Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del vairo vibarcijos stabdant.  (Skaityta 1314 kartus)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
Del vairo vibarcijos stabdant.
« Topic Start: 2007 Gegužės 15, 19:11:53 »
Ar vaziuojant dideliu greiciu ir staigei stabdant turi drebeti vairas? Siaip vaziuojant normaliai kaip ir nieko bet va nuo 215km/h teko gana staigei per stopus uzmynti tad vairas taip kaip vibravo.

911

• Svečias
« Atsakymas #1: 2007 Gegužės 15, 19:17:36 »
Ner ko lakstyt tokiais greiciais.  (!?)

traktoristas

• Svečias
« Atsakymas #2: 2007 Gegužės 15, 19:21:32 »
o po to staigaus stabdziu mynimo dabar stabdant nuo simto km/h nedreba vairas?

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Gegužės 15, 19:38:12 »
Ner ko lakstyt tokiais greiciais.  (!?)
kartais tenka kai labai skubi. ;)
siaip tai neatkreipiau demesio kaip nuo 100 bet atrodo kad viskas ok.

traktoristas

• Svečias
« Atsakymas #4: 2007 Gegužės 15, 19:43:58 »
tai gal ir viskas ok pas tave, siaip pirma mintis buvo, kad diskai perkaito ir susimete, jei gerai uzremei ant stabdziu.

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #5: 2007 Gegužės 15, 20:23:48 »
Gal yra vos vos pasikreipe stabdžių diskai, todėl prie tokio greičio ir pasijuto kažkas.
P.S. Žiūriu tau vos ne kasdien tenka skubėti tokiais greičiais.

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2007 Gegužės 15, 21:42:15 »
Gal yra vos vos pasikreipe stabdžių diskai, todėl prie tokio greičio ir pasijuto kažkas.
P.S. Žiūriu tau vos ne kasdien tenka skubėti tokiais greičiais.
tai kad cia praita savaite tik taip skubejau bet tik dabar kazkaip sugalvojau pasiklausti kaip cia is tikro turi but. ;)
P.S siaip nesiginsiu tikrai megstu palakstyt :D

911

• Svečias
« Atsakymas #7: 2007 Gegužės 15, 21:48:40 »
Teisingai. Visai nenoreciau sudalyvaut daugybej juodais kaspinais pasipuosusiu OOOO kolonoj, judancioj kapiniu link  (-)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2007 Gegužės 15, 21:55:58 »
Teisingai. Visai nenoreciau sudalyvaut daugybej juodais kaspinais pasipuosusiu OOOO kolonoj, judancioj kapiniu link  (-)
nesakau kad esu nuo to apsaugotas bet dar stengiuosi pasirinkti tinkama laika ir vieta tokiems dalykams.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2007 Gegužės 16, 11:54:26 »
o pas tave priekyje ventiliuojami stabdziu diskai? jei taip tai labai realu, kad gali buti iskiles stabdziu diskas. ta prasme per viduri kur yra tas tarpas orui praeit, tai va galimas dalykas, kad iskiles jis buten toj vietoj. o ziurint is isores nieko nesimato... cia mano broliui taip buvo... tokiu atveju belieka vienintele iseitis keist diskus... 8:8

martiska

• Svečias
« Atsakymas #10: 2007 Gegužės 16, 13:00:40 »
o pas tave priekyje ventiliuojami stabdziu diskai? jei taip tai labai realu, kad gali buti iskiles stabdziu diskas. ta prasme per viduri kur yra tas tarpas orui praeit, tai va galimas dalykas, kad iskiles jis buten toj vietoj. o ziurint is isores nieko nesimato... cia mano broliui taip buvo... tokiu atveju belieka vienintele iseitis keist diskus... 8:8
jei taip butu,tai ir prie mazu greiciu vibruotu/drebetu viskas gausiai stipriai.Buvo tevo silkeje..nu ,vaziuot neimanoma..

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2007 Gegužės 16, 14:35:08 »
kad net nzn ar pas mane vintiliuojami bet abejoju ar tokie bus. siaip tai as ir maniau kad jie gal buvo kada perkaitinti bet kad bent po miesta vaziojant ar nuo 100 stabdant kaip ir nesijaucia ten kazko tokio...

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2753
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2007 Gegužės 16, 14:51:10 »
pasiziurek kaladeles stabziu, pas mane kai vibravo vairas stabdant tai kaladziu buvo like pora mm :):)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2007 Gegužės 17, 09:01:48 »
jei taip butu,tai ir prie mazu greiciu vibruotu/drebetu viskas gausiai stipriai.Buvo tevo silkeje..nu ups,vaziuot neimanoma..
na jei jis visas per pus perskiles tai sutinku, bet jei tik keli tarpeliai, tai biski viskas kitaip...

martiska

• Svečias
« Atsakymas #14: 2007 Gegužės 17, 10:33:56 »
jei taip butu,tai ir prie mazu greiciu vibruotu/drebetu viskas gausiai stipriai.Buvo tevo silkeje..nu ups,vaziuot neimanoma..
na jei jis visas per pus perskiles tai sutinku, bet jei tik keli tarpeliai, tai biski viskas kitaip...
mano atveju buvo du ar tai trys tarpeliai,uzteko per akis,kad viskas vibruotu ir bildetu..siaip n priezasciu gali buti,reikia ziureti viska is eiles..

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2007 Gegužės 17, 20:37:11 »
jop ;) butent  ;)

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Re: Del vairo vibarcijos stabdant.
« Atsakymas #16: 2009 Balandžio 13, 00:39:05 »
O jeigu vaziuojant tolygiai 110 km/h ir daugeu dreba vairas,subalansuota ratai tiesus,su 17 daugeu jauciasi o su 16 maziau,bet vistiek jauciasi,ir kai stabdai labai jauciasi kad dreba vairas,tai manau tie diskai kalti,pas mane ventiliuojami,siai 2001 metu masina su originaliais audi diskais? bet paskui dar viena mintis iskilo ar gali buti diskai,jeigu vaziuojat 110km/h dreba? Padekit man isprestiu sita klausima :\

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
Re: Del vairo vibarcijos stabdant.
« Atsakymas #17: 2009 Balandžio 14, 13:13:32 »
Sejp rekomenduoju diskus prasitekint jei mesos dar yra, mes beveik kiekviena karta keisdami kalades diskus pratekinam ( turim stakles tiesiai ant masinos tekinam) kad zmogus su naujom kaladem iskarto stabdžius turetu ir nereiktu laukt kol prisitrins, kartu ir vibracijas pasalini stabdymo metu, nes didziausia problema gerai pastabdius i bala ivaziutoti is karto diskas susikreivina