Esu studentas vat dar ir sesija isibėgėjo...
Zodziu situacija tokia: automobilis Audi B4 (80), 94metu, 2.0l 66kw, benzas.
mire priekiniai amortikai, viskas butu paprasta jei pas mane butu standartine(nezeminta) pakaba, bet problema ta, kad zeminta, melynos spyruokles. Kadangi pirkau automobili jau suzeminta tai net nzn kokio gamintojo amortikai stovi. Pasikeliau prieki, galvojau pamatysiu bent koki lipduka su gamintojo pavadinimu bet neradau, ziurekit foto...
as labai tikiuosi, kad patarsite-padesite vargsui studentui.
Ka galetumet patarti, kokio gamintojo amortikus pirktis? na reiks aisku dujinius pirktis, nes kol buvo sveiki tai puikiai girdejosi
tik nesiulykit naudotu - nepirksiu. nauju,brangiu ir visokiu reguliuojamu, skirtu driftams ir kitokiam ardimuisi ant asfalto nereikia, isaugau...
Dar toks gal ir durnokas klausymelis, o jei pirktis paprastus, dujinius - standartinius amortikus? tiktu? bet cia jau turbut yra ir minusas, nes manau kad amortikas negryzta i savo auksciausia padeti, visa laika susispaudes...
labai butu gerai pirkti liaudishkai tariant zemintus - sutrumpintus amortikus, nes man nepatinka audeliu liga - priekio kilnojimasis.
Gal buvo kokie stockiniai trumpesni amortikai? kur gauti? Kokio gamintojo amortikai yra ilgaamziai, bet ir nereikia ten super brangiu ar labai jau patvariu, man kokiem 2 metam pakaktu...
Tiesa, cia fotkintas keleivio puses amortikas
Labai prasau patarti ka daryti.
Mindaugas.