Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B4 stabilizatorius  (Skaityta 2311 kartus)

Neprisijungęs Vaidukas

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
B4 stabilizatorius
« Topic Start: 2008 Lapkričio 23, 22:03:45 »
Labas, B4 stabilizatorius visas keiciamas ar tik kokios gumos ... gali del jo atsirasti bildejimo garsas vaziuojant per duobes? Masina savo chodu technikine praejo pries kelis menesius ir nieko nepastebejo ... suku galva del ko galetu buti tas bildejimo garsas, pries tai turetoj masinoj buvo del stabilizatoriaus gumu ...
aciu

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Re: B4 stabilizatorius
« Atsakymas #1: 2008 Lapkričio 24, 09:57:39 »
Stabilizatoriaus traukute kieciama visa. TA jos gan daznai nepatikrina.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Lapkričio 24, 10:18:25 »
Ir kainuoja jis juokingai mažai ;)

Neprisijungęs Vaidukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Lapkričio 24, 10:29:08 »
aisq, dekui, manau keisiu abi ;)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Lapkričio 24, 10:31:35 »
pirkau as nesenaie traukeles tai mokejau uz pigiausias 17 lt uz vieneta. o siule ir brengesniu po 75 atrodo, tai pagalvojau kad nereikia tokiu, vistiek pakeitimas ju paprastas kai reiks vel pakeisiu, o bildejimas tai tikrai gan didelis atsiranda nuo ju, dar bairis man buvo kad vazinejant atsileido varztai, ir pradejo klibet.  (z)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Lapkričio 24, 10:47:07 »
pirkau as nesenaie traukeles tai mokejau uz pigiausias 17 lt uz vieneta. o siule ir brengesniu po 75 atrodo, tai pagalvojau kad nereikia tokiu, vistiek pakeitimas ju paprastas kai reiks vel pakeisiu, o bildejimas tai tikrai gan didelis atsiranda nuo ju, dar bairis man buvo kad vazinejant atsileido varztai, ir pradejo klibet.  (z)

zmonai idejes i b4 buvau uz 16lt stabilizatoriaus traukute, tei po gero men ar dvieju reikejo vel keisti ta pigia, tei dbr ideta uz 54lt (su nuolaida cia), jau virs metu vazineja ir normaliai. o kita dar gamykline lygtais :) tai paskaiciavus jeigu kas kelis menesius keisti, tai geriau is karto normalia ideti ir pamirsti ja :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Lapkričio 24, 10:56:16 »
gamyklines tos traukeles ejo plastmasines,  :) tokiu yra pirkti, bet taivanio o kaina ~ 50 lt  :)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Lapkričio 24, 11:13:15 »
gamyklines tos traukeles ejo plastmasines,  :) tokiu yra pirkti, bet taivanio o kaina ~ 50 lt  :)

nzn. servise draugelis sake, kad dar originali :D seip nebilda ir gerai :) bilda dbr tik variklio balkio sailentblokai :)
vis neprisiruosiu nuvaziuot pakeist :)
a ta nauja stabilizatoriu nzn lig lemforderi dejau, bet nesu garantuotas...  (v)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Lapkričio 24, 11:24:07 »
po tu traukeliu pakeitimo man niekas nebebildejo, bet vel pradeda, nenorejau tiket kad tos traukeles vel pradejo, bet dabar galvoju kad gali  :D :D :D ot suda pasdavineja, net menesio neatlaike  (!?)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Lapkričio 24, 13:34:21 »
po tu traukeliu pakeitimo man niekas nebebildejo, bet vel pradeda, nenorejau tiket kad tos traukeles vel pradejo, bet dabar galvoju kad gali  :D :D :D ot fekaliją pasdavineja, net menesio neatlaike  (!?)

Man rekordas buvo nepilna savaitė :D

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Lapkričio 24, 14:40:06 »
is vieno cia draugelio gavau tas traukeles po 12 lt. bijau sumeluot, bet jau 7 men ir tfu tfu tfu jokio bildejimo aparta iprasto b4:)

Neprisijungęs Vaidukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Lapkričio 24, 16:23:56 »
Vienoj vietoj pasiskambinau prabegom, sake 68 Lt uz viena traukute, mmm o ju nerestoruoja? Te juk lb i sarnyra panasu :) Kam idomu, tai Oltransa parduotuve, studentu gatvei tokia kaina siule.

