Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kazkas su sankaba  (Skaityta 2306 kartus)

a4 avant 1.9 tdi

• Svečias
kazkas su sankaba
« Topic Start: 2007 Gegužės 02, 13:04:19 »
kazkas pas mane su sankaba darosi, kai pradedi judet is vietos pamazu atleisdamas sankaba tai masinos priekis tarsi sokineja galvoju gal sankaba pagedo, ka galvojat parasykit kas galetu buti per gedimas?

Evaldas

• Svečias
kazkas su sankaba
« Atsakymas #1: 2007 Gegužės 02, 15:34:58 »
Galbūt smagratis tau čia kaltas. Arba jau pačiam diskatoriui kažkas.

Neprisijungęs audib3coupe

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
kazkas su sankaba
« Atsakymas #2: 2007 Gegužės 02, 20:48:54 »
arba variklio pagalvem amen (h)

a4 avant 1.9 tdi

• Svečias
kazkas su sankaba
« Atsakymas #3: 2007 Gegužės 02, 21:39:11 »

nelabai cia supratau ka parasei gal galetum kazkaip kitaip paaiskint kas cia galetu buti.
siaip kai vaziuoju i darba is ryto tai kamsciuose judu is vietos normaliai, o kai ilgiau pasivazineji tai tada pradeda kazkas darytis
galvoju gal sankabai sakes

a4 avant 1.9 tdi

• Svečias
kazkas su sankaba
« Atsakymas #4: 2007 Gegužės 02, 21:41:59 »

o variklio pagalves kazkuom susijusios su sankaba?

• Žiūrėti profilį
kazkas su sankaba
« Atsakymas #5: 2007 Gegužės 02, 22:11:18 »

na kai buna nuplyse, tai variklis vartosi ir kai imi is vietos tai toks sokinejimas gaunasi... bet cia kaip rasei, kad tik retkarciais taip uzeina, tai gal tada ne jos ff

a4 avant 1.9 tdi

• Svečias
kazkas su sankaba
« Atsakymas #6: 2007 Gegužės 03, 09:34:51 »

na kai buna nuplyse, tai variklis vartosi ir kai imi is vietos tai toks sokinejimas gaunasi... bet cia kaip rasei, kad tik retkarciais taip uzeina, tai gal tada ne jos ff
jo cia daugiausia uzeina kai variklis ikaistes, o su saltu tai normaliai is vietos juda
reikes turbut i servisa nuvaryt kad paziuretu kas cia galetu buti

a4 avant 1.9 tdi

• Svečias
kazkas su sankaba
« Atsakymas #7: 2007 Gegužės 03, 09:36:38 »
gal dar pas ka nors yra komentaru del mano gedimo?

• Žiūrėti profilį
kazkas su sankaba
« Atsakymas #8: 2007 Gegužės 03, 11:09:07 »
gal pas tave susikraipe tos diskatoriau lopos ir kai pasyla dar labiau pasikreipia, tada atraminis ne vienodai i jas remiasi ir nelygiai spaudzia diska, del to gaunasi sokinejimas... Na nznau kaip tai pasireiskia lengvoms masinoms, bet pvz gaz'ikuose, tai tos lopos budavo kiekviena atskirai regulioujama, nu kad i isminama vienodai remtusi, tai jei budavo nesureguliuota, tai is vietos imdavo pasisokinejant :-]

a4 avant 1.9 tdi

• Svečias
kazkas su sankaba
« Atsakymas #9: 2007 Gegužės 03, 12:57:47 »
gal pas tave susikraipe tos diskatoriau lopos ir kai pasyla dar labiau pasikreipia, tada atraminis ne vienodai i jas remiasi ir nelygiai spaudzia diska, del to gaunasi sokinejimas... Na nznau kaip tai pasireiskia lengvoms masinoms, bet pvz gaz'ikuose, tai tos lopos budavo kiekviena atskirai regulioujama, nu kad i isminama vienodai remtusi, tai jei budavo nesureguliuota, tai is vietos imdavo pasisokinejant :-]

vat ir pas mane kazkas panasaus ant silto pasisokinedamas judu is vietos

• Žiūrėti profilį
kazkas su sankaba
« Atsakymas #10: 2007 Gegužės 03, 15:42:50 »
issiimk greiciu deze ir pasiziurek kas ten darosi :G paskui visiems pasipasakosi, ziniom pasidalinsi ?!?

