Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi b4 quattro neaiskus gedimas  (Skaityta 1159 kartus)

Neprisijungęs Newlietuvis

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
audi b4 quattro neaiskus gedimas
« Topic Start: 2009 Balandžio 27, 23:44:23 »
Vaziuojant pradejo masina vibruoti, ismete begi sustojus ijungus bet kuri begi masina nejuda bet girdisi uzesys kaip panasus kaip vidines granatos bet kai mane partraukinejo pajudinus ar i kaire ar i desine begu raciaga jautesi vibravimas. Kas galetu buti ar granata ar greiciu deze ar galinis tilto reduktorius nes gale pradejo vibruot pries tai jokiu panasiu simptomu nebuvo.

flex

• Svečias
Re: audi b4 quattro neaiskus gedimas
« Atsakymas #1: 2009 Balandžio 28, 00:56:35 »
o buvai palindęs po mašina? Man atrodytų, kad čia pusašis galėjo išsimaut  :V

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Balandžio 28, 10:56:10 »
kazkuri granata arba pusasis,junk blokiruote ir vaziuok

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Balandžio 28, 10:56:27 »
granata arba pusašis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Balandžio 28, 13:32:25 »
buvau palindes nk nesimato o blokiruote ijungus irgi tas pats nevaziuoja

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Balandžio 28, 14:15:27 »
pakelus su dankratu galiniai ratai nesisuka visiskai priekinis vienas sukas kitas pasukus vos vos sukas kas keisciausia pirmu begu nesisuka ratas

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Balandžio 28, 14:57:19 »
pakelus su dankratu galiniai ratai nesisuka visiskai priekinis vienas sukas kitas pasukus vos vos sukas kas keisciausia pirmu begu nesisuka ratas
na panasu kad dezei amen ,arba vilke nusimove nuo begiu perjungimo pacioi dezei vidue  ir neeina ijung begio . ?!? nelabai kas ir beleka visos 4granatos negalejo isnirt, nes man buvo isnirus granata bet vistek masina vaziavo ,spejau davaziot iki serviso kol neismalau visko.

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Balandžio 28, 21:44:09 »
na panasu kad dezei amen ,arba vilke nusimove nuo begiu perjungimo pacioi dezei vidue  ir neeina ijung begio . ?!? nelabai kas ir beleka visos 4granatos negalejo isnirt, nes man buvo isnirus granata bet vistek masina vaziavo ,spejau davaziot iki serviso kol neismalau visko.
nezinau kaip ten pas tave vazevo bet pas mane b3 issinerus pusasiui tikrai nevazevo net ijungus blokiruote

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Balandžio 29, 15:33:57 »
nezinau kaip ten pas tave vazevo bet pas mane b3 issinerus pusasiui tikrai nevazevo net ijungus blokiruote
buvau keites granata rato liktai viskas tvarkoi vaziavo uzlipau venu ratu ant bardiuro kad preparkot masina velau bandzau isvaziot ir kaskas lig ustrigo pusau ar visai issinirus pradejo man tos puses ratas sokinet su garsais toks jausmas kad granatos pusasis vos kabina granata tai jodinejau tesiogine ta zodzio prasme,o pasirodo kad keisdami granata nuemus sena isniro nuo dezes puses pusasis ir kai state nauja blogai ji istate ir uzdejo nauja granata nuo rato puses liktai gerai pravaziavus iki namu beparkodamas ir gavosi toks SSSSSSS gerai servisas tas buvo salia tai nuvarau jiems atgal ir perdare kaip viskas buvo po to laiko viskas tvarkoi tfu -tfu .

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Balandžio 29, 19:34:44 »
duok dieve jei tik pusasis issinera ar granata parejo ar pusasis svarbu ne deze nes neturiu cia nei vietos kur ja pasikeist o servise lups pinigus didelius.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Balandžio 30, 09:50:38 »
kazkuri granata arba pusasis,junk blokiruote ir vaziuok

ne pirichodas čia, kad atjungus pusašius važiuotų šita Q karta.. bent vieną ištrauk - nevažiuos aplamai..