau apie kai kuriuos faktus.
Manau jei jie pirktu butu pirmarusese salyse - problemu gal ir nebutu.
Jo man su Sachs'ais ir nepasiseke, laike tris savaites, po to i juos net neziurau, bijau ant lievu uzsiraut. Dabar i A6 susidejes Bilstein'us, pravaziavau apie 7000km, kol kas normaliai
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 26, 18:15:29 sukūrė abc »

Neprisijungęs vadimas

• Žiūrėti profilį
Dar idomus pastebejimas-štoka ikišti jegu reikia o atgal jis pats išlenda-visi sako taip turi buti jeigu dujinis amortikas o žmogus iš kyb sportiniu su rankom štoka ištraukti NEGALI-paaiškinkit kur tiesa

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
Dar idomus pastebejimas-štoka ikišti jegu reikia o atgal jis pats išlenda-visi sako taip turi buti jeigu dujinis amortikas o žmogus iš kyb sportiniu su rankom štoka ištraukti NEGALI-paaiškinkit kur tiesa

viskas ok, gal netaip supratai ar nevisai tiksliai parasiau. Tiesiog netaip paprasta ji istraukt rankom. Ar ji trauki ar siaip palieki ramybes busenoj - i virsu stokas "kyla" panasiu greiciu ;) (labai letai). Vat va tokie pastebejimai buvo...

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
geras dujinis amortikas yra toks, stoka sunku sustumt, o paleidui iskart islenda visas atgal

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
sitaip dare SASHC uz 200 lt... kuriuos teko grazint. O sitie KYB sunku ir sustumt ir istraukt. Kuo greiciau stumi ar trauki tuo sunkiau jis klauso.