Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Coil'ų reguliavimo veržlių "fiksavimas"  (Skaityta 1336 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Taigi, surestauravo kaune mano coilus, tik db nebėra to varžto įsukto užfiskuot veržlę (nu ten toj skylėj šiaip buvo bėdų, tad sriegio irgi nebėra), kiek suprantu, kad bevažiuojant neatsisuktų žemyn, būtina padaryt jį ? Gal sakau prasriegt pačiam ir įsukt ilgą varžtą ? Kad aiškiau būtų, įmetu foto, coilai ne tokie, bet esmė ta pati. Ačiū  (y)

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
jei normaliai daryti, tai tada jo - persriegti. jei "bele laikytu" tai gali xamuta uzdeti po juo :G

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Hm, net nepamasčiau, db galvoju, pvz tas xamutas, gal net patikimiau būtų  :V Nes xumutas blogiausiu atveju jei kas, gali nupjaut, o cia ragai gali būt, nutrūkt besukant ir pan per laiką..  :V

Neprisijungęs /cabrio/

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
Kiek uz restauravima uz vnt?Mano ir gi jau I pabaiga,tai aktualu jau.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
100lt vienas amortikas. Bet manau dar aišku galbūt priklauso nuo sudilimo  :V Nžn, intike pažiūrėjau, begalės gerų komentarų kaune toj vietoj, visi patenkinti, ten ir nuvežė draugas. Padarė.  (y)

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
patikimiausia butu deti kontraverzle, bet cia jau turbut tektu gamintis

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Vat idomiai, praktikoj kamnors buvo, ar atsileidinėja tos veržlės ar ne  :V Bet jaučiu xamuto principas visai protingas būtų, nupirkt didesnį, kur su 10 rakteliu ir fsio  :V

Neprisijungęs /cabrio/

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
Siaip as ta kontroline verzle su ranka uzsukes be rakto,abejoju,kad atsisukinetu ir be jos.
Bet aisku apsidraust reikia  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Neatsisuks jie tau ir be to varzto. Vos pasukti juos eina. Sriek didesni varzta jei jau nori ir viskas.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs TomisTomis

• Įrašai: 293
    • Žiūrėti profilį
Neskubek tu ten bet kokio varzto sukt, esme yra tame , kad sugadinsi sriegi ant coilo sriegiu ir reguliuotis nebegalesi. tas fiksavimo varztas turi buti su plasmasiniu galiuku, is bedos gali naudoti turmpesni varzteli ir pries ji uzverziant idedi i skylute kazka plasmasinio, ji tiesiog suspaus, bet varztas netures kontakto su coilu sriegiais.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Supratau, šiaip jau prasriegiau ir rimtesnį varžtą įvariau :D Tai reiks jei sakai ant galo kažką priburt, kad tiesiai nekontaktuotų  (+)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Neskubek tu ten bet kokio varzto sukt, esme yra tame , kad sugadinsi sriegi ant coilo sriegiu ir reguliuotis nebegalesi. tas fiksavimo varztas turi buti su plasmasiniu galiuku, is bedos gali naudoti turmpesni varzteli ir pries ji uzverziant idedi i skylute kazka plasmasinio, ji tiesiog suspaus, bet varztas netures kontakto su coilu sriegiais.

Pas kw joks ten ne su plasmasini galiuku varžtas. Paprasčiausias nerūdijantis plienas ar kažkas pan. Nieko ten nesugadnsi, niekas gi neverš tiek, kad sriegį amortiko įspaus. Plius greičiau vėl sriegį išneši ant veržlės, nes sriegį sugadinsi ant amortiko

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Pas kw joks ten ne su plasmasini galiuku varžtas. Paprasčiausias nerūdijantis plienas ar kažkas pan. Nieko ten nesugadnsi, niekas gi neverš tiek, kad sriegį amortiko įspaus. Plius greičiau vėl sriegį išneši ant veržlės, nes sriegį sugadinsi ant amortiko
pas kw labai protingai padaryta.kur fiksuojas dvi werzles kartu man nepatinka.problemos poto

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
pas kw labai protingai padaryta.kur fiksuojas dvi werzles kartu man nepatinka.problemos poto

Kw man šiaip irgi žiauriai patiko vien dėl komforto. Kokybė jų super

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
pries tai fk turejau tai pjaustyt verzles teko.prikepo :( kw ta werzle plastmase dengta ar kaip?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kw veržlė ne tik dengta, bet man regis net daryta iš kažkokios plastmasės. Per daug nuleidęs buvau, pusašis jau veržlę graužė, tai viduje jokio metalo nesimatė.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Tas tiesa, kažkokio įdomaus metalo, kai sriegė nei to aliumas, nei to plastmasė. Tarp kitko, tiesą šnekat, su tuo restauratorium tik telefonu šnekėjau, bet kai skambinau klausiau ar kw, ar fk siūsti, nes sakau fk irgi gaunu už panašią kainą, tik užpuvę ten, sako geriau kw. Sriegiai neparūdyję, viskas ok, tik pačios sprandžinos stipriai korozijos pagavę  :-/ liks susivairuot raktą, jei pažįstamui savamoksliui savadarbiui nepavyks pagamint :D tai paimsiu iš tavęs Evka  (y)
Tarp kitko, du skirtingi raktai turi būt ? Nes pvz galinių veržlės mažesnio diametro, nei priekinių amortikų  :V Bet jaučiu eis vistiek sukt, nes dantys patys tokio pat dydžio

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Pas mane su vienu viskas sukosi. Lenkimą nebent gali koreguotis, kad patogiau būtų.