Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Esant drėgniems orams dingsta stabdžiai  (Skaityta 3620 kartus)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
sianakt pasalo, tai stabdziai veikia normaliai, jau tik pajudejus is vietos ir uzmynus gali per priekini langa islekt :D o masina prastovejo visa savaitgali nejudinama, taip kad apie rudis galima atmest teorija

Neprisijungęs agnius

• Įrašai: 379
    • Žiūrėti profilį
as i darba atvaziaves buvau, masina stovejo apie 8h, per ta laika niekas negalejo surudyti... bet tik viena karta man taip tebuvo, kad spaudi stabdi, vos stoja, stabdziu pedalas kietas pasidaro, pavaziavus ~100m "pramuse"

edma1981

• Svečias
Pasitaike ir man tokia beda pora kartu isvaziuoji  o stabdziu pedalas kaip akmuo. As manau kad pavazinejus privaro dregmes po to pastovi gauna salcio (o ypac kai buvo ir 18) ir uzsala suportai. Aisku jei taip imanoma, nes pas mane ir rankinis net nelaike

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
pasmane tapati problema, pasiataikydavo ir anksciau kartas nuo karto,o siandien tai 3kartus taip buvo tik uzkurus ir pradejus vaziuot nestoja,pedalas kietas,paminkius pedala ar pavaziavus koki 100-150m susitvarko, 8:8

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
nuva kiek daug zmoniu su ta pacia problema :D man irgi cia kazkuria diena vel buvo pasikartoje viskas, tai isbandziau rankini - veikia kuo puikiausiai. Kolkas nebuvo nei noro nei galimybiu pasikeist skysti ir nusiorint sistema.

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
kiek suprantu tai taip nutinka tik a4 ar yra tapati problema ir kitiem modeliam

Neprisijungęs agnius

• Žiūrėti profilį
man su audi coupe tokiu problemu nebudavo...

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
paskaiciu kelis postus juokas paeme, pabandykit atsukt suporto nuorintoja kad stabdziai uzsiorintu, tadapasakysit kietas pedalas ar ne :)
galiu pasakyt tik tiek kad, norint suzinoti kodel kietas pedalas, reikia nuimti vakumo slanga kur eina i stabdziu vakuma, ir tada pabandyt tokio kietumo pedalas ar ne, jei toks kietas kaip uzvedus tuomet ziurit toliau, ant slangos yra toks tipo filtriukas, jis i viena puse praleidzia ora i kita ne, galima ant uzvestos masinos uzspausti slangos gala, tada paprasyti kad kas uzgesintu ir paziuret laiko vakumas ar ne, jei ne keiti ta filtriuka ir fsio !
yra ir kitas budas kad isitikinti uzvedi masina paspaudineji stabdziu jei pedalas minkstas viskas ok, gesini ir palieki kokiai valandai, poto atein ir neuzvedus paspaudi ant stabdziu, pirmas paspaudimas turi buti minkstas, antras ir 3 turetu sukieteti, jei nuo pirmo kietas, lupi slanga ir ziuri kaip parasyta auksciau :)
tiesa buna kad abs`as tokius fintus isdirbineja, bet taip dazniausiai buna netik uzvedus masina, o ir prie mazo greicio, bet cia jau atskira tema  :D
manau kad pakankamai aiskiai idesciau tikiuosi suprasit ir padesiu kazkam, sekmes darbuose (h)

Neprisijungęs dogas

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
nors kazkas kazka pasiule!!!!! nezinau kiek cia tiesos,bet skamba neblogai, atai tos pasakos su aprudijusiom ar dregnom kaladelem tai ..........no comment, buvau cia mol pas cpesus l. didelius nuvares sakau turiu tokia beda ir panasiai, o jie man pasaka apie ABS pakeitima, suportu keitima, vandens patekima i stabdziu skysti ir pan.....karocia nebaigiau klausyt ir isvariau :A
dekui uz gera minty bus laiko teks pabandyt ?!?

Neprisijungęs agnius

• Žiūrėti profilį
problema yra tame, kad tokie ciudai pasireiskia netiketai ir nevisada, jeigu butu pastoviai taip, galetum ieskoti... o dabar, pradedi vazuoti, reikia pastabyti, nieko nestabdo, truputi pavaziavus viskas ok, gal nespesi pradeti ieskoti, kai ims ir susitvarkys

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
tai vat tame ir bajeris, kad kai masina pastovi taip ir buna  :D

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
pas mane tai prie minusines temperaturos ir vasara kai yra silta gali stoveti nors savaite nieko nesikeicia, bet kai dregna uztenka 3-5val ir stabdziai buki (!?), rankinis irgi silpnai laiko

Neprisijungęs Pronckus

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
o po keliu dienu tai atrodo kad kaladeles susidevejusios kokie garsai buna  :V Bet tai tik ziemos isdaigos  :)

Neprisijungęs Ecka

• Žiūrėti profilį
jo kai tik pradedi stabdyt tai atrodo kad metalas i metala trinasi, girgzda, kol neisila, galvoju gal ta druska kur barsto kelius kazkiek itakos turi? (!?)...

