Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kodel plaukioja ir nestabili???  (Skaityta 4512 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kodel plaukioja ir nestabili???
« Atsakymas #25: 2007 Birželio 25, 20:18:05 »
rafinuotai- tu asmeniskai gali daryti ka nori, zmogus paklause- jam atsakyta.

Prie ko siauresnes rieves nei padanga turi itakoti tampyma? pakankamai placios padangos tampo masina, sailentblokus, visa mechanizama, bet tai ne apie tai viskas sukasi- 245 su ausktom padangom nelabai isisvaiztuoju pas kupa, tad ir rasau taip

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #26: 2007 Birželio 25, 20:26:28 »
Hmm, man nieko baisaus net su 235 nebuvo. Dabar 255 net nejaučiu :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2007 Birželio 25, 20:35:52 »
Hmm, man nieko baisaus net su 235 nebuvo. Dabar 255 net nejaučiu :D

nu ir palyginai masinas :D

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #28: 2007 Birželio 25, 21:48:10 »
Ne, nu ant B4 kažkada 235 buvau pabandymui uždėjęs, tai jokių bėdų nemačiau. ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2007 Birželio 25, 22:22:16 »
buvau kupui dejes 195, 205, 215, 225 nuo balionu iki zemu.... tad pasakysiu kad 215 jai riba kai pradeda tampyti masina. o 225 ir daugiau jau prieky ir arkas liesti pradeda posukio metu. galima bandyti spresti tokia problema darant suvedima is l-l i \-/

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2007 Birželio 25, 22:38:05 »
ka as zinau kazka kliedite. pirmas dalykas plaukioja kai rieves yra tai savaime aisku kad per rieves plaukioja, nes jos paprastai siauresnes buna nei ratas todel ir tampo masina i sonus, bet jis minejo kad ir normaliam lygiam kelyje plaukioja masina  (!?)
o antras dalykas del placiu ir zemo profilio padangu. o kuom itakoja vaziuokles tarnavimo laika platesnes padangos? zemo profilio tai suprantu, maziau amortizuoja smugius, kurie pareina tiesiai i vaziuokle, o ka plotis kenkia vaziuokles tarnavimo laikui?  ?!?
gal jau tu rafinuotas nieko nebesakyk ;) pas mane  225 padangu plotis, bet jauciasi ant kelio tampymas i sonus net jei provezu nera. uztenka net ant gatves sulinio dangcio uzvaziuoti ir tai vaira i sona timpteli.

pas mane 245 tiesiam kely vaziuoju ir zvengiu, nezinau kas pas tave ten per padangos ir kas per masina.  (!?)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2007 Birželio 25, 22:41:48 »
ka as zinau kazka kliedite. pirmas dalykas plaukioja kai rieves yra tai savaime aisku kad per rieves plaukioja, nes jos paprastai siauresnes buna nei ratas todel ir tampo masina i sonus, bet jis minejo kad ir normaliam lygiam kelyje plaukioja masina  (!?)
o antras dalykas del placiu ir zemo profilio padangu. o kuom itakoja vaziuokles tarnavimo laika platesnes padangos? zemo profilio tai suprantu, maziau amortizuoja smugius, kurie pareina tiesiai i vaziuokle, o ka plotis kenkia vaziuokles tarnavimo laikui?  ?!?
gal jau tu rafinuotas nieko nebesakyk ;) pas mane  225 padangu plotis, bet jauciasi ant kelio tampymas i sonus net jei provezu nera. uztenka net ant gatves sulinio dangcio uzvaziuoti ir tai vaira i sona timpteli.

pas mane 245 tiesiam kely vaziuoju ir zvengiu, nezinau kas pas tave ten per padangos ir kas per masina.  (!?)
padangos pirreli masina audi cabrio. jei nesi gyvenime su cabrio vaziaves tai tada geriau nieko ir nesakyk ;) yra sokiu tokiu niuansu su ja vaziuojant.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2007 Birželio 25, 22:52:55 »
pwz mano bulka su R15/195/50  plaukiojo po kelia ziauriai, stabdant reikejo i waira isikasti :) ratai buwo issinese i lauka, o dabar R17/205/40 neplaukioja ratai ilinde i arkas, maloniau waziuoti nei su R15. tau ryskiai padangos perplacios, ne ant cupo 245 det :)

