Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B4Q + S2 suportai Ko reik perdarymui?  (Skaityta 993 kartus)

Neprisijungęs wildman

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
B4Q + S2 suportai Ko reik perdarymui?
« Topic Start: 2012 Sausio 15, 21:04:33 »
Sveiki. Esu smarkiai nusivyles savosios stabdžiais. Viskas kaip ir veikia, taip kaip ir priklauso, tik nėra to stabdžių efektyvumo jausmo, kai numynes pedalą nuo stabdymo jėgos net nuo krėslo pakyli. Užmanymas sudėti supotrus su 2 cilindriukais. Taigi B4 Q 2.0 16v 103kW suportai butų dedami nuo 2.8 varikliuko. tai klausimas ar pirkt tik suportus ar reikia ir stebulių ir naujų diskų? Kaladėles tai suprantu kad naujas dėti reiks, bet kaip visa kita?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 15, 21:07:31 sukūrė wildman »

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
reik disku kaladziu ir suportu.beje suportus turiu uz 100 abu

Neprisijungęs wildman

• Žiūrėti profilį
Tai vadinasi vien suportai negelbsti, būtinos ir stebules ir diskai. O ar jausis skirtumas? Nes žmonos mersas tai stabdo nesveikai, palyginus su maniske.

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
Tai vadinasi vien suportai negelbsti, būtinos ir stebules ir diskai. O ar jausis skirtumas? Nes žmonos mersas tai stabdo nesveikai, palyginus su maniske.
stebuliu nereik.o skirtumo nezinau ar labai bus

Neprisijungęs wildman

• Žiūrėti profilį
Kažkur girdėjau kad stebulių reik, nes tvirtinimas skiriasi, nes patys suportai didesni.

Neprisijungęs 1408

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
ventiliuojami diskai 276mm ant 25mm suportas dvieju cilindriuku s2 kaladeles jam ir viskas nieko keist daugiau nereikia gali pakeist dar skysti visa stabdziu nepakenks :) su galu galima pazaist kitaip det suportus nuo astros vis del to naujesni http://www.audicoupe.lt/forumas/viewtopic.php?f=34&t=174 siaip jaj nori modu didesniu ir kisene leidzia gali nuo peugeot 406 coupe 3l atrodo brembo imt priekiuj ten ir diskas kitas bet atrodo net 4 cilindriukai bus :)

Neprisijungęs wildman

• Žiūrėti profilį
Tai pas mane ir taip ventiliuojami, tik turbūt mažesni, net gerai nežinau. O dar klausimas gal eina kažka ABS padaryti? Kad agresyvesnis būtų, nes šiandien kai bandžiau tai jokiu slydimo pėdsaku, tiesiog gražiai sustota. Ir dar pastebėjimas iš vasaros kai ABS suveikia tai kaip be stabdžių parleki  :[

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
o ką reiškia agresyviau?

aš taip suprantu, ratai nepraranda sukibimo, tai ir stabdo normaliai. o kai prarandamas sukibimas ir blokuojasi ratai tada jau žirzia ABSas.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 15, 23:01:01 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs 1408

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
Tai pas mane ir taip ventiliuojami, tik turbūt mažesni, net gerai nežinau. O dar klausimas gal eina kažka ABS padaryti? Kad agresyvesnis būtų, nes šiandien kai bandžiau tai jokiu slydimo pėdsaku, tiesiog gražiai sustota. Ir dar pastebėjimas iš vasaros kai ABS suveikia tai kaip be stabdžių parleki  :[
reiskias pas tave 280mm ant 22mm ir vieno cilindriuko suportas :) tai abs ir yra tam kad slidimo maziau butu ir valdytum masina stabdat :)

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
Pas ji gali but ir 256x22. 280x22 pradejo det nuo 93 metu, o jei tiksliau pagal win galima paziuret prasideda nuo 8C-P-000001

Neprisijungęs wildman

• Žiūrėti profilį
o ką reiškia agresyviau?

aš taip suprantu, ratai nepraranda sukibimo, tai ir stabdo normaliai. o kai prarandamas sukibimas ir blokuojasi ratai tada jau žirzia ABSas.
agresyviau tai kad butu skydimo, kaip MB(apie 10cm), o pas mane tik ABS zirzia ir ratai visai neslysta. Ne karta esu i sankryža įlėkes, nes kai sudirba ABS stabdžiai tartum dingsta.

Maniške 1993.11 gimimo. Jau pilnametė :-]

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
istrauk saugikli is ABS reles ir bus ramu.

Neprisijungęs wildman

• Žiūrėti profilį
ABS geras daiktas. vakar griovio išvengti padėjo :)
Net uošvio bulkelė geriau stabdo negu maniškė. gal to efekto taip nesijaučia dėl svorio?

Neprisijungęs wildman

• Žiūrėti profilį
Gal kas žinot ar quattro galiniai stabdžiu diskai skiriasi nuo fwd?

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Skiriasi. Bent B4.

Neprisijungęs wildman

• Žiūrėti profilį
Skiriasi. Bent B4.
Ačiū. o tai jau bučiau nuo fwd nusipirkes ;)