Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kazkoks cypiantis garsas (Audi A4, 96, 1,8 turbo benzinas)  (Skaityta 898 kartus)

Neprisijungęs glukas

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Susiduriau su tokia problema - vaziuojant girdisi (jei klausa neapgauna, tai kazkur is galo) toks cypiantis garsas. Stabdant to garso nebelieka (tiksliau sakant, man susidaro ispudis, kad stabdymas ta garsa nuslopina). Vaziuojant iki ~ 40 kmh, garsas didesnes, vaziuojant greiciau to garso arba nelieka, arba jis silpnesnis.

Kas cia? kaladeles nejau?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Paprasčiausiai kaladėlės liečiasi. Gal suportas nebeatmeta, gal koks purvas įlindo ar pan. Jei kaladžių dar yra, tai važinėk,gal prisitrins.Arba ardykis ir persirink suportus, pasikeisk kaladėles.

Neprisijungęs peliens

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
vat man lygiai tas pats buwo:
metus knisaus kol issiaiskinau. o buvo taip: pasirodo kazkas kazkada keite galinius guolius ir nesugebejes uzmaut vidini guoli, ji sutepe is vidaus, to pasekoje laikui begant tas tepalas issivaiksciojo ir pradejo guolis pats suktis aplink stebule, tai ta trintis ir buwo tas garsas..tik pas mane per kebula susidarydavo rezonansas ir uzdavo labai garsiai. o lauke visiskai nieko nesigirdedavo
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 15, 22:40:18 sukūrė peliens »

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
sveiki.Audi 90 vaziuoji lygiu keliu nieko nesigirdi,o kaip vaziuoji kur nors per duobeta tai kazkas cypia desinej pusej vairuotojo?kas gali but?

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
nevazinek duodetais keliais ir necyps  :-]

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
newazinet tj irgi neblogai pasakyta :-] ;Dtj kad tokiu nera keliu jau lietuvoj kad nebutu duobedu :-] :-]