Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi B3. Ar imanoma paciam, garazo salygomis pakeisti galines ivores?  (Skaityta 1363 kartus)

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Klausimelis paprastas, galu gale isaiskejo kas taip ikyriai man bildejo pastoviai - galines ivores (salenblokai), foto pazymeti raudonai. Klausimas, ar imanoma paciam pasikeisti juos garaze, ar per daug vargo ir geriau tiesiai i servisa. Servise pasake, kad labai daug darbo, reikia galini balki nuimineti, ten juos ispjaudineti ir t.t. ir pan... Bet man kazkaip labai keista pasirode, tai, galvoju, pasiklausiu jusu.  ;)

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
nieko cia sudetingo nera, max 2 valandu darbas, atsleidi tas gumas, truputi nuleidi viska i apacia mashina aisq pasikelt truputi reikia. tada susirandi vamdzio gala didesni uz guma, kazka tokio kas pralystu pro balkio skyle ir gera varzta.. manau isivaidzuoji kaip viska sustatyt jog ivore ishsipresuotu??? sudet atgaline tvarka, paprasta cia tikrai viskas  :P

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Nu isimti tai dar dar su belekuo sugalvociau, o kaip idet?

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
na as tiksliai nepasakysiu ar imanoma.. bet garazinis su menka iranga man pakeite :)

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį
paprasta gan, tik fantazijos turet reikia ir keleta elemantariu irankiu.. :)

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
100lt verta moketi uz sita darba?

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį
jei garaze tai tikrai ne. ten max 2 valandos pirma kart darant, turint yrankius ir valandos nereikia. na, o jei jau servise zadi daryt, tai manau normali kaina.

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Padaryta uz 70lt. Ivores sudejau BOGE originalias po 16lt. Nu ir varztus dar pakeiciau nerudyjancio plieno - viso 12lt. Pats geriau tikrai nebuciau padares, visa procesa stebejau.

P.S. Nuvariau pries tai i keleta kitu vietu, sako balki reikia nuimineti, nuimant dar slangute kokia susigadina ir t.t. ir pan., tai padejuoja taip man... O cia zmogus, jokio balkio nenuiminejo, atsuko, pastume, istrauke, ikiso, uzsuko nuleides. Ir visas kriukis.  ff

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį
tai ir sakau kad normaliai viskas turi but  :)

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
Padaryta uz 70lt. Ivores sudejau BOGE originalias po 16lt. Nu ir varztus dar pakeiciau nerudyjancio plieno - viso 12lt. Pats geriau tikrai nebuciau padares, visa procesa stebejau.

P.S. Nuvariau pries tai i keleta kitu vietu, sako balki reikia nuimineti, nuimant dar slangute kokia susigadina ir t.t. ir pan., tai padejuoja taip man... O cia zmogus, jokio balkio nenuiminejo, atsuko, pastume, istrauke, ikiso, uzsuko nuleides. Ir visas kriukis.  ff
kur pirkai ir kur keitei, nes man jau laikas keisti  ;)

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Pirkau Autoloroj BOGE originalius, kaina man rodos po 15lt ar kazkas tokio... Keite servise... Paciam??.... Nu imanoma tikrai, bet buvau laimingas, kad neprasidejau, nes ten nebuvo keista niekada, tai buciau uzsiknises. Uz darba 70lt palikau. Beja, jei kazkas tau burs, kad reikia balki nuimineti, tai ieskokis kitu, nes puikiai galima ir be to padaryti. O nuemus balki tai tau greit atsiras papildomu islaidu. Galiu tik pasakyti, kad masina ziauriai stabilesne patapo.

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
gal galima siek tiek placiau? adresiukas detaliu parduotuves ir serviso  ;) reikia pasikeisti nes kieta vaziuokle ir jau gerokai bilda

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
gal galima siek tiek placiau? adresiukas detaliu parduotuves ir serviso  ;) reikia pasikeisti nes kieta vaziuokle ir jau gerokai bilda

O cia kieta vaziuokle tai visai ne prie ko.  ;)
Nebent kalbi apie viena, o galvoj visai kas kita.

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
na siaip ne prie ko, bet ta norejau pasakyti, kad zemintos kietos spyruokles ir labai jau greitai issibarskina tie pigus salenblokai, noreciau kazko patvaresnio.  :) tai kur taas servisiukas randasi?

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
As keiciau Zalgirio stadiono kampe esanciame servise. Ten raudonu plytu toks. Uzeik, pasikalbek, sutarsi.