Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padėkit! kokius pirkt amortikus B-ėškei?  (Skaityta 715 kartus)

Neprisijungęs Afganas

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Padėkit! kokius pirkt amortikus B-ėškei?
« Topic Start: 2008 Birželio 02, 16:16:34 »
Esu studentas vat dar ir sesija isibėgėjo...
Zodziu situacija tokia: automobilis Audi B4 (80), 94metu, 2.0l 66kw, benzas.
mire priekiniai amortikai, viskas butu paprasta jei pas mane butu standartine(nezeminta) pakaba, bet problema ta, kad zeminta, melynos spyruokles. Kadangi pirkau automobili jau suzeminta tai net nzn kokio gamintojo amortikai stovi. Pasikeliau prieki, galvojau pamatysiu bent koki lipduka su gamintojo pavadinimu bet neradau, ziurekit foto...

as labai tikiuosi, kad patarsite-padesite vargsui studentui.
Ka galetumet patarti, kokio gamintojo amortikus pirktis? na reiks aisku dujinius pirktis, nes kol buvo sveiki tai puikiai girdejosi :D
tik nesiulykit naudotu -  nepirksiu. nauju,brangiu ir visokiu reguliuojamu, skirtu driftams ir kitokiam ardimuisi ant asfalto nereikia, isaugau...:)
Dar toks gal ir durnokas klausymelis, o jei pirktis paprastus, dujinius - standartinius amortikus? tiktu? bet cia jau turbut yra ir minusas, nes manau kad amortikas negryzta i savo auksciausia padeti, visa laika susispaudes...

labai butu gerai pirkti liaudishkai tariant zemintus - sutrumpintus amortikus, nes man nepatinka audeliu liga - priekio kilnojimasis.
Gal buvo kokie stockiniai trumpesni amortikai? kur gauti? Kokio gamintojo amortikai yra ilgaamziai, bet ir nereikia ten super brangiu ar labai jau patvariu, man kokiem 2 metam pakaktu...

Tiesa, cia fotkintas keleivio puses amortikas

Labai prasau patarti ka daryti.
Mindaugas.

Neprisijungęs WOLF

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2008 Birželio 02, 20:17:33 »
Straipsnis kaip reikalas... :V
Netingi gti tu rasyt tiek... ;)
Nori dujiniu, pirk dujinius...
Pats su Bilstein dujiniais, su 205/40 padangom ir raudonom spyruoklem vazinejau ~3 metus veike be problemu ir ant kelio laike gerai...
p.s. nebuvo jie trumpinti ar sportiniai. original ir tiek (golf 3)

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Birželio 02, 22:22:53 »
pas mane "silkei" irgi melynos spiruokles,keiciau amortikus tokius kokie ir eina i silke,spiruokliu aukstis reiksmes neturi  :)

Neprisijungęs Afganas

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Birželio 03, 10:21:25 »
na norint ishspresti problema visu pirma reikia detaliai ja apibudinti...:D
Klausykit, Aciu labai, labai padejot, reishkias pirksiu stockinius, tik va dar nzn kokio gamintojo, nuvaziuosiu i kokia tanagra ar dar kur ir nusipirksiu ir nesuksiu sau galvos :)

Aciu!

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Birželio 03, 14:10:34 »
jei su pinigais kaip rusai sako "žim žim" tai meistriukas vienas rekomendavo amortikus "Optimal"su 1metu garantija 80lt. Aleksoto turgui.

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Birželio 03, 14:24:43 »
bet su tokiais amortikais kazin kiek vaziuosi...

as vazinejau su dujineis amortikais (standartiniais) ir buvo zeminta vaziuokle,  jokio skirtumo, kiti sako kad nesveika amortimas zemai stoveti, bet as atvazinejau 3 metus ir viskas tvarkoi  (h)