Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: patarkit, kazkas uzia/traska stiprau paspaudus tapke  (Skaityta 1745 kartus)

Neprisijungęs robiss

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
sveiki,
iskilo tokia problemele ir kazkaip vis stipreja :) turiu c4 2.8 quattro, jei stipriau paspaudi gaza 1,2,3 begiu girdisi (nesuprantu tiksliai kur ar tai kazkur per viduri ar prie keleivio puses rato) toks tarsi traskesys/uzesys, zodziu keistas garsas, visai nepanasus i granatos, o ir i guoli kazkaip nepanasu, nes vistik girdisi tik stipriai akseleruojant, normaliai vaziuojant jokiu garsu. gal kas susidures ir issivaizduojat kas cia galetu buti? gal cia kas nors is quattro dalies, ten gi visokio brudo yra - kardanas, torsenas ar kas ten? :) siaip ar taip varysiu pas meistriukus - lai ziuri, tiesiog idomu, gal kam jau teko susidurti..

Neprisijungęs push_it

• Įrašai: 408
    • Žiūrėti profilį
pas mane panasus garsas yra bet irgi tik gerai spaudzent gaza , tuo momentu kada masina labiausiai sujuda, jis trunka trumpai , bet labai idomus.. ir girdisi kazkur vairuotojo puseje.. bet is lauko to garso nesigirdi..

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
sveiki,
iskilo tokia problemele ir kazkaip vis stipreja :) turiu c4 2.8 quattro, jei stipriau paspaudi gaza 1,2,3 begiu girdisi (nesuprantu tiksliai kur ar tai kazkur per viduri ar prie keleivio puses rato) toks tarsi traskesys/uzesys, zodziu keistas garsas, visai nepanasus i granatos, o ir i guoli kazkaip nepanasu, nes vistik girdisi tik stipriai akseleruojant, normaliai vaziuojant jokiu garsu. gal kas susidures ir issivaizduojat kas cia galetu buti? gal cia kas nors is quattro dalies, ten gi visokio brudo yra - kardanas, torsenas ar kas ten? :) siaip ar taip varysiu pas meistriukus - lai ziuri, tiesiog idomu, gal kam jau teko susidurti..
Kazkas panasaus buvo A4 1.9 TDI , pilnai paspaudus tapke , girdejosi traskesys ties viduriu , vaziuojant ramiai viskas normaliai.
Patikrinus buvo pastebeta , kad varyklis leido tepaliuka ir jis buvo patekes berods i pagalve ties varikliu ir dezes , pakeitus pagalve , problema dingo  :)

Neprisijungęs robiss

• Žiūrėti profilį
@push_it, tai va, kad prasidejo ir man lygiai taip pat - is pradziu tik labai trumpai ir labai gerai uzmynus gaza, o dabar (gal metai jau praejo), tai vis stipreja ir ilgeja ta uzesys ir tapkes jau stipriai spausti nebereikia. galvoju, gal cia koks smagratis, kad ir kas jis bebutu, skaitineju foruma, tai is aprasymu kazkoks panasus garsas lyg ir... o sako rupuze kainuoja, jau baisu daros :[ nors gal ir nusisneku, lyg ir ne taip pasireiskia patys simptomai, ten kazkaip minant sankaba. gal cia yra turinciu su situom patirties
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 17, 22:45:12 sukūrė robiss »

Neprisijungęs push_it

• Žiūrėti profilį
Nec'o variantas man nepatinka, nes viskas atsirado po ardymo kai keitesi tarpines :/ tai tiketina kad gal kur prasileidzia..