Neprisijungęs Vaidukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Lapkričio 24, 16:30:00 »
Eoltas vokiskas, plastmasines uz 57 Lt siulo ... hmm pries tai nepaklausiau uz 68 metalines ar plastmasines ... ups ...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Lapkričio 24, 18:15:28 »
Vienoj vietoj pasiskambinau prabegom, sake 68 Lt uz viena traukute, mmm o ju nerestoruoja? Te juk lb i sarnyra panasu :) Kam idomu, tai Oltransa parduotuve, studentu gatvei tokia kaina siule.

O koks navaras ją restauruoti?

Neprisijungęs Vaidukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Lapkričio 24, 23:23:08 »
daznas giriasi, kad resturuotos laiko ne ka prasciau, o sumoki pigiau ... db kainu nezinau, bet pasidomesiu, tiesa pasakius net nezinau ar jas restoruoja :) Sarnyrus esu restaraves buvusiai masinai, nesiskundziu :)

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Lapkričio 27, 08:28:57 »
Oi pigiu tai nedeciau, laiko maximum menesi, cia jau maximum, ir tai, stovint garaze :D :D
Dedat rimtesne kokio lemfiorderio ir ramu, pamirsit visam laikui, puiki investicija.  ;)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2008 Lapkričio 27, 09:06:53 »
Oi pigiu tai nedeciau, laiko maximum menesi, cia jau maximum, ir tai, stovint garaze :D :D
Dedat rimtesne kokio lemfiorderio ir ramu, pamirsit visam laikui, puiki investicija.  ;)
drysciau gincytis,is asmenines patirties;) pigus pigiam nelygus:)

Neprisijungęs Vaidukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2008 Gruodžio 02, 22:19:03 »
Zodziu ... paskutines zinios tokios, restoruoja be garantijos :) zluges reikalas, sian buvau servise ir pasake, jog tiek plastmasines tiek metalines stabilizatoriaus traukutes vienodai laiko, jei jas uz normalia kaina perki ... Patikrino mano masinos vaziuokle, stabilizatoriai sveiki, sailentblokai sveiki, sarnyrai sveiki ir t.t. zodziu vaziuoklei viskas gerai, bet tada KAS PAS MANE bildena :D Megino spet, jog amortizatoriai grybauja, tipo oro juose yra ir pan. Bildena nlb stipriai, uztenka pirma pavara nelygiu keliuku vaziuoti ir jau girdisi, prie didesnes duobes smarkiau stukteli ... Gal kas kokiu minciu turi???

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2008 Gruodžio 02, 22:22:05 »
Zodziu ... paskutines zinios tokios, restoruoja be garantijos :) zluges reikalas, sian buvau servise ir pasake, jog tiek plastmasines tiek metalines stabilizatoriaus traukutes vienodai laiko, jei jas uz normalia kaina perki ... Patikrino mano masinos vaziuokle, stabilizatoriai sveiki, sailentblokai sveiki, sarnyrai sveiki ir t.t. zodziu vaziuoklei viskas gerai, bet tada KAS PAS MANE bildena :D Megino spet, jog amortizatoriai grybauja, tipo oro juose yra ir pan. Bildena nlb stipriai, uztenka pirma pavara nelygiu keliuku vaziuoti ir jau girdisi, prie didesnes duobes smarkiau stukteli ... Gal kas kokiu minciu turi???

o atraminiai guoliai?o tikrino tik sakiu sailentblokus ar ir variklio balkio kur prie kebulo sukasi?  Oo)

Neprisijungęs geddas

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2008 Gruodžio 02, 23:18:19 »
Kaip nustatyti ar geri dar stabilizatoriai, ar ne? (Cia nevezant i serviza :D )

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2008 Gruodžio 02, 23:20:16 »
jei dar nebarska tai geri  :D

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2008 Gruodžio 02, 23:21:58 »

su ranka paemes gali patasliot ir pajausi :)

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2008 Gruodžio 05, 10:56:18 »

su ranka paemes gali patasliot ir pajausi :)

Su ranka jegos neuzteks.

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2008 Gruodžio 05, 10:57:07 »

As tau irgi galiu garantuoti, kad tai bus ivores kurios su balkiu eina. Su pakeitimu ten nekas.

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2008 Gruodžio 05, 12:47:09 »
o kokie pozymiai kai to balkio ivores nueje velniop?