Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokia isorines granatos guma pirkti,kad laikytu?  (Skaityta 2642 kartus)

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Dabar visokiu tu gumu gaminama-noreciau zinoti,kokia pirkti,kad gerai laikytu.Man yra buve,kad pakeista guma per metus suplyso,o kitoje puseje buvusi originali,senesne uz naujaja ir toliau tarnavo(cia ant VW) .Dabar vazineju su A4 B5.
Dar keli klausimai:
1.kaip keiciat guma,ant masinos,t.y. neatjungdami pusasio nuo gr. dezes ar atjungiat?
2.kaip atsijungia granata nuo pusasio?Ant vw atsimenu,lyg kzkoks fiksc. ziedas budavo,tai granata tiesiog numust reikedavo
3.atsukant pusasi,ta didzioji verzle is priekio(gal 24mm)...i kuria puse atsukineti verzle reikia:rato sukimosi kryptimi ar priesingai?Nepamenu :)
Tiesa,dar girdejau,kad pakeisti galima tik atjungus traukes antgali,as ant vw atjunginejau apatini sarnyra ir spaudziau spyruokles.Kaip is tikruju?
Aciu atsakysiantiems
 :D

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
Man yra buve,kad pakeista guma per metus suplyso,
Aciu atsakysiantiems

taj dar gerai kad tik per metus suplyso, man per 3 men suejo :) dbr nupirkau kita is aleksoto,tai manau kad ilgiau biski laikys :)
 jei negaila litu pirkt pacia geriausia ir laikys :)

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Kaune, Autodalys Sanciuose. Sodu gatvej. Beskej 12 litu viena, a4tai lyg nemaisau siekia 20. Laiko normaliai, nes jie tik gerom dalim prekiauja. O jei negailo laiko dirbant tai pirkit aleksoto turguje. Tas varztas 24 ar 22 sukasi normaliai, jo sregis ne atbulinis. Bet gerai butu, kad kas mano zodzius patvirtintu. Is pavaru dezes ismaut nereikia. Atsuksi ta varzta, atitrauksi nuo stupicos ir pasikeisi

Neprisijungęs Poderis

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
Taip,taip,sutinku ,kad brangiausia,bet kartais ir pigi gali buti parduota uz brangiai :)  Vat,kad taip pavadinima...Zodziu,30-40Lt tikrai duociau uz guma,nes nesinori pakartotinai knistis prie tos pacios vietos.Bet taip suprantu,originaliu,tokiu kaip ant auto is gamyklos iseina,niekas neparduoda.
Del 24mm verzles...ar ne skirtingi sriegiai turetu buti vairuotojo ir keleivio pusei?(Taip isivaizdavau,kad pradedant vaziuoti verzle turetu uzsiverzineti)Nepamenu .VW tai buvau susivirines gal 32mm ir 27mm iranki(prie galvutes vamzdzio gabala privirines),tai su atsukimu problemu nebudavo.A4 ,manau, irgi tas pats bus,tai ruosiuosi nauja iranki pasidaryti :) Galetu tas verzles vienodas deti ant visu auto,bent vw grupe

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
 o tau ratu varztai atvirkstini sriegi turi?tai granata prie ko tada turi tureti atvirkstini?ne vien yra  -24  27  30 32mm, yra dar sesiakampiu 14 17mm ir t.t...

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
Jei keiti granata iskart nusipirk guma nauja o ta kur prie granatos buna gali ismest as taip jau granata ismeciau. Patys pasake kad tos granatu gumos nelaiko

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
Taip,taip,sutinku ,kad brangiausia,bet kartais ir pigi gali buti parduota uz brangiai :)  Vat,kad taip pavadinima...Zodziu,30-40Lt tikrai duociau uz guma,nes nesinori pakartotinai knistis prie tos pacios vietos.Bet taip suprantu,originaliu,tokiu kaip ant auto is gamyklos iseina,niekas neparduoda.
Del 24mm verzles...ar ne skirtingi sriegiai turetu buti vairuotojo ir keleivio pusei?(Taip isivaizdavau,kad pradedant vaziuoti verzle turetu uzsiverzineti)Nepamenu .VW tai buvau susivirines gal 32mm ir 27mm iranki(prie galvutes vamzdzio gabala privirines),tai su atsukimu problemu nebudavo.A4 ,manau, irgi tas pats bus,tai ruosiuosi nauja iranki pasidaryti :) Galetu tas verzles vienodas deti ant visu auto,bent vw grupe
Parduoda originalias Autojutoj, vienos kaina apie 130lt domejausi, tik dabar jos jau ne gumines, o tokia plastmase, as is anglu per nuolaida atsisiunciau originalias , tai uz dvi apie 120 mokejau, nes buvau dejes gkn (skaitosi kaip ir geriausios), bet laike pusantru metu

