Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi b4 beveik nestabdo  (Skaityta 3014 kartus)

Neprisijungęs Vitoldas

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
Audi b4 beveik nestabdo
« Topic Start: 2008 Liepos 23, 08:31:00 »
Sveiki,
Karta teko ekstremaliai stabdyti is visu jegu. Po to karto stabdziai tarsi kazkur dingo. Stabdziu pedalas kietas, o vos vos stabdo. Ypac kai masina pastovejus. Pavaziavus lyg ir pagereja. Suportus tikrinau, nuorinau, bet nepadejo. Uzkurus varikli pedalas nukrenta truputi zemyn, tai vakuumas manyciau veikia. Pas mane tdi variklis. Gal kas yra susidures su sia problema?
Aciu. :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Audi b4 beveik nestabdo
« Atsakymas #1: 2008 Liepos 23, 10:24:47 »
Manau papraščiausiai kaladėles uždeginai. Pradėčiau bėdų ieškoti pirmiausia nuo kaladėlių.

Neprisijungęs Vitoldas

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
Audi b4 beveik nestabdo
« Atsakymas #2: 2008 Liepos 23, 12:24:19 »
Gal.. Reiks perziuret jas dar karta. Ratai buvo uzsiblokave kai stabdziau, tai galvojau gal diskai issitreske, bet kad jie lygus..

Neprisijungęs wortex

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Audi b4 beveik nestabdo
« Atsakymas #3: 2008 Rugpjūčio 07, 23:16:08 »
jaj pedalas iki pat galo nusispaudzia ir nestabdo - NUORINK stabdzius  (+)  !! (y)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Audi b4 beveik nestabdo
« Atsakymas #4: 2008 Rugpjūčio 09, 23:41:24 »
Prisisliesiu:

Pastebejau jog galiniai stabdziai jau nebe taip gerai dirba kaip ankciau, nes dabar jauciasi jog beveik vien tik priekis dirba, kai ankciau visa graziai sesdavo stabdant. O pastaraja savaite rankinis pilnai neatsileidzia ilgiau palikus uztraukta, kaip ziema.. :s. Gal sie du gedimai susije? ar cia bus rankinio koks tosas kaltas ir dar koks s****?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Audi b4 beveik nestabdo
« Atsakymas #5: 2008 Rugpjūčio 10, 12:42:23 »
Prisisliesiu:

Pastebejau jog galiniai stabdziai jau nebe taip gerai dirba kaip ankciau, nes dabar jauciasi jog beveik vien tik priekis dirba, kai ankciau visa graziai sesdavo stabdant. O pastaraja savaite rankinis pilnai neatsileidzia ilgiau palikus uztraukta, kaip ziema.. :s. Gal sie du gedimai susije? ar cia bus rankinio koks tosas kaltas ir dar koks s****?

Galiniai suportai nevaikšto normaliai...

• Žiūrėti profilį
Audi b4 beveik nestabdo
« Atsakymas #6: 2008 Rugpjūčio 10, 14:22:43 »
Prisisliesiu:

Galiniai suportai nevaikšto normaliai...
Ta prasme cilindriukai? Tai del to ir rankinis neatsileidzia? Remkomplektai padetu ar cia jau restauruoti reikia atiduoti? Nes kainos skirtumas 30lt ir 200lt :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugpjūčio 10, 14:26:17 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Audi b4 beveik nestabdo
« Atsakymas #7: 2008 Rugpjūčio 10, 17:10:42 »
Pats suportas, bet aišku gali tuo pačiu pažiūrėti, ar ir cilindriukai nėra užkerpėję. Reikia tau išsiardyti suportus, nušveisti ir sutepti viską.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
Audi b4 beveik nestabdo
« Atsakymas #8: 2008 Rugpjūčio 10, 18:57:53 »
pirma tegul paraso gale ar bugniniai ar diskiniai stabdziai, o tada gales jau galvot del ko nestabdo

• Žiūrėti profilį
Audi b4 beveik nestabdo
« Atsakymas #9: 2008 Rugpjūčio 11, 00:20:02 »
pirma tegul paraso gale ar bugniniai ar diskiniai stabdziai, o tada gales jau galvot del ko nestabdo
diskiniai.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Audi b4 beveik nestabdo
« Atsakymas #10: 2008 Rugpjūčio 11, 08:28:38 »
diskiniai.

Tai pirma suportus persirink

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Įrašai: 3472
    • Žiūrėti profilį
Audi b4 beveik nestabdo
« Atsakymas #11: 2008 Rugpjūčio 11, 08:49:17 »
neatmeta kaladeliu atgal. tai gali buti kad rsnkinio neatmeta, bet greiciausiai kaladukai. juos isemi, ir matai ar jie lengvai vaiksto, jai ne reik su dilde suporto sonus nuvalai. kad lengvai vaiksciotu kaladukai.

