Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaladeliu cypimas Na nerealus cypimas kas yra?  (Skaityta 4606 kartus)

Neprisijungęs tomasas100

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
Kaladeliu cypimas Na nerealus cypimas kas yra?
« Topic Start: 2007 Gegužės 22, 16:18:40 »
blemba kaladeles geras idejau senos cypejo ir naujos cypia, gal stabdziu diskai lewi? ar kas nes jos kaista normaliai beje A8

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
levos naujos kalades

Neprisijungęs tomasas100

• Žiūrėti profilį
nu blia zinok geras pirkau... ne uz 150lt o uz 300lt... tai geros, vienas ir keitesi sake cype, poto jau necype...
 :-{

Neprisijungęs AnKerys

• Įrašai: 847
    • Žiūrėti profilį
nu blia zinok geras pirkau... ne uz 150lt o uz 300lt... tai geros, vienas ir keitesi sake cype, poto jau necype...
 :-{

tai gal lievas tau ikiso :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
seip gal rudziu pagauna kaladele nuo disko- tada cypia, tad teks palaukti kol prisitrinks. Brangi ar ne- ne tame esme, svarbu kad kalabdele turetu daug anglies, nes ji efektyviau stabdo, needa disko, necypia, kas nervina tai labai tekinius mozoja ir greit sudyla

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
nusipirk purskalo uzpurski ir nebecypia. tik neaisku kiek ilgam padeda.

Neprisijungęs tomasas100

• Žiūrėti profilį
o koks purskalas kaip vadinasi?

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
i autodalis nuvaryk kokia didesne parduotuve pasakys tiksliau, as tik girdejau kad kai cypia sita reikala uzpurskia ir padeda, o tiksliau nesigilinau, pas mane kad ir pigiausiios kalades dirba kaip reikalas  (+)

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
nu as ir va susidejau kaladeles naujas ir cypt pradejo... nuemiau diskus per pavirsiu "perejau su bulgarke" nes kazkokia juostele per viduri, kantelis pradejo darytis...apsukau kaladeles ir viskas po senam- garsai dingo...

Evaldas

• Svečias
Yra spec tepalas kaladėms. Man irgi porą dienų cypė, o po to nustojo. Palauk, gal apsišlifuos.

Neprisijungęs tomasas100

• Žiūrėti profilį
na per men jau 2tukst pravaziawau ir wis dar dainuoja

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Yra spec tepalas kaladėms. Man irgi porą dienų cypė, o po to nustojo. Palauk, gal apsišlifuos.
teplas? kaladelems? :V  (!?) (!?) (!?) tai gal tada is karto geriau aliejumi apipilti ir tikrai necyps iki pirmo stulpo ;) :D :D :D
1.4Tdi
328Ci

Evaldas

• Svečias
slimai - nu ką aš kaltas, kad nesi tiek apsišvietęs ir nežinai. Jei jau tepalas, tai būtinai turi slysti jis? Jis tam skirtas - TEPALAS - SKIRTAS KALADËLIØ CYPIMUI PAŠALINTI

Neprisijungęs tomasas100

• Žiūrėti profilį
man atrodo vario tepalas jai neklystu... jai kas naudojot pasakykit pavasinima 8:8

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
slimai - nu ką aš kaltas, kad nesi tiek apsišvietęs ir nežinai. Jei jau tepalas, tai būtinai turi slysti jis? Jis tam skirtas - TEPALAS - SKIRTAS KALADËLIØ CYPIMUI PAŠALINTI
nu nors tu nusauk mane nesitiki man tokie varijantai :V  (!?) taigi tarp kaladeliu ir disku kaip tik turi buti kuo geresnis sukibimas  ?!?
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs audib3coupe

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
man tai is pradziu cype, vaziuojant, paskui garsas, stabdant, panasejo i liuto riaunojima, kol net ratas striginet stabdant pradejo, vakar nepatingejau nusiimt rato ir paziuret kame reples... likau apsales... isorine kaladele kaip nauja, o vidine vos ne kaip tas paplotolis, kur baznycioj po ispazinties dalina :-] Snd susidejau naujas ir garsai pradingo :) tik keista pasirode, kad taip netolygiai plysta kaladeles nes ir kito rato vidine irgi visiskai susidevejus, o isorine kaip nauja, beje, cia priekiniu ratu :V

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
man tai is pradziu cype, vaziuojant, paskui garsas, stabdant, panasejo i liuto riaunojima, kol net ratas striginet stabdant pradejo, vakar nepatingejau nusiimt rato ir paziuret kame reples... likau apsales... isorine kaladele kaip nauja, o vidine vos ne kaip tas paplotolis, kur baznycioj po ispazinties dalina :-] Snd susidejau naujas ir garsai pradingo :) tik keista pasirode, kad taip netolygiai plysta kaladeles nes ir kito rato vidine irgi visiskai susidevejus, o isorine kaip nauja, beje, cia priekiniu ratu :V
manau laikas butu stabdziu suportus patikrinti ;) taip iseina, kad nevienodai kaladeles prispaudzia ir atitraukia atgal :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs audib3coupe

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
manau laikas butu stabdziu suportus patikrinti ;) taip iseina, kad nevienodai kaladeles prispaudzia ir atitraukia atgal :V
Kad ziurejau, suportai lb graziai vaiksto... :V

Evaldas

• Svečias
nu nors tu nusauk mane nesitiki man tokie varijantai :V  (!?) taigi tarp kaladeliu ir disku kaip tik turi buti kuo geresnis sukibimas  ?!?

Galiu nufotkinti. 60lt bonkutė.

Neprisijungęs tomasas100

• Žiūrėti profilį
nufotkink butu l. gerai

Neprisijungęs tomasas100

• Žiūrėti profilį
Na tai del kaladeliu nusidevejimo tai wisada taip yra... kiek draugai keite tai ir taip nudildavo 8:8

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
keisk kaladėles.........arba klausykis toliau cypimo........

vista

• Svečias
nu dar to betruko ant kaladeliu purskalus pradekit purkst.iskarto vieta kapuose uzsiisakykit.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
yra kaladeliu kurios susidevejusios nezmoniskai cypa ;) Bet kad ju butu audinems- neteko girdeti ?!?
Cypa kai "rudis" pagauna kaladele.

Evaldas

• Svečias
Yra aštunkėms daug kaladėlių cypiančių :D