Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: greitis ir stabdziai, kodel blogeja?  (Skaityta 2255 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
greitis ir stabdziai, kodel blogeja?
« Topic Start: 2007 Birželio 12, 11:21:25 »
pas mane tai galiniai biski susimete stabdziai ir kai vaziuoju atsidares langa girdziu is vieno st disko toki lietimasi su kaladem, tai tas diskas ikaista labai neblogai, o nutekint vis tingiu  :-{
bet siaip tai problemu su stabdziais nera daug, daznai buna pas mane kad vaziuojant pamaigau pedalus iki 100 nuo 100 iki 30 iki 80 iki 20 ir t.t. bet kazkaip nepajauciau kad kaista, priekiniai gi yra ventiliuojami kazkokie pas c4, nu zodziu viskas ciki. kaip tik pastebejas esu kad dabar kazkaip geriau stabdo nei saltesniu metu. bet betkokiu atveju pas c4 stabdziai ne is geriausiuju, gal man tik buvo papuolusios tokios masinos, bet kai pravaziavau su draugo e39 tai vos prilieti ir atrodo tuoj leksi per stilkla, o pas mane tai vapse iki dugno nuspaudi tada stabdyt pradeda, nu kazkoks nejautrus stabdis, gale siokios tokios problemos yra, bet priekiniai stabdziai tai tikrai geri, nu krc stabdziais pas ceskes nesu patenkintas  (+)