• Žiūrėti profilį
Re: Audi b4 beveik nestabdo
« Atsakymas #12: 2008 Rugsėjo 05, 14:06:52 »
cilindriukas tingus.. kaip ji pramasazuoti? bandziau "pramasazuoti" rankinio "kojele" prie suporto, biski geriau, bet ilgiau pastovejus Audi su uztrauktu rankiniu, dar kuri laika rankinio rankena (salone) buna laisva.
Girdejau toki patarima, kaip "issauti" (t.y. suportas nuimamas nuo disko is isimamos kaladeles, ir nuspaudziamas stipriai sabdziu pedalas) o po to susukti atgal, bei dar karta pabandyti spaudziant pedala ir vel suspausti. blogas/geras budas? :)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Rugsėjo 27, 16:37:24 »
O kas papasakos, kaip audi 90 itraukti rankinio trosa? :P

Neprisijungęs mekigis07

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Spalio 04, 21:30:57 »
sudinas reikalas su tais galiniais diskiniais stabdziais. As rankini naudoju, tik karta per du metus, pries technikine. Vakar pravariau technikine, priekiniai stabdziai superiniai, galiniai, tiek kojinis tiek rankinis, nieko gero, vos vos kad tilpo i normos ribas. Visa diena prazaidziau su galiniais stabdziais, kol pasiekiau, kad nors kiek stabdytu. Ispradziu, bandziau nenuemus suporto, pramankstint rankinio liezuveli, snipstas gavos, teko zemen imt suporta. Tik isisukus suporta i snipstoka pavyko pramankstint liezuveli. Isemiau cilindriuka, pravaliau, dieve, kiek laiko uztrukau, kol atgal istaciau. Dar teko pramankstint laikiklius, kurie skirti tam, kad butu kam rudyt. Visa operacija pakartoji su kita puse. Istatai naujas kaladeles, nuorini ir rezultatas, galiniai stabdziai stabdo taip, kad vos vos telpi i normos ribas per tech apziura.   Sekmes jums, rudyjant prie galiniu stabdziu

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Spalio 05, 11:14:23 »
Pas mane gale diskiniai, rankinis pawarges, tai irgi wos wos per technikine i ribas tilpau :)

Neprisijungęs bretas

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Kovo 24, 17:46:10 »
o man del priekiniu stabdziu nepraleido tech apziuros,  kas pagelbes ir patars nuo ko pradet ir ka daryt? kas ten gali but blogai? :[ :-{

Neprisijungęs dogas

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Kovo 24, 18:56:51 »
kai isedi i salta masina paspausk pedala 3-4 kartus  poto uzvesk varikly, jai stabdo ok tai ziurek vakuma...

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Balandžio 06, 11:34:52 »
As irgi nepraejau tech apziuros del priekiniu netolygumo: kairys ratas stabdo 3.5, desinys 1.9. > 30 proc. Galiniai stabdziai ir rankiniai beveik idealiai vienodai stabdo.
Nusiardziau desine: puse kaladeles tikrai geros, ne naujos bet mesos daug, cilindriukas neuzstriges juda, guma neplysus jo, dar prajudinau ji, prasivaliau suporta, kur statosi kaladeles, kaladeles neuzstrigusios. Surinkau atgal , pavazinejau, bet vistiek jauciasi kad ta puse nestabdo.
Kur dar ieskoti problemos, kai tik viena puse nestabdo?

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Balandžio 06, 14:06:10 »
Kur dar ieskoti problemos, kai tik viena puse nestabdo?
Ar anksčiau, kada nors nebuvo užstrigę kaladėlės? Jos galėjo perkaisti ir tada jau atsiranda stabdymo problemos.

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Balandžio 06, 22:28:09 »
sunku pasakyt ar buvo jos uzstrigusios, niekada nepastebejau
Bet tik keistai sunkiai juda cilindriukas. Kaip jis turetu "sunkiai" judeti? Du kartus ji buvau isemes ir istates, isvales vidu, bet vistiek keistai sunkiai jis juda

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Balandžio 07, 12:18:48 »
pas mane irgi netolygiai stabo...kairysis priekinis ratas pirmas uzsiblokuoja stipriai stabdant, o desinys taj tik biski stabdo :( ir autostradoj vaziuojant net auto sumeto ir stipriai jaucia kad i sona traukia...taj kazkaip net baisu pasidaro..mieste taj labai nesijaucia... bet va technikine arteja...ir dar galas liewai stabdo..ciuju tewuko driratis geriau stabdo (!?)... :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 21, 22:09:46 sukūrė extendet »