Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi spyruokliu spalvu kodai  (Skaityta 12621 kartus)

Neprisijungęs ident

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
Audi spyruokliu spalvu kodai
« Topic Start: 2010 Spalio 02, 20:43:08 »
Taigi ieskojau audi spyruokliu spalvu kodu ir niekur nieko neradau, gal kasnors turite kokios nors info? Labiausiai domina audi c4. (jei kas nesuprato apie ka ce sneku tai spalvos taskeliai ant orginaliu spyruokliu kurie reiske auksti kietuma ir t,t kaip pwz Balta,batla,zalia)

Neprisijungęs ident

• Žiūrėti profilį
Re: Audi spyruokliu spalvu kodai
« Atsakymas #1: 2010 Spalio 04, 02:08:58 »
Negi niekas nieko nezinot ? tada bent jau gal kasnors zinot savo audi C4 2.5 tdi spyruokliu spalvas? As nebesuprantu kodel mano vazuoja kaip kartingas... amortikus keiciau visa vazuokle tvarkinga, o varau kaip su kokiu 2 golfu viskas barska tarska kieta kaip neisku kas ir dau aukstis nezmoniskas R16 ratai atrodo kaip kokie r13...

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs mynde474

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Spalio 04, 08:29:51 »
Mano ir tas pats kaip kartinga auksta ir kieta  :/

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Spalio 04, 15:12:43 »
Justas o gal A6 1.9 TDI (81kW) 98m. avanto gali spyruokliu zymejima gali imest?

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Spalio 04, 16:37:36 »
Kad nekurti naujos temos gal kas pagelbetumet man del spiruokliu ? pas mane A4 B6 TDI 1.9 96kw paprasta, o noriu deti pazemintas tik va is kur suzinoti nuo manuju paprastu kiek suzemetu su SPORT zinau, kad 20mm suzemeja. O su USP ir su S-LINE spiruoklemis? kiek mm ? butinai reik , aciu

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Spalio 04, 17:20:53 »
Kad nekurti naujos temos gal kas pagelbetumet man del spiruokliu ? pas mane A4 B6 TDI 1.9 96kw paprasta, o noriu deti pazemintas tik va is kur suzinoti nuo manuju paprastu kiek suzemetu su SPORT zinau, kad 20mm suzemeja. O su USP ir su S-LINE spiruoklemis? kiek mm ? butinai reik , aciu
va kokie važiuoklės tipai B6:
1BA = Standard running gear
1BE = Sports running gear (20 mm lower than 1BA)
1BD = Sports running gear (Audi S4)
1BR = Comfort / heavy-duty running gear (13 mm higher than 1BA)
1BV = Sports running gear (quattro GmbH)
2MC = Standard running gear (quattro GmbH RS4)
2ME = Sports running gear (quattro GmbH RS4)

Apie aukščius daugiau nieko nežinau

Neprisijungęs ident

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Spalio 04, 22:38:29 »
aciu Justai. Pasiziurejau ir nieko nebesuprantu, spytuokles kaip ir priklauso lyg, 1 yellow 2 green rodo kad AAT variklis nu taip ir yra, tik galines su priekaba kaskokios tipo nors net kablio nera. Dabar klausimas pasistojo kas cia jei negerai kad ji toke kieta nu nors dbr jau nebe toke gal kieta, vazuojant jeigu didele duobe tai tada kaskaip normaliai o va jeigu mazyte duobyte tada visa sokinet ir barskes pradeda net kaip per istisine linija pravazuoju jaucesi kaip ji susipurto.... pasakykit jus man kas jei negerai ar C4 kartingas visgi pasirodo ?

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Spalio 05, 00:38:42 »
aciu Justai. Pasiziurejau ir nieko nebesuprantu, spytuokles kaip ir priklauso lyg, 1 yellow 2 green rodo kad AAT variklis nu taip ir yra, tik galines su priekaba kaskokios tipo nors net kablio nera. Dabar klausimas pasistojo kas cia jei negerai kad ji toke kieta nu nors dbr jau nebe toke gal kieta, vazuojant jeigu didele duobe tai tada kaskaip normaliai o va jeigu mazyte duobyte tada visa sokinet ir barskes pradeda net kaip per istisine linija pravazuoju jaucesi kaip ji susipurto.... pasakykit jus man kas jei negerai ar C4 kartingas visgi pasirodo ?

