Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B4 stabdziu kaladeles  (Skaityta 3913 kartus)

Neprisijungęs Bolidas7

• Įrašai: 161
    • Žiūrėti profilį
B4 stabdziu kaladeles
« Topic Start: 2007 Birželio 12, 14:49:41 »
Sweiki sory uz leva klausima bet kaip pakeist audi b4 93 metu priekines kaladeles..da zales..esu.. Ka ten reikia atsukt..? kokiu yrankiu? ar pakeitus kaladeles reikia nuorint?

flex

• Svečias
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #1: 2007 Birželio 12, 17:19:44 »
Sweiki sory uz leva klausima bet kaip pakeist audi b4 93 metu priekines kaladeles..da zales..esu.. Ka ten reikia atsukt..? kokiu yrankiu? ar pakeitus kaladeles reikia nuorint?

Geriau kelis litus pamokėk kokiam garažiniui, nes čia neverta terliotis :D O visas reikalas yra atsukti suportą (nuėmus pirma ratą :-] ). Iš vidinės pusės turėtų 2 varžtai būti. Juos atsuki ir bandai nuimti tokią spyruoklytę. Tada lupi lauk visą suportą. Na pas mane bent jau kažkas panašaus :)

Neprisijungęs audib3coupe

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #2: 2007 Birželio 13, 21:56:35 »
nuimi rata, tada reikia 15 IR 13 raktu. prie suporto pamatysi du varztus, vienas virsui suporto, kitas apacioj, tai atsuki juos su 13kos rakteliu, 15kos prilaikai ta didesne verzle, kad nesisuktu aplinkui. tada nuiimi suporta, suspaudi cilindriuka, sudedi naujas kaladeles ant tos suporto dalies, kuri liko prisukta prie masinos, tada uzmauni ta dali kuria nuemei, prisuki tuos du varztus ir viskas (h) tik pries vaziuodamas paspaudyk stabdzio pedala, kol uzsipumpuos, nes jis minsis iki dugno, kol cilindriuka hidrolio privarys ff tikiuosi supratai esme :-]

Darūnas

• Svečias
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #3: 2007 Liepos 01, 17:34:59 »
Išsamus atsakymas  (+)

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #4: 2007 Rugsėjo 24, 14:13:17 »
Va ir man reik gali pasikeist kalades, pasiskaiciau aprasyma taj neturetu but sumku, tik vat toks klausimas, ten parasyta jog tuos 2 varztus irgi reik keist, taj cia butinai reik pakeist, ar cia tik taip parasyta? servise juos keicia kai kalades naujas deda?

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #5: 2007 Rugsėjo 24, 14:24:52 »
bus kai man tai geriau vesit sumoket 40LT
as a4 keiciau :D tai varztus 2 atsukinejau valanda  8:8 8:8

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #6: 2007 Rugsėjo 24, 14:28:41 »
bus kai man tai geriau vesit sumoket 40LT
as a4 keiciau :D tai varztus 2 atsukinejau valanda  8:8 8:8

O taj kur cia uz 40 lt? nes as va pas garazinius pasiklausiau sako 60lt ir taj bus daugiau jei prikepe! o taj tanagroi speju ir dar daugiau!

Beje del rankinio, kokia ten to rankinio sistema? nes pas mane jo visishkai nera, ka ten galima prisidirbt kad atgaivint ji? Ant dienu keisiu kalades tai noreciau kartu ir susitvarkyt! taj gal kas paaishkintu ka!

flex

• Svečias
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #7: 2007 Rugsėjo 24, 15:43:32 »
Kalbant apie kaladžių keitimą, tai ten nesudėtingą. Reikia turėti tik tinkamus įrankius supporto atleidimui/nuėmimui  :D

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #8: 2007 Rugsėjo 27, 17:26:16 »
tikra tiesa, as savaitgali savo visa gala persirinkau  :) netiketai radau problema kas klaksejo ir kodel visas diskas nebuvo nudevetas. buvo kalta besibaladavusi stabdziu kaladele ir uzrudije cilindriukai. pasidariau kaip sau, ir uz dyka  :) o darbo buvo maziau nei pusdieniui  :) nuorint nieko nereikejo, kolega gera atsakyma apie tai pateike  ;) :)

• Žiūrėti profilį
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #9: 2007 Spalio 03, 10:19:29 »
nereikia ten jokiu specialiu irankiu tam galui patvarkyt, nu ta spyruokle biski sudetinga uzdet rankinio, bet ir tai su paprastom ploskem uzdedi, o ir pusdienio darbo ten tikrai nera ;) taip kad siulyciau tiems, kurie turi laiko ir kurie megsta pasikrapstyt prie savo audziu, nemetykit pinigu zervizuose ir garaziukuose, nebijokit, patys kazka pasidaryt, aisku nesakau, kad savarankiskai pulkit varikliui grupe perrinkinet, bet kokia vaziuokle, tai nuo a iki z patys galit viska susitvarkyt, gi toki foruma cia turit su daug protingu galvu, pasiruosusiu jus pakonsultuoti dominanciais klausimais... tai va, igausit patirties, o ir lt sutaupysit (+)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #10: 2008 Sausio 26, 22:11:19 »
kaip protingai ir tesingai beskej suspausti galiniu diskiniu stabdziu cilindriuka? rankomis nelabai iseina...  :V girdejes esu kad susisuka kazkaip cilindriukas?  :V

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #11: 2008 Sausio 27, 00:37:33 »
o nuorinimo varzta atsuki pries bandydamas suspaust?