Evaldelis

• Svečias
« Atsakymas #33: 2007 Birželio 25, 23:39:06 »
kmanau ir as kad per pacios tikrai ne tokiam auto jau det toki platuma  ;)
as kolkas pas save visada dejau 195/60 R15 tai niekada jokio plaukiojimo nebuvo, ateityje zadu kitoj auto det R16-R17 tada jau bus matyt, bet bent kolkas tai ciki  :V

Liutazbn

• Svečias
« Atsakymas #34: 2007 Birželio 26, 12:14:22 »
Jo uzhvirint gerai butu:)
ash ant savo B3 uzsimeciau priklausancius 195.60.R14 plikas, tai maniau kad nuo kelio nuleksiu kai papuoliau y vezes, o cia dar klausimu kyla volus uzsidejus:) optimistai - savizudziai :)
pagailek savo vaziuokles kol nesupleshei ish viso.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2007 Birželio 26, 16:39:01 »

padangos pirreli masina audi cabrio. jei nesi gyvenime su cabrio vaziaves tai tada geriau nieko ir nesakyk ;) yra sokiu tokiu niuansu su ja vaziuojant.

jojo krutas bahurels esi turi bulka kabrika, nu cia lygis esi ane?
patikek dar ne su tokiais kabrikais vazinejau, ir jokiu problemu nemaciau. bent jau 120 vaziuojant. o ir siaip jei pas tave stogas chujovas ir blogai uzsideda nera gera aerodinamika tai kaltink arba bulkos inzinierius, arba save kad graba nusipirkai.  :V

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2007 Birželio 26, 19:46:00 »

patikek dar ne su tokiais kabrikais vazinejau, ir jokiu problemu nemaciau. bent jau 120 vaziuojant. o ir siaip jei pas tave stogas chujovas ir blogai uzsideda nera gera aerodinamika tai kaltink arba bulkos inzinierius, arba save kad graba nusipirkai.  :V
[/quote]

agirdi kietiake a tu turi nors kiek raumeny? ;)
kur tu cia izvelgi krutuma? :V kalba eina apie padangas ju ploti ir auto gabaritus lyginant su uzdetais  ratais ;) :D
jei nesupranti ka noriu pasakyti tai gal geriau patylek nerekaves ;)
palygino jis savo ilga simtelka su trumpuciu cabriku :D
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Birželio 26, 19:48:25 sukūrė slimshady »
1.4Tdi
328Ci

Arunas

• Svečias
« Atsakymas #37: 2007 Birželio 26, 22:10:02 »
Na vienu zodziu ieskosiu siauresniu padangu.Nes pradzioj kaip tik uzsimeciau tuos ratus tai arkas teko ispjaut.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2007 Birželio 27, 04:01:15 »

tamstele, truputi prisuk greiti, uztrauk rankini, sustok ir dar karta pagalvok ka tau zmogus sako, jei vis tiek sunkiai suvoki- patylek ;) Tikrai sakau draugiskai (+)

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2007 Birželio 29, 09:49:36 »
Atsakymas: Pirk Quattro, nors ir plaukios nors ir ne, bet stabilumas garantuotas... ;)

