Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del "sportiniu" spyruokliu  (Skaityta 2668 kartus)

drunkenmaster

• Svečias
Del "sportiniu" spyruokliu
« Topic Start: 2009 Sausio 19, 22:52:12 »
Pirkau visas raudonas spyruokles nuo C4, pardavejas sake, kad su jomis masina buvo laaabai zema ir laaabai kieta :D
Sudejau i masina, priekis biski nusileido, galas nepasikeite, netgi biski pakilo. Del kietumo, tai pasijaute, kietesne patapo :V  Dar sake, kad jos gulejo garaze ilgai, tai turetu susesti su laiku, bet nemanau kad taip stipriai, kaip noretusi (z) Zodziu siandien tas galines spyruokles pakeiciau kitom, irgi raudonom (pas drauga garaze apie metus prabuvo) tai iskarto suzemejo galas ?!?
Gal kas zino kuo turetu skirtis spyruokles nuotraukoje, t. y. su kuriom turetu masina labiau pazemeti ??
P. S. nuotraukoj kairej pusej - juoda Eibach spyruokle, atkeliavusi su masina is Italijos, desinej - ta, su kuria turejo masina laaabai pazemeti :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 19, 23:26:51 sukūrė drunkenmaster »

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Re: Del "sportiniu" spyruokliu
« Atsakymas #1: 2009 Sausio 19, 23:33:59 »
cia vienas ir tas pats pagal mane ;) eibac pro street kitas jauciu pas tave, kietos ziauriai jauciu buvo irgi... o raudonos tai tos turgines :) jauciu dbr minkstesnes tau raudonos :)

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #2: 2009 Sausio 19, 23:59:13 »
cia vienas ir tas pats pagal mane ;) eibac pro street kitas jauciu pas tave, kietos ziauriai jauciu buvo irgi... o raudonos tai tos turgines :) jauciu dbr minkstesnes tau raudonos :)
Tai kad atvirksciai :V Su Eibach buvo minkstesne masina, bet pakankamai kieta, gerai stovejo ant kelio (+) Dabar sudejus "ala sportines" kietesne pasidare masina ir pazemejo 22 mm (specialai matavau :D)

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Sausio 23, 10:11:08 »
supranti spyruokliu buvo tiek daug, kad tu nieko neišsiaiškinsi tik bandydamas, as jau tai patyriau. raudona, melyna, zalia ar juoda. dabar paemiau juoda spalva va tokios http://www.autoteile-owl.de/shop/H-R-Sportfedernsaetze/Audi/H-R-Sportfedern-Audi-100-Avant-40-mm-29861::18345.html?referer=froogle&language=de

Matai kiek modeliu ir vien tik sito gamintojo.

« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 23, 10:20:03 sukūrė mc2 »

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Sausio 23, 10:30:05 »
Tai tu nori dar zemesnio galo? Pirmadieni ar antradieni keisiu vel i tas H&R, tada matysiu kas kaip ir turesiu kažką pardavime.

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #5: 2009 Sausio 23, 10:41:00 »
Noretusi biski zemesnio galo, bet manau, kad pavazinesiu koki menesi su sitom spyruoklem, paziuresiu kaip masina valdosi posukiuose ir pan. tada galvosiu ar keisti ka nors :V

P. S. Kad is spalvos nesuprasi, kiek pazemeja masina, tai jau ir pats ta supratau, ne pirmoj masinoj jau dedu spyruokles :D

Neprisijungęs Istiktukas

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Kovo 12, 13:12:10 »
gal galetumet patart ir man ka daryt su tom raudonom spyruoklem? :) lb jau kietai vaziuoja.. lietuvos keliais norisi minkstumo :) ar verta keisti i kitas,ar geriau pasilikt tas pacias raudonas? :)

Neprisijungęs petruchia

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Kovo 12, 15:17:01 »
gal galetumet patart ir man ka daryt su tom raudonom spyruoklem? :) lb jau kietai vaziuoja.. lietuvos keliais norisi minkstumo :) ar verta keisti i kitas,ar geriau pasilikt tas pacias raudonas? :)

ka cia galima patart.... nebent nusidazyt juodai, gal paminkstes  :-]
ne mes vazinejam su tavo masina, jei paciam perkietos ir jei isvaizda nesvarbu tai keisk...

Neprisijungęs Istiktukas

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Kovo 13, 18:32:41 »

ka cia galima patart.... nebent nusidazyt juodai, gal paminkstes  :-]
ne mes vazinejam su tavo masina, jei paciam perkietos ir jei isvaizda nesvarbu tai keisk...
tai wa kad iswaizda swarbi ir minkstumo noriu :DD

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Balandžio 08, 14:57:47 »
Kokiais dažais reiktų dažyti spyruokles ??
Spyruokles aprudije.
Ar tinka tokiam atvejui suportu dazai  ??

Kas kokiais dažais esate dažę? kaip laikė/laiko ??
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 09, 01:27:45 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Balandžio 09, 19:24:17 »
Kokiais dažais reiktų dažyti spyruokles ??
Spyruokles aprudije.
Ar tinka tokiam atvejui suportu dazai  ??

