Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pavasaris.Renkames padangas  (Skaityta 3387 kartus)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Pavasaris.Renkames padangas
« Topic Start: 2009 Kovo 09, 08:15:47 »
pirmojoje zinuteje daug nerasysiu tiesiog parodau šitą testą
http://www.metacafe.com/watch/2498313/tire_rack_tire_testing_how_much_tread_depth_do_you_need/

gal galu gale atėjo laikas ir i musu salį rinktis ne kuo didesnes, platesnes padangas, o kuo naujesnes ?
ar nepagalvojat kad turėdami siauresne bet giliu protektorių padanga turėsite kur kas didesni sukibimą negu ką tik nuo plentvolio nuimta  plika "volą"
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 09, 09:13:04 sukūrė no one »
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Pavasaris.Renkames padangas
« Atsakymas #1: 2009 Kovo 09, 09:01:14 »
:-] Seniai tas buvo aišku ;) Kaime lygis, kai yra kur platesnė padanga, o ne kuo naujesnė :D

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Kovo 09, 09:57:54 »
Tai asq kaip blynas cia visks.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Kovo 09, 10:44:30 »
man che i toki reklamini triuka panasu.. aisku faktas kad nustabdo ten toliau,. bet taip ziurint atrodo kad su tom padewetom padangom weliau pradeda stabdyt :)

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Kovo 09, 11:08:25 »
man che i toki reklamini triuka panasu.. aisku faktas kad nustabdo ten toliau,. bet taip ziurint atrodo kad su tom padewetom padangom weliau pradeda stabdyt :)

Brutai,

nematei vakar (rode per balticum tv "reida"), kaip Klaipedoj A8 su plikom vasarinem i posuki neisipaise, sumale prieki neblogai

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Kovo 09, 11:17:19 »
gali but :) u bet as kai dyzeliu turejau c4 uniwersala, buwo totaliai pliko padango 225/45.. nzn.. per liutis jausdawau kad sliuozia pawirsium wandens, bet tikrai ne tiek stodawau :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Kovo 09, 11:17:51 »

Brutai,

nematei vakar (rode per balticum tv "reida"), kaip Klaipedoj A8 su plikom vasarinem i posuki neisipaise, sumale prieki neblogai
http://www.balticumtelevizija.lt/index.php?page=video&flv_show_video=257

Tankas

• Svečias
« Atsakymas #7: 2009 Kovo 09, 12:29:06 »
Aš kažkur kitur panašius rezultatus buvau skaitęs. Jei padangos protektoriaus lieka 3mm ar mažiau, tai labai blogai atsiliepia ne tik stabdant šlapiame kelyje. Bet ir sukibimui sausoje dangoje. Agresyviai važiuojant posukiuose.

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Kovo 09, 13:07:11 »

Brutai,

buvau nuvaziaves paziūrėt tos avarijos kur paciam gale šitos laidos rodė..Dvi audi, bet kas iš jų liko tai patys matot, stebuklai vieni ten, motoras už kokia 30m nuo mašinos kitos pusės griovy gulėjo, kraupu :)

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Kovo 09, 13:25:52 »

Brutai,

buvau nuvaziaves paziūrėt tos avarijos kur paciam gale šitos laidos rodė..Dvi audi, bet kas iš jų liko tai patys matot, stebuklai vieni ten, motoras už kokia 30m nuo mašinos kitos pusės griovy gulėjo, kraupu :)

Tai gerai kad visi is tos baltos isgyveno, o tas kur sukele taigi 3.71%o

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Kovo 09, 16:15:25 »
tai savaime aisku kad nauja padanga geriau.
bet kazkaip kai perku naujas problemu ner :)
tik va buna pardavejai bando prastumti 3-4 metu senumo modeli kuris voliojas pas juos sandeli - neishsidurkite :)

Neprisijungęs Klebonas

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Kovo 16, 13:19:37 »
Tai butu neblogai kad pasidalintumete ispudziais (sukibimas.. tiek ant sauso tiek ant slapio.. posukiuose..  triuksmingumas.. dilimas ir pan..) apie Jusu dabar naudojamas vasarines padangas.. ar kokias ketinate pirkti naujam sezonui.. O gal kokias patartumete..rekomenduotumete :) Nes man paciam gresia sis reikalas.. :)

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Kovo 16, 13:26:13 »
Tai butu neblogai kad pasidalintumete ispudziais (sukibimas.. tiek ant sauso tiek ant slapio.. posukiuose..  triuksmingumas.. dilimas ir pan..) apie Jusu dabar naudojamas vasarines padangas.. ar kokias ketinate pirkti naujam sezonui.. O gal kokias patartumete..rekomenduotumete :) Nes man paciam gresia sis reikalas.. :)

Taip ir manes lauke pirkimas, nes turiu tik ziemines. Butu idomu suzinot kas ka naudoja. Ir dar gal kas pirkot is reifendirekt kokias no name padangas, kokie butu atsiliepimai

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Kovo 16, 13:27:13 »

