Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: bedos su stabdžiais  (Skaityta 1359 kartus)

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
bedos su stabdžiais
« Topic Start: 2010 Sausio 30, 16:34:50 »
Sveiki, gal žinot kas gali but mano audi 80avant 94m TDi, is niekur nieko ruduo dar buvo pradejo stabdyt taip kaip diskai butu nelygus taip net per vaira purto, ipatingai jauciasi kai ant didelio greicio. Siandien radau laiko ir nusiemiau ratus tikrinau diskus kalades nu viskas normalei ten atrodo. Gal kas zinot kas gali but ?
ačiū...

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Re: bedos su stabdžiais
« Atsakymas #1: 2010 Sausio 30, 17:06:00 »
O kaip tu tikrinai? Gal diskai ir yra nelygus

Neprisijungęs Djkaroliux

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Sausio 30, 18:34:49 »
tai gal tavo lietnykai yra, ir pilni sniego taip buna kad purto :) arba yra prisale ledo kur ar pan :) 

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Sausio 30, 19:22:00 »
jzinau ta bajeri kad del sniego ar ledo buna bet tikrai ne. beto visa tai prasidejo rudeni ir nesuprantu kaip vazinejau puse metu kaip nusipirkes viskas ok buvo ir is niekur nieko nebuvo kada jiems perkaist... tikrinau tai paprastai nuemiau ir nunesiau ant stakliu kad patikrintu ir sake geri... ce vienas sake gal ir durnaij skamba bet kazkaip nuo stabilizatoriu buna taip  :s

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Vasario 01, 14:41:18 »
gali buti,kad susikraipe stabdziu diskai...

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Vasario 01, 17:22:20 »
pas mane purte irgi. tai atrodo stabdziu diskai ok, bet jie buvo nusideveje. pats stabdziu disko krastas lieka nenusidevejes ir gali pazet koks buvo ir kiek jau nusideveje, kur darbinis pavirsius. (bent jau pas mane taip matesi kad nusideveje ir skirtumas buvo gal 2-3mm) :D

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Vasario 01, 21:52:35 »
na aciu uz atsakymus bandysiu slifuot dar nes stori dar ar kazkur kitur bedu ieskot :V

Neprisijungęs X-uliganas

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Kovo 19, 20:13:49 »
Kad nekurt naujos temos, tai sioje paklausiu. Man biski neaiskus mano audi (C4 91m. 2.8) stabdziai. Tiksliau tai pats pedalas, stipriau reikia spaust ji, o kietumo tai jis normalaus,su ABS ir viskas tvarkoj, kaladeles ir diskai irgi geri. Gal kas nors su kokiu vakumu, stiprintuvu ar kzk.yra negerai? Vazinet tai galima, TA ir nekimba, reiskia stabdo pakankamai normaliai. Bet daug maloniau kai net svelniai prie pedalo prisilietus ima jaustis stabdymas.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Kovo 19, 20:17:00 »
pabandyk nuorint visa sistema..

Neprisijungęs X-uliganas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Kovo 19, 20:31:38 »
Buvau orines, ir neviena karta, kai stabdziu kaladeles keiciau. Tad oro sistemoj nera.

Neprisijungęs Onix

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Kovo 22, 15:38:54 »
Prie to paties ir aš kad nekurti naujos temos, auto A3 97 m, kas tris ar dvi savaites vis pradeda kompas prota knist, buvo du kartus jau taip, buna pastoviai kartais pradeda nervinančiai pypset  ekrane sauktukas, kad su stabžiais kažkas yra, pora kart pasižiūrėjau, kad stabžių skysčio lygis ties minimalia riba kazkur gal aukščiau truputi, keista tame, kad skyčio lygis nekinta, kad ir važynėčiau ilgiau su rekiančiu kompu, ar trumpiau, ir kas keisčiausia kad ir užpilt daugiau negu ta riba truputi aukščiau minimalios neina, dukart pyliau, dapylant iki max, tai jis babuna ant max lygio kokia 1-2 sekundes, ir akyse nukrenta gražiai be jokiu burbuliuku vėl iki vos neminimalios ribos ir laikosi, ir taip piliau po kelis kartus, ir tas pats, neina dapilti iki max, pastoviai nukrenta po 1-2 sekundžių iki min ribos, apžiūrėjau lauko sąlygomis kad lyg iš bakelio niekur neleidžia. Po tokios pirmos proceduros, po dapylimo, nors skysčio lygis nepakito net ir dapilant, vel kokias trys savaites gerai buvo, numyniau apie 600 km kazkur per tą laiką. Kol vėl pradėjo pypsėt kad kažkas negerai bevažiuojant, vėl ta pato procedura, vėl per kelis kart iki max, nukrenta akyse iki min ribos ir vėl iki max, ir vel iki min ribos. Ir niekaip negaliu iki max dapilti. Palei bakelį niekurt neleidžia. Užkuriu mašina viskas gerai, ir gerai kokias 2 savites, po to vel tas pats, nesuprantu kas per bajeriai, pilk ar nepilk, skyčio lygis tas pats, palei min, bet kompas užtyla kuriam laikui.

Stabdo, gerai, ant laisvu dirbant užpumpuoju kokius kelis kart ir pedalas kietas, daugiau paspaust neina, ir laikau ir lyg nesijaučia kad kažkur skysti leistu kad pedalas po truputi toliau mintusi.
Taip pat padariau ir ant neužkurtos mašinos, užpumpavau po kokiu 3-4 kartu, pedalas kietas, ir neatleidus užkuriu, jis sumikštėja, atrodo lyg viskas veikia kaip ir turi būti.

Tai kas čia per fokusai darosi nesuprantu, perėjau suportus, apžiūrėjau, bestabdant niekur neleidžia, bent jau nemačiau, ir po dugnu visur sausa, tai kur tada dingsta tas skystis, susipilt susipila, bet daugiau min ribos niekaip. ir po dapilimo kompas skaito kad viskas gerai kokia 2 savaites, nors bakelyje skysčio lygis niekiek nepakito net užpylus, buvau užsižymėjas markeriu, bet kompas vel rodo kad kaskas netvarkoj.

Gal patyrę vilkai papasakos kokių minčių...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 22, 15:46:32 sukūrė Onix »