Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Norejau suzinoti, ar ant 80 bulkos galima deti R-16 205/50  (Skaityta 2315 kartus)

Amicus

• Svečias
Sweiki, matot iskilo klausimas, ruosiuosi det lietus ir nezinau ar galiu ant savos 80 detis R16. nes labai daznai tenka vezioti gale po tris zmones, ar posparniu susedusi masina man nenunes.  kas turi patirties ir minciu prasau parasyti, labai bus idomu isklausyti jusu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Jei apie B3 kalbi, tai pirma ne posparnius lies, o arkos pradzia (nuo priekio ziurint) palindusia kazkodel po masina  (!?) Tas negalioja coupe, tas negalioja B4

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Geriausia čia pasiskaičiuoti http://klubas.autos.lt/index.php?subj=readtopic&id=10
Pagal skaičiuoklę vos vos didesnės gaunasi, nei standartas, manau turi sulįsti

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
manau sulys pagal skaiciuokle pasiskaiciavau ir skirtumas praktiskai skiriasi per ~0.5 cm nuo tu kuriuos as buvau susidejes, (205 55 R15) ir arku tikrai nesiekdavo, nors ir buvo zeminta vaziuokle, i prieki gali deti biski didesnius.

Amicus

• Svečias
Tai manot kad tikrai dar keleivius sueitu sutalpint gale, kad nesiektu arku?

Neprisijungęs WOLF

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
Tai manot kad tikrai dar keleivius sueitu sutalpint gale, kad nesiektu arku?
Protingiausia butu paciam issibandyt... ;)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
ant audi 90 quattro tokie stowi dabar pas mane :) liecia gale arkas...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Dar didelį vaidmenį šitam reikale ET vaidina ;)

Amicus

• Svečias
ot velnias... teks pasieskoti 15 tuomet

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
prie ko cia et? nesirink labai isnestu ir viskas bus gerai, o jei ratai is arku islinde tai ko noret :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
prie ko cia et? nesirink labai isnestu ir viskas bus gerai, o jei ratai is arku islinde tai ko noret :)

Nu jooo, kažin prie ko... :D

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį

sakai prie ko cia ET o paskui sakai kad butinai atsizvelgtu i ET :)

jei aktualu kad nekliutu isivertink ir pakaba (pvz ant B3 dejau R15 195/55, pas mane nekliuvo nors ir pilnai krauta , perleidau kitam ratus pas ji jau susedus kliudavo...)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį

sakai prie ko cia ET o paskui sakai kad butinai atsizvelgtu i ET :)

jei aktualu kad nekliutu isivertink ir pakaba (pvz ant B3 dejau R15 195/55, pas mane nekliuvo nors ir pilnai krauta , perleidau kitam ratus pas ji jau susedus kliudavo...)

tuos pacius ratus i kita B3 sudejei ir kliuvo? 

Tikriausiai apie ET ne viska zinau :D

Neprisijungęs Marielis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
as irgi galvojiu apie saibas bet koki dydi pasirinkit  :V tad galvojiu apie r15 195/55 visdelto galas susesta kai priseda zmoniu (kietesnes vazuokles nesinori) o ir su r14 175/70 atrodo klaikiai uzdejos r16 graziau gal atroditu bet kas bus kai suses daugiau i gala...

cia su r14 vaizdelis nekoks....

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
As tai zinau kad ant bulkos ir r17 205/35 galima uzdet tikrai, tik tada reik kietint vaziuokle nezinau iki kokio kietumo bet jau gumos reik tarp dantu dar su tokiom zemom padangom. Bet atrodo tai liux  :-] :-] , as tai nenorejau dėt didesnių nei 15, tai pasieskojes nusipirkau r15 195/65, tai nepakrauta liux viskas, tik nors koks svoris ar duobė, ir galinė arkos dalis ziurint is priekio kur buferis yra liesdavosi smarkiai ir atrodė kaip traktorius. Db pasiemiau 195/55 ir viskas ledas niekad neliete nors ir trys zmones gale. Pridedu ir fotke, man tai grazus tvarkingi ratai atrodo.

Amicus

• Svečias
O brangu kietyt vaziuokle? blemba norisi kazka grazaus padaryt:) is josios:D

Neprisijungęs malucis

• Įrašai: 674
    • Žiūrėti profilį
pas mane senoji masina b3 kebulu uzdeti 15 ratai trys sedi gale ir skaityk girdi kaip vienoj pusej trina lazankes kai pasokineji per kalniuka :) o padangos 195 / 65 berods, na zinai del dvieju gale nieko nesigirdi tad buk ramus :) o cia dviese jeigu vazinesi tai dek nors belekokius  (aa). na vaizdas truputi nekoks reiketu 60 gal dei ar maziau nes kai maziau padangos graziau :) tik nereikai persistengti :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugsėjo 19, 00:59:42 sukūrė malucis »

Neprisijungęs Sig!tas

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
kaip jus galvojat varyt technikinę su tokiais ratais? :) man asmeniškai su R15 195/50 nepraėjo...

kizas23

• Svečias
det uzdusi tik tu triju zmoniu jau neveziosi

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
kaip jus galvojat varyt technikinę su tokiais ratais? :) man asmeniškai su R15 195/50 nepraėjo...

kaip suprast varyt texnikine?
ir kodel teui nepraejo su 195/50?
pas mane 205/50 r15 bulke ir praejo nieko nei kabinosi, tik biski protektorews mazooka buvo tei ispejo kad pasikeiscew.
tei nepagavau tavo minties

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Kazka konkreciai nusvaigai, tikrai ne del dydzio nepraejai, turbut nudroztos buvo.

Kas ten minejo, kad lieciasi ratai, tai ant bulkos benzo bako dangtelio galit pasiziuret, gi raso kokius ratus ir padangas galima mauti, tai su tinkamais R15 visiskai neturi kilt problemu. Nebent vaziuokle ispuvus, amortikai mire pries desimtmeti, tuomet ir bruzinasi tie ratai kur pakliuva
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 01, 15:54:51 sukūrė orzo »

Neprisijungęs rigas

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
Gal kas zino ar yra galimybe kokia uzdeti nuo audi a3 19"ratlankius any audi a6..5 skyliu aisku tik skersmuo skiriasi.Gal kas zino koki meistra?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Gal kas zino ar yra galimybe kokia uzdeti nuo audi a3 19"ratlankius any audi a6..5 skyliu aisku tik skersmuo skiriasi.Gal kas zino koki meistra?

Aišku galima, padangas tik tinkamas reikia dėti - 225/35R19
P.S Su ta sąlyga, kad ratlankiai 10skylių - 5x100 ir 5x112 :D

flex

• Svečias
Evaldai, laisvai palenda ir 235/35 R19  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ant a3??? Nu laisvai nebūtų... Aš gi pats į a6 sukišęs buvau 235/35 r19