Neprisijungęs dogas

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
pas mane tai prie minusines temperaturos ir vasara kai yra silta gali stoveti nors savaite nieko nesikeicia, bet kai dregna uztenka 3-5val ir stabdziai buki (!?), rankinis irgi silpnai laiko

pas mane panasiai

Neprisijungęs Ecka

• Žiūrėti profilį
nesuprantu kaip tai susije, bet viena diena galinis sugortas tiesiog neatsileido tai teko perrinkt ir su stabdziais problema dingo savaite vazineju stabdo gerai ir is ryto kai dregna... (!?)

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
na kagi pagaliau pavyko isiaiskinti kame beda su stabdziais pas a4, zodziu situacija buvo tokia: atvaziuoja pas mane zmogelis, nezinau gal is klubo gal ne su balta a4 avant speju kad 1,6, nes diskai neventiliuojami, ir skundziasi, rytais tik pradejus vaziuoti garsai keisti kazkokie, o siandien (t.y. pries savaite) vos i kita masina neiklijavau, kai pavaziuoji kazkiek, tai viskas susitvarko.
 Nu galvoju daba tai bus, pradejau klausinet kaip pasireiskia pedalas ir t.t. na o jis sako kad pedalas lyg kaip visada, tuomet atjungiau vakuma (kaip buvau auksciau rases :)) sako: neeee, buna kaip ant uzvestos.
as tada iskart ant kelto pasikeliu, numetu ratus, diskai tvarkoj, kalades beveik naujos, suportai dirbandys, gale tas pats, nu galvoju stebuklu nebuna, 1 mintis gal ABS, paziuriu net abs`o davikliu nera, belieka, tik suportus nuimt ziuret, ir ka pamatau, priekines beveik naujos kaladeles pasidengusios tokiu sluoksniu kaip metalo, kaip azbesto, zodziu kaip kliju kokiu pripilta ir pritrinta. :)
 tiesa stovejo ATE kalades (pavadinimas daug ka pasako:) )pakeiciau as jam i normales kaladeles, ir baigesi jo bedos, ir stabdziai geri ir jokiu garsu, seip butu neprosali ir diskus pakeist ko gero, bet kolkas apsistojom ties kaladelem.
 isvada butu tokia :jeigu jau darot stabdzius, tai negailekit keliu litu virsaus bent normaliom kaladem

flex

• Svečias
ir kokias kaladėles patartum? šiaip ATE skaitosi geras gamintojas  :s

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
as tai patarciau ferodo, bet ju kaina ir kokybe tikrai superine, o seip dabar daznai dedam ABS kalades, diskai nejoduoja, cypimo irgi nepastebejau,
matai pas mus galima ir zvakes titanines uz 20lt nusipirkt ngk pvz, tik daznai jos buna made in pabrade :) taspats ir su ATE, nupirksi org viskas ok, o nupirksi fuflo su graziu ipakavimu ir gauni rezultata :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 06, 01:20:38 sukūrė kubikas »

flex

• Svečias
as tai patarciau ferodo, bet ju kaina ir kokybe tikrai superine, o seip dabar daznai dedam ABS kalades, diskai nejoduoja, cypimo irgi nepastebejau,
matai pas mus galima ir zvakes titanines uz 20lt nusipirkt ngk pvz, tik daznai jos buna made in pabrade :) taspats ir su ATE, nupirksi org viskas ok, o nupirksi fuflo su graziu ipakavimu ir gauni rezultata :)

kas liečia eSo dalis, tai kalades galvoju siųstis iš ebay parduotuvių vokietijoje. už ATE kaladžių komplektą eSui priekiui (s6), tai kainuotų 100 eurų su siuntimu. Grubiai imant, kaladės už 300-340lt :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

kas liečia eSo dalis, tai kalades galvoju siųstis iš ebay parduotuvių vokietijoje. už ATE kaladžių komplektą eSui priekiui (s6), tai kainuotų 100 eurų su siuntimu. Grubiai imant, kaladės už 300-340lt :)

Ką tu su tuo ebay svaigsti? Pasiimsi ferodo ds už tokią kainą jau ;)

flex

• Svečias
Na matai, per vokišką ebejų yra vis daugiau šanšų originalias kaladėles paimti :) o lietuvoj galima ir padielkas už tokią kainą paimti :) Tiksliai sakant, lietuvoj dar nieko netikrinau, tik žinau, kad audicentre kaladėlės eSui 900lt  :D o stabdžių diskai 2vnt ne ufo - 1000lt :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nesuprantu,ko tu tą audi centrą įsikandai? Gi ten tos pačios kaladės stumdomos, kaip ir visur kitur... Tikrai čia ne bėda kalades nusipirkti.

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
a nuka staigiai issitrinat savo sapaliones apie ebay ir S :D senai aisku, kad stabdziai tik bailiams!

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
a nuka staigiai issitrinat savo sapaliones apie ebay ir S :D senai aisku, kad stabdziai tik bailiams!

Prie ko čia bailiams... Kam permokėti, jei net papraščiausioje auto dalių parduotuvėje dar geresnį variantą už pigiau gali paimti