• Žiūrėti profilį
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #12: 2008 Sausio 30, 16:55:25 »
nereikia jokio nuorinimo atsukt, paimi spailais galais ploskes, iremi i ta grioveli ir spausdamas suki pagal laikrodzio rodykle, susistumia iki galo kaip uoga ;)

• Žiūrėti profilį
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #13: 2008 Vasario 02, 22:10:54 »
nereikia jokio nuorinimo atsukt, paimi spailais galais ploskes, iremi i ta grioveli ir spausdamas suki pagal laikrodzio rodykle, susistumia iki galo kaip uoga ;)
iskarto spaudziant susukti neisejo, bet biski per medini tasa pakaliau, tada jau normaliai susisuko. Nezinau, cia normalu ar nenormalu :V

Neprisijungęs Chesiux

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #14: 2008 Vasario 02, 22:24:26 »
as kaip keiciau prieki susistumia cilindriukai o galia susisuka lb paprasta niekada nevaryciau i servisa uz toki paprasta reikala dar pinigus moketi geriau svyturio keisdamas pasiimciau  :-]

• Žiūrėti profilį
B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #15: 2008 Vasario 03, 10:30:44 »
iskarto spaudziant susukti neisejo, bet biski per medini tasa pakaliau, tada jau normaliai susisuko. Nezinau, cia normalu ar nenormalu :V

na taip buna, kai cilindriukas nenoriai vaiksto, tai tas kalimaspadejo gal kad biski prajudinai ji, nors padeda ir tas, kai nuimtam cilindriukui stabdzius paspaudi, kad ji daugiau islystu, tada pradeda suktis. O susikalt jis negali, nes stokas ant tokio nesisukancio sriegio buna, ir kai kaladeles plysta, jis po biski issisuka, tai kai nori sustumt, tik susukt ir belieka ;)

Neprisijungęs bretas

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
Re: B4 stabdziu kaladeles
« Atsakymas #16: 2009 Sausio 30, 00:43:55 »

na taip buna, kai cilindriukas nenoriai vaiksto, tai tas kalimaspadejo gal kad biski prajudinai ji, nors padeda ir tas, kai nuimtam cilindriukui stabdzius paspaudi, kad ji daugiau islystu, tada pradeda suktis. O susikalt jis negali, nes stokas ant tokio nesisukancio sriegio buna, ir kai kaladeles plysta, jis po biski issisuka, tai kai nori sustumt, tik susukt ir belieka ;)

kur jus buvot anksciau  :D :Das sian 3 valandas galinius cilindriuks bandziau sukist atgal,ir niekas neisejo :G :G anksciau nisana turejau tai kitaip darydavau tai ir su b4 bandziau taippat bet uzsiknisau prie vieno cilindriuko :[ :[ o jus jau pries metus sia promblema issprendet :O :O ryt leksiu isbandyt jusu varianto :D :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Sausio 30, 01:13:07 »
 :-] :-] :-]

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Sausio 30, 19:56:21 »
jei galiniai suportai yra tvarkingi, jie turi susisukti nesunkiai, ir tik susisukti ?!?

Neprisijungęs vyten

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Sausio 30, 22:33:25 »
galiu pasakyt kaip per 5 min pakeist B4 kaladeles( preikines)...atmusta sistema jau
1. nusiini rata (17 rakatas)
2. tarp suporto ir sakykim jo poremio  is lauko puses yra tarpelis, kisam didesni atsuktuva ar montiruote ir svelniai patempiam, taip labai lengvai cilindriukas ilenda i vidu
3. Suporta laiko du varztai (13 ir 15 raktai) isuk tik virsutini, apatini galima tik atleist (dazniausiai nereik)
4 suprortas labai graziai atsilenkia
5 isimam- idedam kaladeles.
6 viska padarom atbuline tvarka, tik montiruociu jau kist niekur nereik, paspaudinejam stabdi keleta kartu.

Neprisijungęs Chesiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Vasario 11, 19:57:41 »
idomu ar yra pirkt koks spec raktas galiniam cilindriukui

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Vasario 11, 20:41:01 »
idomu ar yra pirkt koks spec raktas galiniam cilindriukui
O ka tu su tuo spec raktu nori daryti? :)

Neprisijungęs Chesiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Vasario 13, 13:14:39 »
susukt cilindriuka i vidu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Vasario 13, 19:16:06 »
susukt cilindriuka i vidu
Gal ir buna bet as pasidariau :)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Vasario 13, 23:09:41 »
o as su draugeliu su atviorka vargom snd...