Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A8 (D3) problema su stabdziais  (Skaityta 1298 kartus)

Neprisijungęs ttadux

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Audi A8 (D3) problema su stabdziais
« Topic Start: 2014 Vasario 03, 23:17:49 »
Sveiki, turiu audi D3 2006 3.0 TDI qvatro... Problema tame kad stabdziu pedalas nukrenta iki dugno ir labai silpanai stabdo , bet kas idomiausia kad skystis nedingsta, gal kas susiduret !? Laukiu patarimu... Aciu isanksto!

Neprisijungęs Ernis

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 (D3) problema su stabdziais
« Atsakymas #1: 2014 Vasario 04, 08:53:21 »
Keista, nuorint sistema galbut reiktu pirmai pradziai pabandyti.

Neprisijungęs ttadux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Vasario 04, 18:42:05 »
Jo ... Bandysiu snd nuorint visus ratus....

Neprisijungęs ttadux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Vasario 05, 08:38:12 »
Tai va.... Nuorinau visa sistema palej standartus tai atrodo viskas tvarkoj:)

Neprisijungęs ramzasv

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Vasario 17, 23:49:26 »
Kaiporinai sistema,pagal kokius standartus? Pas mane panasi problema po kaladeliu pakeitimo,tik po nuorinimo nelabai kas pakito.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Vasario 17, 23:52:38 »
1, kairys, priekinis, 2, desinys priekinis,3 kairys galinis, 4 desinys galinis

Neprisijungęs CTAPblK

• Įrašai: 192
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Vasario 18, 18:19:32 »
nnuo kada cia pasikeite orinimo tvarka???  (H-)    manau ne tik as bet ir daugelis kitu "meistru" auto miegeju orins nuo toliausio rato. gaunasi kad ka surasei 4>3>2>1  (8-)

Ramzis3 ( 5819 ) postu? jie visi tokie ar tik sitas?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 18, 18:22:49 sukūrė CTAPblK »

Neprisijungęs TMX

• Įrašai: 1106
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Vasario 18, 19:11:48 »
Taip orinasi nuo galo ir jokiu rusisku metodo 1 uzmoinko o kitas atsuka nuorintoja.... wiskas samatioku jei nori nusiorint normaliai. jei uzorintas ABS blokas be aparato vargei nuorinsi :goodboy:
Audi A3 1.9TDI Quattro

Neprisijungęs CTAPblK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Vasario 18, 20:42:55 »
o ble... dar geriau  (!?)
-n- suportu pakeites esu. daug maciau daug girdejau. bandem kai kurios ekzempliorius orint atvirksciai. i suporto nuorintuva duodavom doto su spaudimu. kai kada padedavo kai normalei nesigaudavo nieko  :D
kiek as zinau tai samatioku ir tuo labiau vienas gali nuorinti tik su aparaciuko pagalba. ale kaip tu parasei kad abs blokas uzsiorino. be pedalo uzpumpavimo as net neisivaizduoju kokiu budu nusiorins pati sistema. ir kiek litru reikes ten isleisti.

Neprisijungęs TMX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2014 Vasario 18, 21:09:32 »
Aha o pas mane atvaziuoja poto uzorintais stabdziais po tu tavo visu minkimu ir laikimu, minkit gali tik laikyt negali pedalo atsukant nuorintoja:):D Su aparateliu is vis geriausia orint greiciausia nusiorina ir neuzorini kaip nuspaudus  pedala... zinau kad dar daug servisu sita klaida daro ir mano esa teisus lai ir bukit teisus bet nors viename manula pradot kad taip parasyta? ruskio metodais negazdinkit zmoniu:)
Audi A3 1.9TDI Quattro

Neprisijungęs CTAPblK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2014 Vasario 18, 22:07:47 »
nepyk. nenoriu ginciotys. gali isvis neorint. man vienodai.
man juokas jama.  pakeiti suporta pvz. atsuki orintuva, kad samatiokam eitu. (kad nepumpot veltui tuscios sistemos) o tada pumpoji ir orini. TAVO TO VADIMANU RUSISKU METODU!
 po spaudimu oras kai kada lieka sistiemoi ir reikia orint dar siki.
1-kokiu budu tu uzsiorinsi pumpojant??? ( neskaitant jei zioplas esi ir pamirsai dapilti skyscio)
2- kokiu budu tau oras iseis is sistemos jei nera spaudimo?

p.s. jei po mano orinimo dar sugeba nuvazioti iki kito serviso tai cia liuks. o kaip supratau po tavo metadu masina isvaiziouja ir tikrai negrista, nes be stabdziu nuo kalno tik viena kryptis  :-]

tu galvoji zmones prikolina taip orinant tiek metu?

as jau rimtai pagalvojau gal  kas pasikeite auto veikloi. uzparinai cia mane. bet paklausus   GOOGLE net ir jis nurodo kad reikia maigit ir laikit.
vesk nors kokia kalba visi raso vienodai. o tu vienintelis leidi samatioku.