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
Na,130 tai skausminga moketi uz gumos gabala...jau labai daug nori uzdirbti visokie perpardavinetojai ir distributoriai.Apie Juta visai nesinori sneketi-atitruke jie nuo realybes.Kiek LT zmoniu isgalinciu moketi pagal ju pasiulytas kainas.. Atsimenu, domejausi del abs daviklio 3-ciam Golfui ,tai arti 200Lt jie paprase uz davikli.O is principo,kai pagalvoji, tas daviklis-tai truputi vario vielytes pavyniota ant serdies ir uzlieta plastmase.Nors imk ir pats gamink....
Tuos 24mm vakar lengvai atsukau.Tikrai abieju ratu normalus sriegiai.Ir jegos nedaug reikejo.Prisimenu,kazkuriam auto negaledamas atsukti buvau net iranki sulauzes.Gal Lada 2108,nepamenu.Kitoms kai reikedavo atsukineti,jau virindavau visada iranki.Nedaug esu ir sukes..na,gal 6 kartus

Neprisijungęs Poderis

• Žiūrėti profilį
Tai jei perki neaiskiose vietose, gal ir buna uz pigu daikta didele kaina. As kalbu apie vieta kuri jau eile metu yra patikrinta ir dar ne karto neapvyle. Ten nuejus neklausia tau gera ar pigesne. Ten tik kokybiska ir tiek. Na bet nenori, nepirk. Rask kur geriau jei tik laiko negaila del 10 lt.

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
Sveiki dar karta,
Kazkiek pasidomejau tomis gumomis.Kaune turguje,visi kaip susitare,siulo GND(berods),kaina 20-24Lt.Sako gera,vienas kitas,saziningesnis,pasako,kad tikrai labai ilgai nelaikys ir kad turguje paprasciausiai ju,labai geru,nera.
-Geros Jutoj,-sako.
Stai,dar radau gamintojo FEBI naujoje parduotuveje EOLTAS-52Lt.Komplekte yra ir naujas granatos varztas ir pati guma,ja pamaigius, daugiau panasi i plastmase,o ne i guma.Gal kas galit parasyt atsiliepimu apie sia granatos guma?
Aciu

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Nuvaziouk i Narvija romerio gatveje ir uzsisakyk SKF.  SKF irgi plastikinė cia kiek supratau A4 tas bajeris yra, o mano buvo gumine ir viskas ok. Draugas pirko tai jam nusimove, bet paskui stipriau hamuta uztempe.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Prie visu normaliu gumu turi but varztas, ir t.t. zodziu komplektukas . Italiskos visai nieko , pirkau pats tokia, 28lt sumokejau, vos ne granatos kaina  :O (dejau kineitiska uz 36lt su nuolaida cia) . 2 men, 4300km, kolkas viskas gyva :) A6 C4 isorine keiciant nereikia nieko sarnyru sukinet, atsuki granata, susuki rata ir issineria . Pati granata kad nereiktu kalt issimauna isukus ta pati varzta ir ji su pirstais sukant, maunasi lauk ( tipo gaunasi kaip siomnikas) ... Tikekimes supratai ka prirasiau , nes as nelabai  (!?)  na bet ardydamas suprasi  :)

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Macnas pone kokia cia gali but granata uz 36 lt, griuk negyvas :-].

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
Macnas pone kokia cia gali but granata uz 36 lt, griuk negyvas :-].

sakau kinietiska, pasku isiule kazkokia ale geresne uz 113 litu, or orginala pagal visus kodus ir t.t. uz 260 lt .... Tai emiau kinieciu granata ir gera italu guma , dejau granata , o visa ktia tepala ir t.t. is gumos komplekto :) . Granata ta keiciasi begalo lengvai ,kelyje gali pasikeist sustojas :D todel nemaciau tikslo moket 100 ar vos ne 300 lt :)  plius kai su masina nesportuoju gatvese, tai manau ta granata laikys man dar simta metu...

