Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: greiciu dezes riebokslio (salniko) keitimas  (Skaityta 1372 kartus)

Neprisijungęs uodizz

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Leidzia tepala is greiciu dezes per ta vieta kur pavaru svirtis i deze jungiasi. Ar imanoma pasikeisti be duobes ar keltuvo ta salnika palindus po masina. Noriu zinoti ar verta pradeti paciam ar geriau i servisa varyti. Gal kas keitete? Masina a6 c4 2.5 tdi 1996 metu

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
Manau jei be duobes tai geriau i servisa varyt, neturetu kazka daug nuplest uz darba

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
salnikas apie 12 lt, tinka nuo suporto kojeles iki m 92, pakeitimas kaip sutarsi, apie 40, idet ji nesudetinga tik va iskrapstyt :A

Neprisijungęs uodizz

• Žiūrėti profilį
Aciu uz patarimus. Bandysiu pats keisti. Jei nepavyks iki serviso vaziuosiu :)

Neprisijungęs uodizz

• Žiūrėti profilį
pavyko pasikeisti be duobes ta salnika. apie 3 val uztrukau bet prie to pacio ir tepala dezeje pakeiciau.
nieko sudetingo. kaip rase Nramsas tik kol iskrapsciau uztrukau :)  13 ir 10 raktai, plaktukas, plonas atsuktuvas arba koks astrus virbalas iskrapstymui seno ir naujas salnikas (16x24x6mm ismatavimai jo)

Neprisijungęs kiesza

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
Prisiglausiu čia su klausimu apie ubagės dėžę. Ardau dėžę, nes buvo užstriges 4 bėgis. Taigi kaip ją perskirt ? visus varžtus atsukau kurie jungė korpusą su metaliniu perėjimu, bet jivisvien man nepersiskiria, noriu prieit priedantračių :)

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
is galo dėžės lupk salniką tą dideli lauk ten yra m-12 žvaigždes varžtas kur laiko guoli, ar m10 nepamenu, ji atsuksi ir gali palengva su plaktuku skirt  dėžę, jei tai c4 dėžė, nes pati tikrai nepabirs (h)

Neprisijungęs kiesza

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
čia b2q 6E dėžė, esu jau nuėmes tą išminamo laikiklį. Reiks pamėgint kaip sakai, pricipas turi būt tas pats;)