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
Nec'o variantas man nepatinka, nes viskas atsirado po ardymo kai keitesi tarpines :/ tai tiketina kad gal kur prasileidzia..
As tik savo varinta parasiau , tiks ar netiks cia tau jau spresti  ;)

Neprisijungęs push_it

• Žiūrėti profilį
tai as ta prasme sakau kad labai tiketina tai ka tu pasakiai mano variantui .. uztat man ir nepatinka :D

Neprisijungęs robiss

• Žiūrėti profilį

man irgi nelabai itikimas nec`o variantas, nes pats garsas tai toks labiau shaizus uzesys, kaip zvyro i koki guoli pripilta butu... gal ir vaidenas, bet ir jausmas toks, kad trauka kazkaip trukcioja, susilpneja kai tas uzesys yra. zodziu su niekuom panasiu iki siol nebuvau susidures

Neprisijungęs push_it

• Žiūrėti profilį
@push_it, tai va, kad prasidejo ir man lygiai taip pat - is pradziu tik labai trumpai ir labai gerai uzmynus gaza, o dabar (gal metai jau praejo), tai vis stipreja ir ilgeja ta uzesys ir tapkes jau stipriai spausti nebereikia. galvoju, gal cia koks smagratis, kad ir kas jis bebutu, skaitineju foruma, tai is aprasymu kazkoks panasus garsas lyg ir... o sako rupuze kainuoja, jau baisu daros :[ nors gal ir nusisneku, lyg ir ne taip pasireiskia patys simptomai, ten kazkaip minant sankaba. gal cia yra turinciu su situom patirties
na pas mane kitaip.. reiskiasi skirtingos bedos.. nes pas mane tik labai gerai tapke minant..

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį

man irgi nelabai itikimas nec`o variantas, nes pats garsas tai toks labiau shaizus uzesys, kaip zvyro i koki guoli pripilta butu... gal ir vaidenas, bet ir jausmas toks, kad trauka kazkaip trukcioja, susilpneja kai tas uzesys yra. zodziu su niekuom panasiu iki siol nebuvau susidures
Tuomet as jum padeti negaliu.
Sodinkit meistra salia ir tegul paklauso kas ten yra...  :)

Neprisijungęs push_it

• Žiūrėti profilį

Tuomet as jum padeti negaliu.
Sodinkit meistra salia ir tegul paklauso kas ten yra...  :)
man tai padejai gerokai :) eisiu ryt ziureti ar kas kur neapvarveja tepalu.. nu ir seip biski lengviau orentuotis kai zinai kas gali buti ;)

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
Bet ir del senumo gali buti trukusi pagalve , be tepaliuku isikisimo ;)

Neprisijungęs push_it

• Žiūrėti profilį
gali buti.. bet to garso seniau nebuvo.. o po ardymo ir surinkimo bei tarpiniu keitimo atsirado.. toks traskesys..

Neprisijungęs robiss

• Žiūrėti profilį
nec, siaip tai dekui ir uz tokia minti. esme tame, kad bent jau savo atveju neissivaizduoju kaip variklio pagalve gali sukelti toki garsa, su trukusia pagalve esu susidures, tai nieko panasaus - pas mane tas saizus uzesys (lyg koki guoli suktum zvyro pripilta) gali trukti ir kelias sekundes, t.y. tol kol masina greitai begejasi nuspaudus stipriai tapke. gal dar kas kokiu minciu?

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
kaip suprantu quattro ? tai kardana ziurekit, gal kas nuplyse ?

Neprisijungęs robiss

• Žiūrėti profilį
nu va buvau pas meistriuku, dar tvarko, bet sake gali but vidine granata isdziuvus, nes atseit salia duslintuvo arba motoras kreivai stovi - nes pagalves plysusios :) gal vistik nec ir teisus buvo...

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
nu va buvau pas meistriuku, dar tvarko, bet sake gali but vidine granata isdziuvus, nes atseit salia duslintuvo arba motoras kreivai stovi - nes pagalves plysusios :) gal vistik nec ir teisus buvo...
Ziurint koks garsas  :)

Neprisijungęs algisp

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Pas mane greitejant irgi dungsi. Nustatyta kad tai pakabinamas guolis kardano