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
Vis gi,nusprendziau pirkti originalia guma.Jutoj sumokejau 83,Lt(pritaike siokia tokia nuolaida).Gal ir daugoka,kaip uz guma,bet darbai prie priekines vaziuokles bjaurus,atima daug laiko,todel nesinori,kad vidurziemy tektu dar karta keisti.Beje,kaip kazkas rase,kad pusasi isima nieko neardes,tai man taip nepavyko.Cia gal ant A6 C4 taip pavyksta,o gal tai priklauso nuo varikliu,zodziu,mano A4 B5 su benz.1.8 varikliu atjungiau trauke ir apatini sarnyra(ta,kuris arciau vairuotojo),tik tuomet isemiau.Dar tiesa,isimant buvau atsukes stabilizatoriaus "pasagele",nes labai deformavosi,o ir taip nelabai gerai tos pasageles ivores atrode,tai saugojau ,kad visai neplystu.Su visais granatos valymais,pusasio padazymu,granatos pirkimu sugaisau ilga diena.

komplektas:
http://img691.imageshack.us/i/komplektas.jpg/

Neprisijungęs Imbocilas

• Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
As Eolte uz 16 Lt turbut nuspirkau ta guma jau daugiau nei puse metu dziaugiuos apie 8k km  jau vaziuoju

Neprisijungęs Ginciukas

• Žiūrėti profilį
As autoeroj sumokejau 19 ir dabar tikrai laiko  :)

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
as a4 b5 irgi keiciau tai jokiu sarnyru neatsukinejau. issinere susukus vaira. o granatu gumas pirkau po 30lt. nematau rekalo imt brangiausiu, laiko kazkaip jos man..

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
Na,blemba,kaip jus isimat tuos pusasius nieko nearde,jau ne nuo pirmo zmogaus girdziu.Variklius uzrasykit.As niekaip...Dar viena guma keiciau,jau kitai audinukei(mes 2 turim,beveik tokias pacias),tai irgi apatini sarnyra atjungiau.Beje,jau antra k. viskas ejos,kaip is pypkes-pakeiciau,gal per 3-4 val. su visokiais pusasio padazymais ir t.t.
Si k.pirkau lenkiska guma,kuri labai panasi i originalia-tokia...pusiau plastmasine.Mokejau 25Lt.Ziuresim,kaip laikys

http://img18.imageshack.us/i/nikon20101126072.jpg/

Neprisijungęs Ginciukas

• Žiūrėti profilį
Na,blemba,kaip jus isimat tuos pusasius nieko nearde,jau ne nuo pirmo zmogaus girdziu.Variklius uzrasykit.As niekaip...Dar viena guma keiciau,jau kitai audinukei(mes 2 turim,beveik tokias pacias),tai irgi apatini sarnyra atjungiau.Beje,jau antra k. viskas ejos,kaip is pypkes-pakeiciau,gal per 3-4 val. su visokiais pusasio padazymais ir t.t.
Si k.pirkau lenkiska guma,kuri labai panasi i originalia-tokia...pusiau plastmasine.Mokejau 25Lt.Ziuresim,kaip laikys

http://img18.imageshack.us/i/nikon20101126072.jpg/
As irgi girdziu ie\r nesitiki kaad nieko neardzius taip lengwai atsijungia. Man apatini sarnyra reikia atlaiswint kad issinertu ji lauk

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
Na,blemba,kaip jus isimat tuos pusasius nieko nearde,jau ne nuo pirmo zmogaus girdziu.Variklius uzrasykit.As niekaip...

a6 c4 2.5 tdi 85kw. vaira susukai iki galo ?  ten truksta keliu mm kad islystu,pastumi su montiruote, ar kujo kotu ir islenda viskas graziai, be jokiu sarnyru sukinejimu.

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
Papildei,tai apie ka pagalvojau tada ardydamas,kad tik kokioj C-eshkeje taip galima padaryti.As pradzioje buvau uzrases ,kad A4 pas mane.Nekiltu tokiu neaiskumu,jei kiekvienas rasydamas netingetu parasyti su kokiu modeliu tiksliai(varikliu,deze) tie "eksperimentai" buvo daromi.Zodziu,A4 apatini,galini sarnyra ismusti reikia
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 28, 08:50:41 sukūrė art64 »