Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi b4 kliba amortizatoriaus kapsule  (Skaityta 1537 kartus)

Neprisijungęs arturiukas4

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Audi b4 kliba amortizatoriaus kapsule
« Topic Start: 2010 Gegužės 18, 11:05:58 »
Sveiki,

Gal kam yra tekę susidurti su  tokia problema. Pradėjo bildėti kažkas priekyje. Po daugelio apžiūrų nuspręsta, kad juda amortizatoriaus kapsulė (nežinau kaip vadinasi ta vieta į kurią statosi kapsulė) ,bet žodžiu joje. Bandymai paveržti padėdavo laikinai, tad nusprendžiau pasikeisti amortizatorius. Pakeičiau bildesys tik padidėjo. Tada radau kitą tą amortizatoriaus dėtuvę ir sumontavau joje, priveržiau kiek galima daugiau. Tačiau nedidelis judėjimas buvo juntamas +-1mm. Sumontavau viską į vietas pabandžiau eurika, nebilda. tačiau mano nelaimei pusdienį pavažinėjus aikštelėj besisukant ir vėl stiprus duslus barkšt (dabar tik daug susukus vairą) ir tiesinant kokius 3 kartus silpniau stukt, stukt, stukt. Arba sukant į kairę (staigiau - kai gauna dešinys ratas didesnę apkrovą) stukteli, tiesinant vėl atrodo, kad grįžtų atgal į vietą. Atraminiai pakeisti manau tuos galima atmesti...
Klausimas toks, kaip galima priveržti tą amortiko kapsulę.  Esu girdėjęs, kad kai atsiranda laisvumas galima smulkaus sijoto smėlio įpilti ir taip panaikinti laisvumą. Beja kito amortiko toj dėtuvėj prirūdiję ir vos vos įkišau amortiką ten laisvumo jokio nėra, o šioj pusej jis laisvai įkrenta montuojant.

• Žiūrėti profilį
Re: Audi b4 kliba amortizatoriaus kapsule
« Atsakymas #1: 2010 Gegužės 19, 16:07:55 »
Nejaugi niekas nesusidūrė su tokia problema?

Neprisijungęs walde001

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Gegužės 22, 23:49:42 »
 (-)

Neprisijungęs ukacaka

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Gegužės 29, 06:40:33 »
Jeigu supranti rusiškai, tai, man atrodo, čia yra tai, ką turėtum perskaityti. Ypač atkreipk dėmesį į dalyvio Лёхан pasisakymus. Panašu, kad žmogus atkapstęs problemą ir radęs sprendimą.  ?!?
http://www.audi-club.ru/forum/showthread.php?t=119242

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Rugpjūčio 02, 18:06:46 »
ačiu  :) labai padėjo

Neprisijungęs Linkas

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Rugsėjo 15, 18:41:58 »
Sveikas, pas mane S6 C4 tas pats biesas su tuo barskejimu, priejau nuomones kad irgi amortizatoriai juda, nes ant spyruokliu atraminiu guoliu strigimo nesimato.
Ziurejau ta rusu foruma, bet man su rusu sunku, tai gal galetum siek tiek pakomentuoti, kokiu veiksmu reiketu imtis...
Dekoju is anksto. :)