Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip pagerint galiniu stabdziu efektyvuma?  (Skaityta 3007 kartus)

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
Kaip pagerint galiniu stabdziu efektyvuma?
« Atsakymas #25: 2008 Gegužės 10, 08:16:11 »
o is kur zinoti tas reguliatprius veikia ar neveikia?  :V

bandymo budu, nuvarai i TA tik stabdzius tikrinti 10lt paziuri kaip stabdo, pazaidi su spyruokle ir vel nuvarai. bent jau as taip zadu daryti.

Neprisijungęs dariushka

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2008 Gegužės 10, 08:31:36 »
antram golfe tokia nesamone buvo. ir aisku neveikianti :) problemos sprendimas labai paprastas: nuimt ta daikta ir vietoj jo sujungt vamzdelius stabdziu slangelem.

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2008 Gegužės 12, 17:50:58 »
ar kas gali foto padaryt c3 Q dugno?

Neprisijungęs Duch

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2008 Gegužės 12, 18:04:26 »
Kiek teko girdėt reguliatorius skirtas tam, kad neužsiblokuotų galinia ratai stabdant. Tačiau automobiliuose, kuriuose yra ABS ratai ir be reguliatoriaus stabdant neužsiblokuos, taigi daug kas paprasčiausiai jį išmeta susungdamas tiesiai žarneles. Jei aš neklystų pas A6 (C4 kėbule) reguliatoriaus jau nėra.

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2008 Gegužės 12, 22:48:21 »
Kiek teko girdėt reguliatorius skirtas tam, kad neužsiblokuotų galinia ratai stabdant. Tačiau automobiliuose, kuriuose yra ABS ratai ir be reguliatoriaus stabdant neužsiblokuos, taigi daug kas paprasčiausiai jį išmeta susungdamas tiesiai žarneles. Jei aš neklystų pas A6 (C4 kėbule) reguliatoriaus jau nėra.

tai kad ir as nerandu to reguliatoriaus ?!?

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2008 Gegužės 12, 23:00:22 »
tai nevisose ir buna jis man atrodo :V

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2008 Gegužės 12, 23:38:55 »
o nuo ko priklauso, jis yra idetas ar ne? ..

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2008 Gegužės 12, 23:59:37 »
o nuo ko priklauso ar yra elektriniai langai, ar kondicionierius? (be)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2008 Gegužės 13, 09:19:07 »
o nuo ko priklauso ar yra elektriniai langai, ar kondicionierius? (be)

stabdziai visiem reikalingi, o el langai gal ir nevisiem :D

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2008 Gegužės 13, 10:23:36 »
pas kurias nera, turbut ir taip geri stabdziai, :D o jei rimtai tai cia turbut priklause nuo to kai pirkta masina buvo, jei tarkim zmogus ruosesi tampyt kokia priekaba ar nameli tai jam gal ir reike to reguliatoriaus, jei masina neskirta veziot kroviniams tai jis ir nereikalingas, nes jis veikia tik kroviniui esant :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2008 Gegužės 13, 11:19:20 »
pas mane ant audi 90 buvo toks navarotas, ir ant beskes yra, anksciau net nesuprasdavau kas per daigtas, galvojau kad koks abs navarotas, jau norejau kazkada klausti, bet neprireike :)

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2008 Gegužės 13, 12:59:22 »
nekuriant naujos temos kas cia per velnias yra???  :) audi 80 jis yra tik vienoj pusej

Cia yra stabdziu stiprumo reguliatorius. Kai auto pakrautas, spyruokle isitempia labiau, tuo stabdziai efektyvesni. Siaip sitas daiktas daznai pareina, galas pradeda netolygiai stabdyti, (ypac kai TA eini, matosi).

Neprisijungęs Marielis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2008 Gegužės 13, 16:31:57 »
nekuriant naujos temos kas cia per velnias yra???  :) audi 80 jis yra tik vienoj pusej

Cia yra stabdziu stiprumo reguliatorius. Kai auto pakrautas, spyruokle isitempia labiau, tuo stabdziai efektyvesni. Siaip sitas daiktas daznai pareina, galas pradeda netolygiai stabdyti, (ypac kai TA eini, matosi).

na pas mane jis veikia vakr ta spiruokle itempiau skirtumas pasijaute kad geriau stabdo  :)
pas kurias nera, turbut ir taip geri stabdziai, :D o jei rimtai tai cia turbut priklause nuo to kai pirkta masina buvo, jei tarkim zmogus ruosesi tampyt kokia priekaba ar nameli tai jam gal ir reike to reguliatoriaus, jei masina neskirta veziot kroviniams tai jis ir nereikalingas, nes jis veikia tik kroviniui esant :)

pas mane kablio tai nera! :D nelabai ka ir patampysi  :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2008 Gegužės 13, 16:35:09 »

na pas mane jis veikia vakr ta spiruokle itempiau skirtumas pasijaute kad geriau stabdo  :)

ar zymiai pasijaute? :) nestabdo masinos vaziuojant? :) reiks ir man pabandyt, dau ta spiruokle patempt reikejo? :)

Neprisijungęs Marielis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2008 Gegužės 13, 18:16:26 »

ar zymiai pasijaute? :) nestabdo masinos vaziuojant? :) reiks ir man pabandyt, dau ta spiruokle patempt reikejo? :)
nu labai didelio skirtumo nera bet jauciasi kad dabar ir kazkiek galas stabdo nekaip seniau jausdavosi kad tik priekis nu masinos tai tikrai niekas nestabdo o tempiau iki pat galo kol spiruokle isitempe nes pas mane ji laisva buvo tabalavo  :)

mindze

• Svečias
« Atsakymas #40: 2008 Gegužės 14, 17:42:30 »
galas stabdo tik 30% jei stendas rodo 1.5 tai labai gerai pas mane quattro rodo 1.0 o jei nori kad geriau stabdytu reikia apeiti reguliatoriu