Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: "automato" tepalu keitimas...  (Skaityta 771 kartus)

sausainis

• Svečias
"automato" tepalu keitimas...
« Topic Start: 2007 Birželio 24, 18:42:46 »
Sveiki... mane cia tokios durnos mintys uzvalde  (aa) reikalas toks... Panasu, kad "automate" trupuciuka tepaliuko truksta.... Siaip ji isvis jau laikas butu pasikeist... Na, kadangi kazkokiem garazinem savo audines atiduot nenoriu, tai jau sakau reik i audi  centra pasukt... na, ten aisku uzsipaiso kokius 700 lt uz visus tuos pakeitimo reikalus... Tai daba ir galvoju...  (!?) tas tepalas palyginus istikruju gal ir nepigus... atrodo "DEXTRON III" (jei man tikrai tokio reikia, dar pasidomesiu  ?!? ) dabar 1 ltr. kaina apie 15 lt. Nu dar aisku filtras ir tarpine kiek zinau keiciasi... Ane ? Tai gal galit jus man kazkas paiskint kas ten per sudetingi tokie pakeitimo reikalai vyksta, kad 700 lt servisai nori? ... Na manau filtras ten kokiu 200 lt su tarpine tai jau tikrai nekainuoja...ka ten puse dezes reikia isimt ar ka ?  :-] labai jau man kyla rankos paciam pabandyt pasikeist  :V gal kas bandet pvz keist S4 '94 "automtui" ?  8:8

Neprisijungęs Alvis

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2007 Birželio 24, 19:13:21 »
http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=2610.0 cia turetum rast daug naudingos info, nors ir ne s4, bet automatas

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #2: 2007 Birželio 24, 19:24:10 »
Paieškok, tikrai forume daug temų tokių.
Nieko šiaip ten sudėtingo nėra, tiksliau išvis nieko nėra. Kainą pagrinde tik detalės sudaro. Aš kai keičiau, tai man atrodo net 200lt nesiekė, tiesa, aš tepalą pats turėjau.

911

• Svečias
« Atsakymas #3: 2007 Birželio 24, 21:01:21 »
 (!?)
As visus filtrus ir tepalus (variklio ir greiciu dezes) [pasikeiciau uz 428lt i ta suma ir dar siokiu tokiu darbeliu jie itrauke. Taip, kad rodyk trecia pirsta tiem ir audi serviso, ir ieskokis kitur.
Cia su darbais ir medziagom. Klaipedos hokloj, a4 2.8 q