как прокачать тормоза

kaip nuorinti stabdziu sistema
How to Pump Car Brakes
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 18, 22:24:16 sukūrė CTAPblK »

Neprisijungęs TMX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2014 Vasario 18, 22:48:54 »
Nesakau kad tuom budu neimanoma nuorint bet tai pavojingas budas uzorint sistema. o jei sistema pakirmijus tam ir skirtas aparatelis kuris sukasi ant bakelio ir sukele spaudima.Seip ir taip viskas gaunsas samatioku ilgiau palikus islaset.  paciam zmogui su tuo minkumu visiskai nepatariu nesudirbs nors vienas is orintoju ir turesi pilna sistema oro pvz laikys vienas  pedala nuspausta atsuksi nuorintoja ir jei netycia atleisi pedala automatiskai per nuorintoja itraukiamas oras pasekmes aiskios.. Nors jei laikytumeis visu nurodimu ir ant nuotojo uzmautum slangute ir ja ikistum i buteliuka su  skysciau tai neuzorintum bet deje nelabai ka stai daro... be to jei nuorintojas pakleres net tai nepades.. turekit kantrybes nuorinsit ir samatioku.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 18, 22:56:35 sukūrė TMX »
Audi A3 1.9TDI Quattro

Neprisijungęs CTAPblK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2014 Vasario 18, 23:07:53 »
 paciam zmogui su tuo minkumu visiskai nepatariu nesudirbs nors vienas is orintoju ir turesi pilna sistema oro pvz laikys vienas  pedala nuspausta atsuksi nuorintoja ir jei netycia atleisi pedala automatiskai per nuorintoja itraukiamas oras pasekmes aiskios
tai cia zioplumas kazkoks gaunasi o ne kaip negalima orinti. ne veltui reki PUMPOOOK! LAIKYYYYK!  :bedantis:

trinkit isvis ta tiema. nes nei naudos is jos nei ko. o nepatires "menchanikas" tikrai liks be stabdziu po visu tokiu rasinejimu, vienas raso taip kitas raso kitaip.

Neprisijungęs CTAPblK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2014 Vasario 18, 23:15:04 »
Kaiporinai sistema,pagal kokius standartus? Pas mane panasi problema po kaladeliu pakeitimo,tik po nuorinimo nelabai kas pakito.
ziurint kaip keite kalodelius. nes maciau tokiu kure pres suspausdant cilindriuka atsuka stuceri. tikrai taip neverta daryti. nes papuls oro i sistema.
jei taip nebuvo daryta tesiog pavazinek kol kaladeles prisitrins. nes asmeniskai man efektas tikrai panasus kad oro sistemoi yra kol neprisitrins normalei...

Neprisijungęs ramzasv

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2014 Vasario 19, 11:50:29 »
Oho matau uzvire didele diskusija del nuorinimo. Pries keiciant kaladeles stabdziai pas mane buvo geri,pedalas dirbo kaip priklauso. Kaladeles keiciau ne priekines jau buvo link pabaigos,o viena is viso nuo metalo atitrukus buvo.
 Dariau taip: nusiemiau suportus,pradejau keisti nuo priekinio kairio.isemiau senas kaladeles,neatsukes nuorintojo sustumiau cilindriuka iki galo,sudejau naujas kalades,viska surinkau atgal. Ir taip kiekviena rata,tik desinio suporto cilindriuko negalejau susukt,tai atleidau nuorintoja kol pasirode skystis ir tada susukau.Viska sudejau paspaudziojau stabdziu pedala ir jis man per minksatas pasidare,orinau kelis kartus ant uzkurtos masinos ir ant uzgesintos.Pedalas vistiek lieka minkstas ir nueina beveik iki galo laikant ji nuspaudus pirma karta. is antro ar trecio paspaudimo jau geriau stabdo. beje kai susukinejau cilindriukus pamirsau atsukti stabdziu skyscio bakeli,gal tai turejo itakos ir kas pasidare. automobilis audi a4 b5 1.9tdi.97m.

Neprisijungęs CTAPblK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2014 Vasario 19, 17:37:07 »
bandik dar orinti. kokiu budu spresk pats :-]

Neprisijungęs ramzasv

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2014 Vasario 19, 19:46:57 »
is kur ten to oro galejo pagauti,kad nei karto orinant jokiu burbuliuku nejo.