Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi B4 sukiojant vaira skleidziamas garsas. Kas galetu buti?  (Skaityta 1379 kartus)

Neprisijungęs vygantasas

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, susiduriau su tokiu dalyku, sukiojant vaira i sonus yra skleidziamas labai nemalonus garsas, net per ausis eina, toks kaip staugimas baisus. Gal kas susidure buvote?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Vairo stiprintuvo siurblys gali būt. Naudokis paieška

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
O jeigu sukant vaira kauksteli, lyg atraminis guolis nusibaiges, bet pakeitus naujais - jokio pagerejimo nepastebeta. kas dar gali buti?

Klausimas, ar sija, jungianti abieju ratu stabilizatoriaus traukes, turi kokias gumas, kurias reiktu keisti nuolat. Tiesa, nekeiciau, bet idomu visgi.

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
O jeigu sukant vaira kauksteli, lyg atraminis guolis nusibaiges, bet pakeitus naujais - jokio pagerejimo nepastebeta. kas dar gali buti?

Klausimas, ar sija, jungianti abieju ratu stabilizatoriaus traukes, turi kokias gumas, kurias reiktu keisti nuolat. Tiesa, nekeiciau, bet idomu visgi.
panašūs simptomai buvo šarnyro

• Žiūrėti profilį
o kodel ir kaip sarnyras gali kaukseti?

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį

Pas mane panasiai buvo su kauksejimu kai pasikeiciau visa priekine vaziuokle, tai jis dingo po ratu suvedimo  :)

• Žiūrėti profilį
hm... kad viska pakeisiu, tikiu kad dings :D
bet kad pas mane lyg ir normaliai atrodo dauguma mazgu :)
aisku, sarnyrus reikes labiau paziureti :) tik neaisku kaip jie gali tokius garsus leisti, jeigu pries metus keisti (nera dar nei vienoj masinoj teke girdeti is sarnyru.)

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, susiduriau su tokiu dalyku, sukiojant vaira i sonus yra skleidziamas labai nemalonus garsas, net per ausis eina, toks kaip staugimas baisus.
Tau buvo sakyta žiūrėti stiprintuvo siurblį  ?!?. Kai įsitikinsi, kad su juo viskas tvarkoj, tada diskutuosim toliau...

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
pradžiai vairo st skysčio lygi patikrink, jei pilna pabandyk nusiurbti iš bakelio ir dapilk naujo balsas turėtų pasikeist.