pas mane tas pats :S a4 b6

Neprisijungęs ident

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Spalio 05, 00:42:46 »
man cia kaskoks kosmosas, kaskadaise tevai turejo 100 sena C3 sakes kaip ji gerai vazuodavo,,, dabar prisiklausiau kad c4 irgi panasiai kagi ir nupirkau. Dabar turiu kartinga joju sau kaip su golfu... Kaskoke nesamone negali taip vazuoti audi, kaskas cia negerai, koki sailentblokai gal priversti pakelus ar armotikai kokie netoki ar spyruokles kokius grudintos :DDD padekit kas nusimanot, nebezinau jau ka galvot, nebent pirkti 2 golfa susmaukti kiek eina ir busiu krutas, nekils tokiu klausimu :D

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Spalio 05, 12:45:07 »
man cia kaskoks kosmosas, kaskadaise tevai turejo 100 sena C3 sakes kaip ji gerai vazuodavo,,, dabar prisiklausiau kad c4 irgi panasiai kagi ir nupirkau. Dabar turiu kartinga joju sau kaip su golfu... Kaskoke nesamone negali taip vazuoti audi, kaskas cia negerai, koki sailentblokai gal priversti pakelus ar armotikai kokie netoki ar spyruokles kokius grudintos :DDD padekit kas nusimanot, nebezinau jau ka galvot, nebent pirkti 2 golfa susmaukti kiek eina ir busiu krutas, nekils tokiu klausimu :D

na man ir pries tai tureta c3 minkstesne buvo,bet ir si c4 minksta pakankamai. pas mane ji auksta ir minksta. gal del to,kad aukstos spyruokles ir tepaliniai amortizatoriai,dujiniai ir labai kietina,tai kai keiciau priekinius vel tepalinius dejau. daugelis zemina masina,tuo paciu pasirenka ir "kietesni" vaziavima,o cia tai tikra bauda tau-ir auksta ir kieta.

Neprisijungęs ident

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Spalio 05, 13:34:30 »
Pasmane buvo sudeto dujniai amortikai tai maniau tame ir beda kad kieta, pakeiciau i tepalinius tai masina gavosi tikrai auksta net labai ir spaudzent ji spaudosi lengvai gana lyginant kaip buwo su dujniais bet vazuoja galima sakyt taipat, kokios gal stiprintos spyruokles sudetos? kaip atpazinti? nors ten kur justas dave ta nuoroda tai atitinka spyruokliu spalvos kaip ir turi buti. IR dar ji pasmane labai auksta...

Neprisijungęs s.C

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Spalio 05, 13:59:01 »
Pasmane A6 Q (c4)  tai draugelio A6 su melynom spyroklem minksciau vaziojasi negu mano stock :D Jei visa masina priseda zmoniu gale 4 zmones po 70 kg ir dar gale daiktu normalei, tai automobilis suseda minimaliai... O tarpai tarp arku gali galva ikisti apziuret kas daros. Ir nepasakyciai kad minksta. Kas cia do mandrumai nesuprant as :D

Neprisijungęs ident

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Spalio 05, 22:35:31 »
pliusas vienas kad gali apzvelgti kas kaip rato nenuemes :D ziurejau sen spyruokles srote ir tokes pat siule :D krc liko 2 varijantai arba stabilizatorius koks sportinis arba sailentblokai poliuretaniniai tik kaip atskirti nzn:)

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Spalio 05, 22:45:40 »
Manau kad cia nuo spyrokliu priklauso ;]

Neprisijungęs ident

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Spalio 06, 00:51:53 »
Kaip? Diametras taspats kaip ir srote siule, spalvos irgi. Spalvos tinka kaip ir toj ETKA. so WTF?

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Spalio 06, 14:49:12 »
Nu tai yra minkstesniu yra standesniu. Tai jai tu tokias pat ziuri kaip tavo tai tokios pat kietumo ir bus.

Neprisijungęs ident

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Spalio 06, 20:24:24 »
Ziurejau tokes kaip priklauso, kokes dar ziuret ?:) kietumu nezinau as ju, kaip suzinot?

Neprisijungęs Hugeman

• Įrašai: 304
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Spalio 06, 20:58:15 »
Man atrodo reikia stori spyruokles matuot..

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Spalio 07, 01:25:53 »
C4 tinka no bet kokios c4 q ar ne q tai ir yra tos spalvos kurios manau reiskia ta kietuma minkstuma standuma ir auksty.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Spalio 07, 14:29:32 »
kas gali atsitykti jei kokia savaite pavazynesiu su paprastom spiruoklem ir sport amortikais ? niekur nerandu sport spiruokliu :S ir amortikai dauzosi , o masina reikalinga, amortikai nepareis ?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Spalio 07, 15:18:37 »
Nelabai kas turėtų atsitikti...

Neprisijungęs ident

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Spalio 08, 08:25:00 »
tai tuomet gal kasnors galit pakomentuoti pagal spalvas spyruokliu kietuma?;) kokios minksciausios?