Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: garsas begejantis, c4 Q  (Skaityta 1057 kartus)

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
garsas begejantis, c4 Q
« Topic Start: 2011 Balandžio 23, 09:37:50 »
sveiki. jau senokai pas mane yra garsas kazkoks sipriau startuojant, ar labiau bejenatis - na zodziu kai apkrova didesne. a6 (c4) Q. garsas - toks kaip girgzejimas, trynimasis kazkoks, is po pavaru svirties mazdaug. labai panasus garsas buna kai kokia pagalve nuplusus buna. jau pakeiciau pav dezes pagalves, gal kiek buvo pagereje, bet is esmes tas pats. variklio pagalves geros. dar po to pakeiciau ta guma variklio priekyje, vel rodos pagarejo, bet garsas nedingo.
buvo isiminetas variklis su deze, apziuretas kardanas su pakabinamu guoliu - ten viskas kaip ir graziai atrodo, pakabinamas guolis be laisvumo.

gal pas dar kazkuri kazkas panasaus yra buve? ar kokiu minciu turit?

ar bandyt keist aklai pvz kardana su viskuo? ar buna kad nera laisvumo pakabinamam guolyje, o jis vis teik garsus skleidzia?

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
Re: garsas begejantis, c4 Q
« Atsakymas #1: 2011 Balandžio 23, 15:29:57 »
o gal katalizatorius barska? man taip buvo kai ispjoviau tai ir dingo, bet man buvo toks labiau i barskejima nei i girgzdejima.

Neprisijungęs karalaitis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Balandžio 25, 18:29:58 »
tikrai ne. buvo minciu kad duslintuvas trinasi i toki skersini po pavaru deze, taciau duslintuvas purvinas ir grazus, jokiu kontaktu su kazkuo pozymiu nera..

Neprisijungęs aloha

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Balandžio 28, 16:33:27 »
pas mane a6 quattro, buvo tos kaip duslintuvas liestus garsas, tai net gumas keiciau laisvesnes. o pasirodo kad vidine granata buvo jau isdilus..

Neprisijungęs karalaitis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Balandžio 28, 21:21:32 »
kuri buvo? kaip pastebejai, ar bandymu metodu?

Neprisijungęs aloha

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Balandžio 29, 12:18:16 »
pas mane buvo gale tas tarskejimas, irgi begejantis ar vaziuojant pastoviu greiciu bet duodant kazkokia apkrova. tai patikrinus duslintuva, tikrinau toliauk kas gali but ir atradau. jautesi laisvumas is pacios granatos jau, praardzius matesi tepalas sukietejes stipriai

Neprisijungęs karalaitis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Gegužės 03, 23:22:36 »
"vidine granata" - tai cia ka konkreciai turejai omeny? pusasio vidine granata?

dar klausimas i tema - manau pabandymui pakeist visa kardana. ar jie visi nuo c4 vienodi, ar skiriasi? audi 100 c4Q, A6 Q, benzo, dyzelio, automato, mechanines? kas galit paziuret - patikslinkit prasau nuo ko dar man tiktu - a6 (c4), dyzelis?

Neprisijungęs karalaitis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Gegužės 07, 22:58:48 »
ei, kolegos, patarkit - nuo ko dar i mano tinka kardanas su viskuo? etkos elsos ir kt programos gal turi detaliu kodus bei patikrinima kam dalys dar tinka?
a6 (c4) tdi.

Neprisijungęs aloha

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Gruodžio 30, 14:27:49 »
toks klausimas, ar tinka i c4 tdi kardanas nuo c4 benzino? ar ilgis skiriasi? ir ar automato ir mechaniniu ? kiek ju variantu buvo ant c4?

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Gruodžio 30, 20:22:34 »
sveiki. jau senokai pas mane yra garsas kazkoks sipriau startuojant, ar labiau bejenatis - na zodziu kai apkrova didesne. a6 (c4) Q. garsas - toks kaip girgzejimas, trynimasis kazkoks, is po pavaru svirties mazdaug. labai panasus garsas buna kai kokia pagalve nuplusus buna. jau pakeiciau pav dezes pagalves, gal kiek buvo pagereje, bet is esmes tas pats. variklio pagalves geros. dar po to pakeiciau ta guma variklio priekyje, vel rodos pagarejo, bet garsas nedingo.
buvo isiminetas variklis su deze, apziuretas kardanas su pakabinamu guoliu - ten viskas kaip ir graziai atrodo, pakabinamas guolis be laisvumo.

gal pas dar kazkuri kazkas panasaus yra buve? ar kokiu minciu turit?

ar bandyt keist aklai pvz kardana su viskuo? ar buna kad nera laisvumo pakabinamam guolyje, o jis vis teik garsus skleidzia?
traverso gumas ziurejai,nes is ju irgi verciasi variklis uzguldzius..