Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi b4 galines spiruokles  (Skaityta 813 kartus)

Neprisijungęs AnKerys

• Įrašai: 847
    • Žiūrėti profilį
Audi b4 galines spiruokles
« Topic Start: 2008 Vasario 14, 00:09:41 »
Tai va turiu isidejes i gala zalias spiruokles ir man stovi per zemai ka daryt ??? det gal is sedano originales ar ka ??? nes originalios avanto stovi jau aukstokai tai galvoju nuo sedano idesiu bisk sukris kazkiek o kiek ???? tai patarkit biskuti man , foto ... cia dar su r17 ir man liesdavo gale kai per koki kalniuka pravarydavau ...

[attachment deleted by admin]

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2008 Vasario 28, 22:28:14 »
nu, gal jau ka padarei?
beje, keitei gale spyruoles... Sudetinga buvo?
nes vienas draugas mane parina kad ten taip paprastai nepakeisiu kaip priekines.  :V

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Vasario 29, 01:01:23 »
pakeisi gala lengwaj, prieki sunkiau bus :) reikes suspaudeju :P
sis automobilis parduotas su wisom spyruoklem :)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Vasario 29, 10:27:27 »
o tai ka galinems spiruoklems suspaudeju nereikia?

seip tai sendien nusipirkau suspaudejus, mokejau 30 lt. turguje :)
tokie neblogi atrodo, dar buvo kazkokiu ir pigesniu :)

alvis08

• Svečias
« Atsakymas #4: 2008 Vasario 29, 14:18:11 »
Sveiki,
Galinės ašies spyruoklių keitimas b4 baikė, lengvai nusiima visas mazgas iš šono. Tik reikia pasirūpinti gerais įrankiais amortizatoriaus varztui nuo kėbulo atsukti, nes kairtais būna problemų.
Šiaip įmanoma pakišti ir gumas. Pritaikytų b4 nėra, bet galima imti senesnės 80-os  ir padidinti kiaurymę (man tekinimo staklėmis nesunkai išdidino), kas užsimautų ant vadinamojo kelmo ir šiek tiek pakoreguoti vieta spyruoklei (drėlė ir didesnis grąžtas), kad gražiau priglustų. Reikalas išbandytas, vėliau nieks neišsikraipė, amortizatoriai nenumirė.

A.

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Vasario 29, 16:50:42 »
Sveiki,
Galinės ašies spyruoklių keitimas b4 baikė, lengvai nusiima visas mazgas iš šono. Tik reikia pasirūpinti gerais įrankiais amortizatoriaus varztui nuo kėbulo atsukti, nes kairtais būna problemų.
Šiaip įmanoma pakišti ir gumas. Pritaikytų b4 nėra, bet galima imti senesnės 80-os  ir padidinti kiaurymę (man tekinimo staklėmis nesunkai išdidino), kas užsimautų ant vadinamojo kelmo ir šiek tiek pakoreguoti vieta spyruoklei (drėlė ir didesnis grąžtas), kad gražiau priglustų. Reikalas išbandytas, vėliau nieks neišsikraipė, amortizatoriai nenumirė.

A.

as nesupratau prie ko ce tos gumos? ir ka ce duoda tas skyles padidinus ?

alvis08

• Svečias
« Atsakymas #6: 2008 Vasario 29, 16:58:51 »
Sveiki,

A.

as nesupratau prie ko ce tos gumos? ir ka ce duoda tas skyles padidinus ?

Tai kiek supratau kėbulas (tiksliau jo galas) per žemai stovi. Ar ką ne taip supratau?
Tokiu atveju jei neišeina su spyruoklėm reikalo išspręsti, ją "pailgini" su atramine guma.
A.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 29, 17:02:34 sukūrė alvis08 »