Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A8 4,2 quattro bildesys galiniame kardane  (Skaityta 963 kartus)

Neprisijungęs audia8quattro

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kas vazinejate su A8, gal susidurete su tokiu dalykeliu:letai apsisukant galiniame kardane (ar nekardane) sugirgzda kazkas, bet ne visada. Gal kokia granata gali buti? Laukiu patarimo. Is anksto dekoju.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
ASR isjunk ir pasakyk ar dundesys nedingo?

Evaldas

• Svečias
ASR pas A8 neišsijungia. Gali būti reduktoriaus blokatorius. Pirma pažiūrėk, gal tepalų reduktoriuje nebėra.

• Žiūrėti profilį
Tai tuoj keisiu tepalus, perziures visur, dapildys jei nebus, tada parasysiu, ar pasikeite kas.

• Žiūrėti profilį
Evaladai, taves norejau paklausti.Stabdant, vibruoja priekis, noriu keisti priekinius stabdziu diskus.Sako reikia keisti ir stabdziu kalades, nes jos nelygiai isdyla.Tu man atrodo keitei diskus. Tai kaip patartum pasielgti. Pas mane diskai, matavau D-314mm.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
ASR pas A8 neišsijungia. Gali būti reduktoriaus blokatorius. Pirma pažiūrėk, gal tepalų reduktoriuje nebėra.

chm, tikrai maciau pas A8 kad issijungia... aisku gal ne pas visas tas buvo... nezinau ?!?

Evaldas

• Svečias
Evaladai, taves norejau paklausti.Stabdant, vibruoja priekis, noriu keisti priekinius stabdziu diskus.Sako reikia keisti ir stabdziu kalades, nes jos nelygiai isdyla.Tu man atrodo keitei diskus. Tai kaip patartum pasielgti. Pas mane diskai, matavau D-314mm.

Taip, keičiau. Atrodo dar turiu beveik naujus diskus ir kaladėles, nes dėjau brembo pusiau sportinius, tipo kaladės kažkokios mandrios ir diskai atsparūs toms kaladėms.
Jei jau diskus keisi, tai būtina ir kalades keisti. Jų pas tave kaip ir pas mane priekyje iš viso bus 8.Diskai ~250lt/vnt, kaladžių komplektukas netoli 300lt.

• Žiūrėti profilį
Audi A8 4,2 quattro bildesys galiniame kardane
« Atsakymas #7: 2007 Rugpjūčio 14, 10:55:37 »
Pasikeiciau, prisipyldziau visus tepalus, tai  dabar apsisukant letai, kaip ir nebera to garso kardane galiniame.Kaip ir viskas okei.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2007 Rugpjūčio 16, 22:45:28 »
girdi evaldai paaiskink man kaip ten 8 kalades dedasi niekaip nedaejo? as radau tik 4, nebent pagalvojau kad ten yra ilgos jos, o gal jos is dvieju daliu susideda tiksliai neziurejau.  (!?)

flex

• Svečias
« Atsakymas #9: 2007 Rugpjūčio 17, 00:30:24 »
girdi evaldai paaiskink man kaip ten 8 kalades dedasi niekaip nedaejo? as radau tik 4, nebent pagalvojau kad ten yra ilgos jos, o gal jos is dvieju daliu susideda tiksliai neziurejau.  (!?)

4 kaladės vienam priekiniam rate ir 4 kitoj pusėj lygtai :D

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #10: 2007 Rugpjūčio 17, 00:55:02 »

Nu nžn, gal nematei, arba pas tave stabdžiai kitokie. Dedasi 4 į vieną suportą.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2007 Rugpjūčio 19, 16:31:54 »
huj paimios gal ir kitokie stbadziai pas mane (!?) ai tingiu gilintis kai pasibaigs kalades tada pasigilinsiu  (+)
o ASR irgi nesu mates pas a8, BET mano a8 vokiskame manuale yra paveiksiulas kur ant prietaisu skydelio yra ASR uzrasas, o pas mane toje vietoj yra tuscias mygtukas. tiksliau ne tuscias o kazkokia lempute mirksi bbz kas ten bet matosi ne gamykliskai padarytas, speju ir pas tave evaldai yra vienas mygtukas kuris nieko nedaro, ten ir turetu buti asr  :O