Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Braska vaira sukiojant...  (Skaityta 3916 kartus)

Neprisijungęs speed

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
Braska vaira sukiojant...
« Atsakymas #25: 2007 Gegužės 01, 11:13:04 »
speed o tau tas pats kaip ir man ar ne?

Mano tėvo audi tas pats :D Ten po kojomis reikia tą įvorę patepti, vakar jau suradau.
Grynai tas pats garsas yra.
dekui tau kad pasakei, db viskas ok, sutepiau ir negirgzda, o tai musu "meistrai" jau butu puse masinos isarde :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2007 Gegužės 01, 11:34:36 »
nu as dar nenusiemiau tos apsaugos, bet tuojau pat eisiu ziureti.   (v)
aciu. beje su kuom tepat wd40 ar tepalu kokiu?

Neprisijungęs speed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2007 Gegužės 01, 13:00:23 »
nu as dar nenusiemiau tos apsaugos, bet tuojau pat eisiu ziureti.   (v)
aciu. beje su kuom tepat wd40 ar tepalu kokiu?
as taj ir tuo ir tuo pavariau :DDD svarbu db negirgzda :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2007 Gegužės 01, 17:43:33 »
po kojom tai tipo ta nuimt is apacios kur visa plastmase kur yra deklas ten po vairu ta visa plastmase nuimt ane? nu tipo ten kur kai signalkes montuoja nuima ta visa reikala, ten kru reles ir t.t. is ten kazkur eina tas garsas ar kur ten po kojom reiskia pas jus?
siandien tai negirgzdejo, todel ir nesiemiau darba, nes nezinau kurioj tiksliai vietoj ten reik imt ta plastmase.

Neprisijungęs speed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2007 Gegužės 01, 20:00:07 »
po kojom tai tipo ta nuimt is apacios kur visa plastmase kur yra deklas ten po vairu ta visa plastmase nuimt ane? nu tipo ten kur kai signalkes montuoja nuima ta visa reikala, ten kru reles ir t.t. is ten kazkur eina tas garsas ar kur ten po kojom reiskia pas jus?
siandien tai negirgzdejo, todel ir nesiemiau darba, nes nezinau kurioj tiksliai vietoj ten reik imt ta plastmase.
joa butent ta plastmase, kur signalke deda, kur reles visos ir pan. ir ten matysi taip toliau uz pedalu kur vairo strypas i kebula ieina , ten bus lyg tokia ivore, lyg guoliukas kazkoks, tai ten ir sutepk, turetu padet, nu man padejo bent kolkas :)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #30: 2007 Gegužės 01, 21:04:18 »
rafinuotas - tu iš nieko žiūriu bėdą padarai. :D Nusiimsi tą plasmasę ir suprasi. Tepi salidolu kokiu arba tepalu.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2007 Gegužės 02, 14:41:36 »
joa butent ta plastmase, kur signalke deda, kur reles visos ir pan. ir ten matysi taip toliau uz pedalu kur vairo strypas i kebula ieina , ten bus lyg tokia ivore, lyg guoliukas kazkoks, tai ten ir sutepk, turetu padet, nu man padejo bent kolkas :)
aciu

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2007 Gegužės 02, 14:42:22 »
rafinuotas - tu iš nieko žiūriu bėdą padarai. :D Nusiimsi tą plasmasę ir suprasi. Tepi salidolu kokiu arba tepalu.

man patinka lyst prie to, apie ka menkai supranti, t.y. masina, viska konkreciai isiaskinus, nes as ten kai is lempos ilendu tai visada vezu i servisa ant kansofkes  :-]

Neprisijungęs speed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2007 Gegužės 02, 17:17:10 »
aciu
nu padejo, netraska ? :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2007 Gegužės 02, 18:45:31 »
tai kad dabar atsalo nera jokio garso, tai kam ten ardyti jei vistiek garso nesigirdi jokio nezinosiu is kur eina :) tuoj savaite dvi atsils ir pasireguliuosiu viska  ?!?

daske

• Svečias
« Atsakymas #35: 2007 Gegužės 06, 20:00:42 »
jo, man irgi tas pats buvo c4, nuvariau i servisiuka, jie man ten sutepe ta ivore ir ka jus sau galvojat :D ogi nustojo brasketi, bet tik keliem menesiam :E dabar vel braska :-{ ir mane tai nervina

AUDI 020

• Svečias
« Atsakymas #36: 2007 Gegužės 09, 18:05:34 »
Ta pacia beda turejau ir as. Susukus vaira pradedavo lyg tai trasket. viska patikrinus isaiskejo, jog visa beda  buvo atraminiai guoliai. Pakeiciau ir viskas ok

Neprisijungęs Audistas

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2007 Gegužės 09, 18:38:02 »
pas mane taip pat buvo taj buvo vienas ratas atsileides :-] :-] :-] :D :O

Neprisijungęs speed

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2007 Gegužės 09, 18:52:21 »
pas mane taip pat buvo taj buvo vienas ratas atsileides :-] :-] :-] :D :O
:-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2008 Birželio 19, 00:49:34 »
pas mane ir ta pati prabliema, dekui uz patarimus, eisiu ir as pasikrapstyt prie tos koloneles... :)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2008 Birželio 19, 19:12:20 »
snd eliminavau problema, reikejo oaverzti ta varzta kuris laiko ta lanksta ar kaip pavadint ten ji kur jungiasi vairas prie kebule esancio skyvo tokio, salono daly po kojom, dingo braskejimas, nes ta varzta buvo galima beveik ranka atsukt. tode sukinejant judedavo ten ir keldavo braskesy...