Kagi, siandien turejau nepaprasta nuotyki.
Vis besidomint padangomis ir ieskant pigesnio ir geresnio varianto buvo rasta firma. „RATO ASIS“.
Kuri prekiauja Lietuvoje restauruotomis padangomis tiek vasariniu tiek zieminiu protektoriumi.Pasiskaite pirmuosius atsiliepimus internete ir paklausinejus keleta vartotoju nuspresta aplankyti sita istaiga.
Taigi pradzioje pasiskambinam, pasiulo gana patrauklias kainas ir netgi garantija.Su kolega apsidziaugiam ir sedam vaziuoti pas juos.Randam,uzeinam nieko blogo neitariam.Matom sedi sviesaus tepalinio gymio jaunuolis.Drasiai prieinu ir sakau Laba diena gal galetume placiau papasakoti apie savo produkcija.Persona drebteli i mane ir sako : O tai ka tu cia nori suzinoti.
Minutei apsvaigau nuo mandagaus priemimo.Toliau tesia mano kolega :Domina jusu produkcija turiu padangu montavima, stai sitas virukas (rodo i mane) turi automobiliu remonto dirbtuves.Noretume su jumis bendradarbiauti gal but prekiauti padangomis. Tepaluota persona taria :reikia pasitarti su Bosu.
Mes nudziuge laukiame to zmogaus kuris jau dabar papasakos apie savo ypatingas inovacines technologijas padangu restauravimo srityje.
Vis dar laukiame.dairomes.darosi salta ir nuobodu.Laikas nuo laiko pro duru plysi islenda dvi, trys tepaluotos, restauruotos akys.
Pagaliau gryzta persona.
Is kur esat ?(nuskamba klausimas ziurint i kompiuterio ekrana)
Kaip supratom cia vis del to mums.
Garsiai istariam is Kauno.
Persona tyliai ir aiskiai isdesto.
Nei pardavimas nei bendradarbiavimas nei bet koks nors kitas suprantamas,naudingas, potingas ir verslo zmogui patrauklus pasiulimas MUSU BOSO nedomina.
Nebeliko nei ka sakyti nei kazko prasyti.