Kas kokiais dažais esate dažę? kaip laikė/laiko ??

O kuo gali netikt? Nudrozt su sepeciu kiek imanoma tas spiruokles, itrink rudziu suriseja, nuplauk gerai ir nupusk masininiais dazais.. Bent jau as taip daryciau, nes nematau ten kazko stebuklingo, kad reiketu pirkti specialius dazus. :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Balandžio 09, 19:35:06 »
na, manau jog reiktu minstesniu, elastingesniu dazu, kad tampantis spyruoklei jie nenutrupetu ;)
Siandien sugalvojau jog bandysiu dazyti beveik savo kebulo spalva :) tik siek tiek ryskesnis melynumas,turiu atliekama flakoneli, visviena kitur vargu ar panaudosiu, tai...   :)
Pazistamas patare nudazyti Hamerite dazais, jie ir ant aprudijusio pavirsiaus puikiai tinka dazyti. Bet kol kas susilaikysiu.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Balandžio 09, 19:36:50 »
na, manau jog reiktu minstesniu, elastingesniu dazu, kad tampantis spyruoklei jie nenutrupetu ;)
Siandien sugalvojau jog bandysiu dazyti beveik savo kebulo spalva :) tik siek tiek ryskesnis melynumas,turiu atliekama flakoneli, visviena kitur vargu ar panaudosiu, tai...   :)
Pazistamas patare nudazyti Hamerite dazais, jie ir ant aprudijusio pavirsiaus puikiai tinka dazyti. Bet kol kas susilaikysiu.

As vistiek nudrozciau su sepeciu visas rudis ir itrinciau rudziu suriseja :) Tikrai nepakenks :P

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Balandžio 09, 19:48:10 »
tai cia jo jo jo... ;) kas be ko reikes paruosti pavirsiu. Ant dreles desiu
atbruzinsiu, tada su rudziu suriseju praeisiu :) ir jau bus imanoma dazyti ;)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Balandžio 09, 22:48:17 »
pagal spalva tikrai nieko nesuprasi, as keiciau standartines i raudonas firmos nzn, tai pazemejo normaliai, neperdaug, o kas keisciausia nieko nepakietejo praktiskai, varau kaip su standartinem tik vaizdas kitas jau  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Balandžio 10, 00:29:48 »
pagal spalva tikrai nieko nesuprasi, as keiciau standartines i raudonas firmos nzn, tai pazemejo normaliai, neperdaug, o kas keisciausia nieko nepakietejo praktiskai, varau kaip su standartinem tik vaizdas kitas jau  ;)
tai ten isores spalva pagal gamintoja parenkama, o jau standuma ir ilgi reikia ziureti pagal spalvotus taskelius ar kitokius irasus.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Balandžio 10, 00:48:08 »
tai ten isores spalva pagal gamintoja parenkama, o jau standuma ir ilgi reikia ziureti pagal spalvotus taskelius ar kitokius irasus.

Va va va, gal zinai daugiau info apie tuos spalvotus taskelius?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Balandžio 10, 00:52:18 »
kazkur buvau rades cia forume... buvo nuoroda i puslapi... tikrai nepamenu kur ;) pabandyk paieskoti...  :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Balandžio 10, 17:34:06 »
kazkur buvau rades cia forume... buvo nuoroda i puslapi... tikrai nepamenu kur ;) pabandyk paieskoti...  :)

Sunkus reikalas su ta paieska.. :D

Neprisijungęs peliens

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Balandžio 16, 11:56:39 »
nelabai suprantu kam dazyti spytuokles..vistiek ju nesimato :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Balandžio 16, 12:34:12 »
Tiesiog nepatinka man jas i ten kisti visas surudijusias :)

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #21: 2009 Balandžio 16, 17:48:28 »
Respect'o tasku kartais prideda (+) :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Balandžio 16, 17:50:50 »
Respect'o tasku kartais prideda (+) :D
:-]
lyg ir ... :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Balandžio 16, 22:25:21 »
www.elcats.ru

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Balandžio 19, 01:02:35 »
Pirkau visas raudonas spyruokles nuo C4, pardavejas sake, kad su jomis masina buvo laaabai zema ir laaabai kieta :D
Sudejau i masina, priekis biski nusileido, galas nepasikeite, netgi biski pakilo. Del kietumo, tai pasijaute, kietesne patapo :V  Dar sake, kad jos gulejo garaze ilgai, tai turetu susesti su laiku, bet nemanau kad taip stipriai, kaip noretusi (z) Zodziu siandien tas galines spyruokles pakeiciau kitom, irgi raudonom (pas drauga garaze apie metus prabuvo) tai iskarto suzemejo galas ?!?
Gal kas zino kuo turetu skirtis spyruokles nuotraukoje, t. y. su kuriom turetu masina labiau pazemeti ??
P. S. nuotraukoj kairej pusej - juoda Eibach spyruokle, atkeliavusi su masina is Italijos, desinej - ta, su kuria turejo masina laaabai pazemeti :D
Kišk atgal Eibach, nes jos rimtos firmos žemintos spyruoklės. aš pats sau tokias radau ir sukišau į kvadravyką. jos nėra stockinės.
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325