Taip ir manes lauke pirkimas, nes turiu tik ziemines. Butu idomu suzinot kas ka naudoja. Ir dar gal kas pirkot is reifendirekt kokias no name padangas, kokie butu atsiliepimai

Relax ėmė iš šito saito, viskas labai normaliai minėjo ;)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Kovo 16, 14:56:09 »

Relax ėmė iš šito saito, viskas labai normaliai minėjo ;)
va katik atveze klientas padangas kaip paklausiau kur pirko pasake sita puslapi.liko labai patenkintas ir kaina ir pristatymu
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Audi005

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Kovo 17, 23:46:22 »

pirkau sau ir draugam jau apie 12 komplektu padangu is reifendirekt, is ju kokie 3 buvo no name, visi labai patenkinti, neuzia, normaliai dyla. Tikrai daug geriau nei 5 metu senumo continentalai :) Be to tu no name kainos labai nedaug skiriasi nuo pigiausiu name - nankang. Gyvenime nepirksiu devetu padangu cia lietuvoj uz kosminius pinigus, kai R17 plikas uz 600lt komplekta parduoda, kuriu guma jau medine :)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Kovo 19, 19:27:23 »
Kagi, siandien turejau nepaprasta nuotyki.
Vis besidomint padangomis ir ieskant pigesnio ir geresnio varianto buvo rasta firma. „RATO ASIS“.
Kuri prekiauja Lietuvoje restauruotomis padangomis tiek vasariniu tiek zieminiu protektoriumi.Pasiskaite pirmuosius atsiliepimus internete ir paklausinejus keleta vartotoju nuspresta aplankyti sita istaiga.
Taigi pradzioje pasiskambinam, pasiulo gana patrauklias kainas ir netgi garantija.Su kolega apsidziaugiam ir sedam vaziuoti pas juos.Randam,uzeinam nieko blogo neitariam.Matom sedi sviesaus tepalinio gymio jaunuolis.Drasiai prieinu ir sakau Laba diena gal galetume placiau papasakoti apie savo produkcija.Persona drebteli i mane ir sako : O tai ka tu cia nori suzinoti.
Minutei apsvaigau nuo mandagaus priemimo.Toliau tesia mano kolega :Domina jusu produkcija turiu padangu montavima, stai sitas virukas (rodo i  mane) turi automobiliu remonto dirbtuves.Noretume su jumis bendradarbiauti gal but prekiauti padangomis. Tepaluota persona taria :reikia pasitarti su Bosu.
Mes nudziuge laukiame to zmogaus kuris jau dabar papasakos apie savo ypatingas inovacines technologijas padangu restauravimo srityje.
Vis dar laukiame.dairomes.darosi salta ir nuobodu.Laikas nuo laiko pro duru plysi islenda dvi, trys tepaluotos, restauruotos akys.
Pagaliau gryzta persona.
Is kur esat ?(nuskamba klausimas ziurint i kompiuterio ekrana)
Kaip supratom cia vis del to mums.
Garsiai istariam is Kauno.
Persona tyliai ir aiskiai isdesto.
Nei pardavimas nei bendradarbiavimas nei bet koks nors kitas suprantamas,naudingas, potingas ir verslo zmogui patrauklus pasiulimas MUSU BOSO nedomina.
Nebeliko nei ka sakyti nei kazko prasyti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Kovo 19, 19:44:44 »
Šiandien išsikėliau sau klausimą... Kodėl pvz man jau kelintos vasarinės padangos yra "garsesnės" nei žieminės... Gi turėtų būti priešgai :V Tik vienos padangos manęs nepavedė dėl triukšmo - continental sportcontact, o visos kitos, tokios kaip nokian, falken ir t.t. gan triukšmingos. Èia gal kaltas mano įprotis lietaus raštą naudoti?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Kovo 20, 09:44:55 »
uzsidejus vredestein hi trac po zieminiu dygliuotu dunlop'u del triuksmo skustis negaliu :)
gal pas tave ziemines itin "tylios", po kuriu vasarines atrodo "garsios" ?  :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Kovo 20, 11:22:56 »
Nu žieminės iš tikro labai tylios.

Neprisijungęs watermelon

• Įrašai: 199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Balandžio 02, 22:13:47 »
Del padangu cia ner ka ir sneket. Geriausia nusipirkai naujas tai 4 metus ramus vazineji. Pads mane dunlop  ziemines jau antra sezona atvazinejo ir dar kaip naujos. Nors pati guma ypac mynksta. Dabar nusipirkau FEDERAL SS595 SUPER STEEL  - 225/45R17 91V TL visas 4 naujas. Kainavo 850 Lt padangos. ir 80lt montavimas su vintiliu keitimu. manau daug pigiau negu kas met po 100lt uz sena naudota guma moket ir kaskart uz numontavima sumontavima ir t.t.

