Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Beda su stabdziais  (Skaityta 1747 kartus)

Neprisijungęs Minndaugas

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Beda su stabdziais
« Topic Start: 2012 Liepos 25, 10:35:18 »
Sveiki. Problema su stabdziais. Labai silpnai stabdo. Pakeisti diskai, kalades, pagrindinis cilindras, slangos, nuorinta gerai kelis kartus, vistiek turi isirezes mynt tapke iki galo kol stabdyyt pradeda.. kiek vezu i servisus, visi guzcioja peciais... A6 C5 98m. Gal kas kokia minti sugeneruosit? arba rekomenduosit kazka, kas netinges uzsiimt, nes visi kratosi

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ats: Beda su stabdziais
« Atsakymas #1: 2012 Liepos 25, 12:34:07 »
O kas nors matavo koki vakuma sudaro? O gal tik vakumo slangute iki pusles kiaura?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Liepos 25, 12:42:22 »
Jeigu pati masina vaziuoja normaliai, trauka gera, tai vakumo siurblys turetu buti geras, greiciausiai slangoje beda arba pacioje pusleje.

Neprisijungęs Minndaugas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Liepos 25, 13:39:02 »
as jau du kartus keiciau pagrindini cilindra. viena karta isvis dingo stabdziai, nuvezu i servisa, sako beda pagr. cilindre, pakeisim, vazinesi 10 metu, bedos neturesi. pakeite. pavazinejau puse metu, ratai uzsiblokavo viduryje miesto, piko metu. tai apturejau daug ispudziu kol nutempiau ja iki serviso - jie man vel, tai cia pagr. cilndras - pakeisim ir bedos nebus. pakeite.  nu kol kas vazineju, bet stabdo tai skystai... ir pries cilindro keitima ir po stabdymo kokybe vvisiskai nepasikeite, tokia pat lieva...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Liepos 25, 13:41:02 »
Keisk pusle.

Neprisijungęs Minndaugas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Liepos 25, 13:48:42 »
o jei ne moksliniais terminais - puslė tai..?:D ir kiek ji kainuoja, gal butu galima suzinoti?  ir ar sitos detales nefunkcionavimas gali issaukti cilindro gedima?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Liepos 25, 14:18:56 »
Tas didelis apskritas, prie kurio sukasi pagrindinis stabdziu cilindriukas , o is kitos puses remiasi stabdziu pedalo stokas. Nespeliosiu kaip galejo paveikti pagrindini cilindra, ar cilindras paveike pusle.

Neprisijungęs Minndaugas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Liepos 25, 14:24:11 »
Supratau. Jau radau shrote, 70 lt, angliskas 50 lt, bet sake angliskas gali netikt.
O cia imanoma paciam pasikeist? ar reikia isleist stabdziu skysti is sistemos, paskui nuorint ir pns? kaip pats keitima sturetu vykti? kiek keitimo kainos?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 25, 15:40:18 sukūrė Minndaugas »

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2012 Liepos 25, 21:16:46 »
nuorint nieko nereikia. bent jau man sudetingiausia dalis keiciant ta pusle pas a3 buvo pacio stoko ismovimas is stabdziu pedalo. siaip nera labai sunku

Neprisijungęs Audi-my life

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2012 Liepos 25, 21:18:04 »
Supratau. Jau radau shrote, 70 lt, angliskas 50 lt, bet sake angliskas gali netikt.
O cia imanoma paciam pasikeist? ar reikia isleist stabdziu skysti is sistemos, paskui nuorint ir pns? kaip pats keitima sturetu vykti? kiek keitimo kainos?
tie srotininkai tai juokingi, angliskas gali netikt, bet 50lt :) :-]  siaip tinka jeigu ka :) rytoj gal paieskosiu pas save, padovanosiu :)

Neprisijungęs Minndaugas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2012 Liepos 26, 08:00:54 »
jega, lauksiu ziniu ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2012 Liepos 27, 22:02:01 »
Jeigu pati masina vaziuoja normaliai, trauka gera, tai vakumo siurblys turetu buti geras, greiciausiai slangoje beda arba pacioje pusleje.

Uošvio sharanui kažkas panašiai pradėjo darytis. Jis minėjo, kad trauka kažkiek suprastėjo ir stabdžiai po antro trečio pamynimo akmeniniai palieka. Aš pralėkiau, nu trauka lyg ir ok, bet stabdo, tiksliau beveik nestabdo po trečio pamynimo tai tikrai. Ieškojau tos vaakumo šlangos, kur eina į pūslę, bet ten ant tiek viskas sukišta, kad baisu.

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2012 Rugpjūčio 01, 20:31:51 »
na man buvo ta pusle sprogus :D jausmas idomus, laukiau stabdzio pedala, kai sove, tai net koja nuo pedalo numete, o poto net ispaust nejo
:)

Neprisijungęs tima18

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Rugpjūčio 09, 00:07:59 »
Na jau su stabdziais?  :D man tai vakumo slangute ligtais buvo nepajunge,tai kieti buvo stabdziai ziauriai  :D