Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Patarkite,kur kaune daro ratu geometriją  (Skaityta 897 kartus)

Neprisijungęs Audirs6

• Įrašai: 335
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,reikalinga info,kur gali padaryti ratų suvedimą,ne belekaip,o tikrai gerai,kad reguliuotų išvirtimą ir pan,nes šakiuose tokio dalyko normaliai padaryti kažkaip nesugeba.Dėkui už info.

Neprisijungęs Audirs6

• Žiūrėti profilį
Tai niekas nežino? :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kaune paklausus gal greiciau atsakys, nei per visa Lietuva ir dalinai per visa Europa klausti... Ir nebutina kurti nauja tema, gali ir seip kaune paklausti.

Neprisijungęs m3f15

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
suvedima zinau kur daro senukas kiduliuos, 20lt paima ir su liniuote padaro:D siaip kiek pas ji esu dares tai ne karto nebuvo padangos nuestos, kartais biskeli tik traukdavo masina i sona, ale as jo paklausiau del to reikalo ar padangos nekentes, tai sake be baimikes buk:D nu ir isties buvo nenuestos padangos. o jei tau rimtesnio reikia su isvirtimais tai nzn ar jis tokius daro:) bet jeigu paprasto suvedimo reikia tai galiu gauti jo nr, pasiskambinsi ir susitarsi, o gal ir su isvirtimtais susidoroja jis, man to nereikejo tai nesidomejau:)

Neprisijungęs Audirs6

• Žiūrėti profilį
suvedima zinau kur daro senukas kiduliuos, 20lt paima ir su liniuote padaro:D siaip kiek pas ji esu dares tai ne karto nebuvo padangos nuestos, kartais biskeli tik traukdavo masina i sona, ale as jo paklausiau del to reikalo ar padangos nekentes, tai sake be baimikes buk:D nu ir isties buvo nenuestos padangos. o jei tau rimtesnio reikia su isvirtimais tai nzn ar jis tokius daro:) bet jeigu paprasto suvedimo reikia tai galiu gauti jo nr, pasiskambinsi ir susitarsi, o gal ir su isvirtimtais susidoroja jis, man to nereikejo tai nesidomejau:)
ne tokiu suvedimu nereikia,man ir dabar padangu needa,bet reikia kad padarytu idieliai,su kompais sakiuos normaliai nepadaro,tai kur tau is akies padarys :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Na jei čia RS6 pagal žmogaus nicką, tai jo... būtų įdomu matyti kaip daro su liniuote :-] :-] :-] :-] :[ :-] :-]

Aplamai, Lietuvoje, pabaltyje niekas taisyklingai ir kaip priklauso nedaro ratų suvedimo... Net AUDI centras... Tik jie tyli pabrukę uodega, nes manau įdomi antireklama gautų :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Dariau Aleksote privaciame garaze, stendas kompiuterinis, rudeni sukalibruotas, pries darant suvedima, visu traukiu varztus ismiklina, pats ant ekrano matai visus nukrypimus, rezultatu patenkintas ir kaina, prieki dare A6C5   40 lt.Jei kuri trauke ar sarnyras kliba is karto pagal susitarima keiciu nauju arba restauruoja. Ko dar geriau noreti?

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
Na jei čia RS6 pagal žmogaus nicką, tai jo... būtų įdomu matyti kaip daro su liniuote :-] :-] :-] :-] :[ :-] :-]

Aplamai, Lietuvoje, pabaltyje niekas taisyklingai ir kaip priklauso nedaro ratų suvedimo... Net AUDI centras... Tik jie tyli pabrukę uodega, nes manau įdomi antireklama gautų :D
:))) nu rs tai jo, ale paprastom masinytem tai lb puikiai padaro senolis:D

Neprisijungęs Audirs6

• Žiūrėti profilį

Ne, čia tik nickas toks mano,iš tikro pas mane b4,bet kad nesugeba jai normaliai suvedimo padaryt,ar išvirtimo,ar ko ten nepadaro,nežinau,susukus vairą nesmagiai važiuoja.

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
gaunu senuko numeri, ir leksi atsiputes:D nepatiks lek kur vel nemoksos aparaturu prisipirke:) gaila tau palekti 20km ir sumoketi 20lt?:)