Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jei dedu zemintas spyruokles, ar butina keisti amortikus?  (Skaityta 833 kartus)

Audi_TT

• Svečias
Na kaip pasakius, matot uzsidejau R19 ratukus, ir man per dideli tarpai tarp ratu ir arku, na kaip vezimukas atrodo, masinyte nedidele, ratai nemazi ir kaip iskelta, kaip po dumblynus vazineti :) Cia jau vistiek miesto masiniukas, cia tik plentu su ja lakstyti, i miska nelabai pritaikyta vaziuoti, tai norisi ir susizeminti siek tiek koki gal 4 ar 5cm, na kad graziau atrodytu, kad tie ratai siek tiek nors palystu po ta arka, arba bent susilygintu su ja, kad tu tarpu nebutu :)
Tai oki, perkuosi daba tik spyruokles ir jas keiciuosi, reiks atsargiau su duobem, kad kuo ilgiau tie amortikai laikytu :) O beja vienas zmogenas man dar cia sake, na tai jei pasikeiti spyruokles ir maske suzemeja, tai tas pats kaip su pakrauta vazinetum, tai nelabai tie amortikai turetu estis, taip, kad iskart juos turetum keisti...Ir aplamai kiek as su ja tevazineju :) tik kai geras oras ir tai palakstymuj tik, ne kasdienine cia mano masina juk yra :D