Liutazbn

• Svečias
« Atsakymas #40: 2007 Liepos 02, 12:39:08 »
:) neissipi...kit ish masinu. Ne be reikalo rasho tinkamus padangu išmatavimus ant kiekvienos mašinos. Aišku patogu:) užsimeti ratus, arkas issipjauni, tai kažin ne pigiau butu morale nuramint ir uzhmest kokius R15 215? Juk ir važiuokle ilgiau laikytu, ir vaira ysikabinus nereiketu laikyt, ir pakanka tiesiog nuramint savo vaizduote, kad jau plentvolis graziau uzh normalia standartine mashina :) dabar vien arkas sugadinai. Nekalbu apie visa kita. na bet chia jau ne mano bedos. Chia ash tiesiog nesuprantu kam reikia tokiu dalyku :) :) + su tokiom padangom pravaziavus geru zhvirkeliu (pasitaiko juk karta y daug metu ir tai) dar manau ir visas padangas pasikeisi :) ir tuos Ru17 teks nesht lygint geriausiau atveju :)

saulas

• Svečias
« Atsakymas #41: 2007 Liepos 06, 14:02:24 »
man irgi plaukiodavo su r16 205/45 su bulka pakol nesugalvojau pasitvarkyt vaziuokles  :-] dabar vaziukle ideali tik biski dar stabdzius reik pasiremontuoti , bet ne tame esme  zzz . po remonto galiu vaziuoti atsiputes , be jokio myzimo i kelnes  (+) kaip su nauja masina  (h)

Neprisijungęs watermelon

• Įrašai: 199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2007 Liepos 19, 01:38:17 »
Jo uzhvirint gerai butu:)
ash ant savo B3 uzsimeciau priklausancius 195.60.R14 plikas, tai maniau kad nuo kelio nuleksiu kai papuoliau y vezes, o cia dar klausimu kyla volus uzsidejus:) optimistai - savizudziai :)
pagailek savo vaziuokles kol nesupleshei ish viso.
B3 priklauso 175/70 R14  (be) As dabaR uzsidejas 195/55 R15 tiksliausiai atidinka spidometra  (+) tik vat beda kad tokiu ismatavimo padangu ir kaina Neismatuojama :)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2007 Liepos 20, 16:38:12 »
Cia jus kalbate bet atsakysiu as as taip pat tiuningo megejas manau i si klausima galiu atsakyti,...Pas amne audi B3 zeminta kietinta vaziuokle ratai R17/215/40 sakai tau plaukioja man taip pat plaukioja bet ka tu vadini plaukiojimu kai vaziuoji keliu koriose yra provezos(nuo furu padarytos) tai plaukios tu gali net neabejoti...tokie jau lietuvos keliai nepritaikiti tiuninginems msinoms... o jei tau plaukioja masina kokioje nors aiksteleja vaziuojant nedideliu greiciu....tai zinai nieko nepadarysi remai mesti perdausta tavo audi persukta keisk  ;)- juokauju o jei rimtai tai zinok cia tik nuo placiu padangu,...pas tave kupui galima R18 pakisti va tai jau reikalas galeciau pats pakisti tai pakisciau bet arku nenoriu valcuoti :)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Re: Kodel plaukioja ir nestabili???
« Atsakymas #44: 2009 Rugpjūčio 14, 14:00:07 »
O gal kas esat susidure su arku valcavimu? Dazai neatsoka?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2009 Rugpjūčio 14, 14:33:15 »
O gal kas esat susidure su arku valcavimu? Dazai neatsoka?

pasirink teisingus diskus (ET ir J) ir teisingas padangas, jokiu arku nereikes valcuot  ;)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2009 Rugpjūčio 14, 15:37:25 »
O koks yra teisingas ET ir J mano masinai? Audi 90 B3 Oo)

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2009 Rugpjūčio 15, 09:46:07 »
O koks yra teisingas ET ir J mano masinai? Audi 90 B3 Oo)
J7 ET 38

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2009 Rugpjūčio 18, 20:26:18 »
Nu tada mano ET biski per didelis... Nu gerai gerai- ir J per platus :D

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2009 Rugpjūčio 19, 09:02:46 »
Nu tada mano ET biski per didelis... Nu gerai gerai- ir J per platus :D

na, pvz pas mane ET18 ir 7J, niekur netrina  ;) tik berods dvidures bulkos arkos platesnes