Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: nuimiau stabdziu bugna ir radau spiruokle nutrukuse....  (Skaityta 2447 kartus)

Neprisijungęs Paracetamolis

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
nuimiau stabdziu bugna ir radau spiruokle nutrukuse ir nezinau kur ji turejo buti, gal kas kokia schema turi kad nereiktu lupt kito bugno :)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
nuimiau stabdziu bugna ir radau spiruokle nutrukuse ir nezinau kur ji turejo buti, gal kas kokia schema turi kad nereiktu lupt kito bugno :)

(y)
atsukau varzta, kazkoks skystis is bego :( nieko blogo nebus jei taip vazinesiu? ar gal galit pasakyt is kur kita varzta ir ka ten ipilti, kad nereiktu man issukaliot visu varztu ir kad viskas is visur isbegtu :V

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį

kazkas panasaus bus

• Žiūrėti profilį
labai aciu 15 spiruokle truko kazin ar rasiu pirkt

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
srote ar pas ka is arodmos masinos paiimsi ;) o gal ir nauju buna detaliu pardese :V

• Žiūrėti profilį
5ir 14 tai suprantu ka daro o ka 15 sudaro?

• Žiūrėti profilį
beto prie to pacio buvau sumastes keist bugninius i diskinius stabdzius o reix tilta keist ar tik tuos bugnus nuimt.... nu sprantat:)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
beto prie to pacio buvau sumastes keist bugninius i diskinius stabdzius o reix tilta keist ar tik tuos bugnus nuimt.... nu sprantat:)
nedaryk nesamonių.

mes keitėm iš diskinių į bugninius tai tilto nereikia keist.

• Žiūrėti profilį
a aisku o gal turi diskinius parduot? :D jaigu jau keitei :D

• Žiūrėti profilį
a aisku o gal turi diskinius parduot? :D jaigu jau keitei :D
neveikiantys. todėl ir buvo pakeista. ;)

Neprisijungęs NEIMA

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Toj foto parodyta tokia pat schema kaip pas mane bulkoj yra, labai gerai, galesiu vaizdziai papasakot :)
zodziu, man tas stokas pazymetas numeriu 7, nukrenta pastoviai i apacia ir kaladeles uzklynina taip kad ratai nebesisuka, vaziuokles meistrai ziurejo net, ir sake kad viskas gerai, bet jis vapse nesilaiko, tai isemiau as juos abu is abieju pusiu, db lyg ir nieko, bet stabdziu efektyvumas labai nekoks.
Gal ka patarsit?

• Žiūrėti profilį
13 spyruoklė per stipri ir labai įtempia, o kitos per silpnos. man taip atrodo.

Neprisijungęs NEIMA

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Tai kad jis ir be spyruokles nukrenta, atkabinau as jas (kazkas patare) ir tik karta paspaudus stabdi jis pist ir iki dugno nukrenta. Gal sakau visus tuos laikiklius ir spyruokles pakeist? Gal susideveje?

• Žiūrėti profilį
Tai kad jis ir be spyruokles nukrenta, atkabinau as jas (kazkas patare) ir tik karta paspaudus stabdi jis pist ir iki dugno nukrenta. Gal sakau visus tuos laikiklius ir spyruokles pakeist? Gal susideveje?
na jeigu iki pat galo sulenda jis, tai ir kaladės (arba būgnas) susidėvėjo..

Neprisijungęs ram@

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
sweiki nenriu kurti naujos temos tai paklausiu cia,pas mane tokia beda nuvariau i T.A. ir krc nepraleido del stabdziu galinis ratas desines puses ima tik 0.5 o kaire 1.6 rankinis taip pat,kame bedos?kaladeles pasikeiciau db i naujas bet wistiek normaliai nestabdo kame bedos padekit nezinau ka jau ir daryt

• Žiūrėti profilį
sweiki nenriu kurti naujos temos tai paklausiu cia,pas mane tokia beda nuvariau i T.A. ir krc nepraleido del stabdziu galinis ratas desines puses ima tik 0.5 o kaire 1.6 rankinis taip pat,kame bedos?kaladeles pasikeiciau db i naujas bet wistiek normaliai nestabdo kame bedos padekit nezinau ka jau ir daryt
būgniniai stabdžiai?

Neprisijungęs ram@

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
jo jo, ;)
spėju 7 detalė tinkamai nefukcionuoja.

Neprisijungęs ram@

• Žiūrėti profilį
na seip tikiu nes cia pasiskaiciau tai wisko gali buti,bet kurioi ji wietoi turi buti?  :D nes kai as dejau naujas kaladeles tai krc tas iskrito  :E nu as taip paziurejau kad jis nelb ka ir daro tai krc as ji isemiau bet nieko nepasikeite,na ir pries tai kai buwo kaladeles senos nieko nebuwo,na bet gal ir jis kaltas,reikes kita puse ardyt ir ziuret kaip ten jis stowi na dekui uz pagalba reiks ziureti :)

• Žiūrėti profilį
na seip tikiu nes cia pasiskaiciau tai wisko gali buti,bet kurioi ji wietoi turi buti?  :D nes kai as dejau naujas kaladeles tai krc tas iskrito  :E nu as taip paziurejau kad jis nelb ka ir daro tai krc as ji isemiau bet nieko nepasikeite,na ir pries tai kai buwo kaladeles senos nieko nebuwo,na bet gal ir jis kaltas,reikes kita puse ardyt ir ziuret kaip ten jis stowi na dekui uz pagalba reiks ziureti :)
yra tokia išpjova tai detalei. pasistenk rūdis nuo jos nugramdyt prieš dedant. toj vietoj kur ji dedasi irgi geriau kad nebūtų rūdžių.

Neprisijungęs ram@

• Žiūrėti profilį
okey :) ziuresiu tai nejaugi per ta detale toks stabdziu skirtumas yra?

• Žiūrėti profilį
turbūt. juk jeigu būtų cilindrukas arba trosas, tai skirtųsi stabdymas, o dabar ant abiejų 0.5

Neprisijungęs ram@

• Žiūrėti profilį
tada teks ryt teks ardytis :D zulinti wiska tikiuosi kad gausis

• Žiūrėti profilį
lempiniai tie bugniniai man patinka diskiniai:D

Neprisijungęs ram@

• Žiūrėti profilį
nu tai bus pinigu tai ir diskiniai atsiras :)
tik diskiniam stabdziams prieziuros reikia daugiau  :D
na bet stabdzius susitaisiau wiskas ciki piki stabdo db dar geriau  (be)