P.S. Tie kurie nusimontavo senas padangas nepamirskit kad nemuno pakrante, griovys ar miskas nera tinkama vieta ten jas palikti. Asigalio g. stambegabariciu atlieku savartynas. nuvezi kaip normalus pilietis ir atiduodi. moketi nieko nereikia. Vairuokit saugiai  (h)

Neprisijungęs vyten

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Balandžio 10, 00:07:42 »
na as tik ziemines dunlop isbandes ir vasarines tokias nusipirkau, rastas asimetrinis, bet vandeni isstumia puikiai (isbandyta magistralej per liuti reikejo pasitraukt i pirma juosta per pilnas vandens provezas). o apie ziemines tai uz dunlop graspic geriau nieko nesu turejes, tik su priekiu varomu net per 50cm sniego ejo kaip turi but, sia ziema tuo buvau maloniai nustebintas, vertinant kad protektorius 4-5mm gylio.

Neprisijungęs watermelon

• Įrašai: 199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Gegužės 15, 15:41:22 »
Pas mane ziemines dunlop graspic  DS-2  :) Padangos kurios 101 % atperka uz jas sumoketus pinigus :)

Neprisijungęs Odris

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Rugsėjo 21, 11:26:26 »
Kagi, siandien turejau nepaprasta nuotyki.
Vis besidomint padangomis ir ieskant pigesnio ir geresnio varianto buvo rasta firma. „RATO ASIS“.
Kuri prekiauja Lietuvoje restauruotomis padangomis tiek vasariniu tiek zieminiu protektoriumi.Pasiskaite pirmuosius atsiliepimus internete ir paklausinejus keleta vartotoju nuspresta aplankyti sita istaiga.
Taigi pradzioje pasiskambinam, pasiulo gana patrauklias kainas ir netgi garantija.Su kolega apsidziaugiam ir sedam vaziuoti pas juos.Randam,uzeinam nieko blogo neitariam.Matom sedi sviesaus tepalinio gymio jaunuolis.Drasiai prieinu ir sakau Laba diena gal galetume placiau papasakoti apie savo produkcija.Persona drebteli i mane ir sako : O tai ka tu cia nori suzinoti.
Minutei apsvaigau nuo mandagaus priemimo.Toliau tesia mano kolega :Domina jusu produkcija turiu padangu montavima, stai sitas virukas (rodo i  mane) turi automobiliu remonto dirbtuves.Noretume su jumis bendradarbiauti gal but prekiauti padangomis. Tepaluota persona taria :reikia pasitarti su Bosu.
Mes nudziuge laukiame to zmogaus kuris jau dabar papasakos apie savo ypatingas inovacines technologijas padangu restauravimo srityje.
Vis dar laukiame.dairomes.darosi salta ir nuobodu.Laikas nuo laiko pro duru plysi islenda dvi, trys tepaluotos, restauruotos akys.
Pagaliau gryzta persona.
Is kur esat ?(nuskamba klausimas ziurint i kompiuterio ekrana)
Kaip supratom cia vis del to mums.
Garsiai istariam is Kauno.
Persona tyliai ir aiskiai isdesto.
Nei pardavimas nei bendradarbiavimas nei bet koks nors kitas suprantamas,naudingas, potingas ir verslo zmogui patrauklus pasiulimas MUSU BOSO nedomina.
Nebeliko nei ka sakyti nei kazko prasyti.

Maladec no one, is koto vercianti apsakyma cia sudejai..  (aa) is pradziu krizenau, po to nebesulaikiau juoko skaitydamas issireiskimus.. tepalinio gymio jaunuolis ir restauruotos akys  :-] :-] :-] Graziai destai minti  (h)
Vyraujantis runkelinio homofobo bruozas - daznai pasitaikantis atvejis musu didmiesciuose, gerai kai ji priimi kitaip nei, kad noretusi nekuriais atvejais..  :)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Rugsėjo 21, 11:40:06 »
Šiandien išsikėliau sau klausimą... Kodėl pvz man jau kelintos vasarinės padangos yra "garsesnės" nei žieminės... Gi turėtų būti priešgai :V Tik vienos padangos manęs nepavedė dėl triukšmo - continental sportcontact, o visos kitos, tokios kaip nokian, falken ir t.t. gan triukšmingos. Èia gal kaltas mano įprotis lietaus raštą naudoti?
tikrai esi teisus del lietaus protektoriaus.(jis is vasaros tipo padangu, triuksmingiausias)kaip tik ana savaite konsultavausi butent del protektoriu skirtumo ir padangu formu.Velgi skiriantis gamintojams kad ir matmenys tie patys padangos bet realus plotis kuris liecia asfalta gali skirtis. Vienos padangos buna su ryskiais kampais i asfalta kitos gana apvalios. dabar dauguma padangu kur fuel saver ar fuel economy bus apvalios ir asimetrinio protektoriaus.Dabar didieji gamintojais nusprende kad tai geriausias santykis.
Beje ziemines irgi buna skirtingu kampu.  trumpai tariant staciais kampais bus minkstesnes gumos ir letesnio greicio indekso. kaip tuo tarpu apvalesnes bus kietesnes ir ziemines plentines padangos.