Neprisijungęs KeL

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
kazkas su sankaba
« Atsakymas #11: 2007 Gegužės 03, 16:05:14 »
pas mane panasiai, tiktai sankaba kai atleidi sukabina tik ant pacio galo, o kai sukabina tai biski sudrebina  :V

a4 avant 1.9 tdi

• Svečias
kazkas su sankaba
« Atsakymas #12: 2007 Gegužės 03, 16:07:22 »
pas mane panasiai, tiktai sankaba kai atleidi sukabina tik ant pacio galo, o kai sukabina tai biski sudrebina  :V

na gal kita savaite nuvarysiu i servisa paziuresiu ka ten pasakys

a4 avant 1.9 tdi

• Svečias
kazkas su sankaba
« Atsakymas #13: 2007 Gegužės 03, 16:08:09 »

na pas mane tai normaliai ne ant pacio galo kabina

Evaldas

• Svečias
kazkas su sankaba
« Atsakymas #14: 2007 Gegužės 03, 17:41:38 »

nelabai cia supratau ka parasei gal galetum kazkaip kitaip paaiskint kas cia galetu buti.
siaip kai vaziuoju i darba is ryto tai kamsciuose judu is vietos normaliai, o kai ilgiau pasivazineji tai tada pradeda kazkas darytis
galvoju gal sankabai sakes

Nelabai ir suprasi, kol dėžės nenumsi ir nepažiūrėsi, kieno kokia būklė. Man grynai toks atvejis buvo, tai smagratis kaltas buvo.

germ

• Svečias
kazkas su sankaba
« Atsakymas #15: 2007 Gegužės 03, 17:49:10 »
kazkas pas mane su sankaba darosi, kai pradedi judet is vietos pamazu atleisdamas sankaba tai masinos priekis tarsi sokineja galvoju gal sankaba pagedo, ka galvojat parasykit kas galetu buti per gedimas?

Man lygiai lygiai tas pats vyksta, ypac ikaitus masinai, kaip ir tau...Taciau tas sokinejimas ne visada pasireiskia net ir ikaitus masinai... tik mano audi b4 1.9 tdi :) Labai idomu ka tau pasakys servise... Bet pas mane dar ir tikrai isminamasis guolis jau apsidevejes, nes siek tiek sankaba ispaudus laisviu begiu, jinai pakankamai stipriai dreba... (bent jau pazistamas tai konstatavo)  8:8

O jei smagrati remontuot/keisti kiek kainuoja? kiek pats smagratis kastuoja?

a4 avant 1.9 tdi

• Svečias
kazkas su sankaba
« Atsakymas #16: 2007 Gegužės 03, 22:30:21 »

Man lygiai lygiai tas pats vyksta, ypac ikaitus masinai, kaip ir tau...Taciau tas sokinejimas ne visada pasireiskia net ir ikaitus masinai... tik mano audi b4 1.9 tdi :) Labai idomu ka tau pasakys servise... Bet pas mane dar ir tikrai isminamasis guolis jau apsidevejes, nes siek tiek sankaba ispaudus laisviu begiu, jinai pakankamai stipriai dreba... (bent jau pazistamas tai konstatavo)  8:8

man ir nevisada pasireiskia ikaitus masinai

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
kazkas su sankaba
« Atsakymas #17: 2007 Gegužės 09, 23:58:43 »

pas mane 2.5 tdi, ispaudus siek itek sankaba per pedala musa siek tiek... ir gana sunkiai ji vaiksto, tai cia tas isminamasis guolis? ar sudetinga pasikeist, kiek gali kainuoti c4?