Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 Cd 3,0TDI (2009) Spyruoklės ir važiuoklės aukštis  (Skaityta 1868 kartus)

Neprisijungęs FTV111

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Esu naujokas šiame forume, todėl, jei tema neatitiks taisyklių - atsiprašau. Nemažai skaitinėjau Jūsų forumą, bet tikslios informacijos savo klausimui taip ir neradau. 

Neseniai nusipirkau A6. Džiaugiuosi automobiliu, bet yra viena problema - automobilis per žemas ir per kietas. Kadangi man jau senei ne 18 metų, toks variantas netinka, nes reikia praktiškumo ir komforto. Automobilyje vokietis sudėjo mėlynas spyruokles (originalios ar ne nežinau), amortizatoriai lyg ir juodi.  Komforto atžvilgiu kentėti dar būtų galima, bet pravažumas nervuoja juodai. Jei tik kelias mažiau lygus , ar bordiuras aukštesnis, ar net gulintis mentas yra - reikia stabdyti ir saugotis juodai. Taigi mano klausimai būtų toki :
1. Ar įmanoma problemą išspręsti pakeitus tik spyruokles ?
2. Ar quattro spyruoklės skiriasi nuo ne qiattro, sedano nuo universalo, faceliftas nuo senesnės ?
3. Kokios yra aukščiausios spyruoklės A6 modeliui (išvis koki būna jų ilgiai, nes e-shopuose retai kur rašo, tik darbinis svoris parašytas)?
4. Ar verta pirkti naujas, ar ieškotis šrotinio varianto ?
Žodziu quatrinei 3,0 TDI C6 reikalingos paprastos juodos normalaus aukščio minkštos spyruoklės.

Aukšis matosi foto. Dėkui už atsakymus.

« Paskutinį kartą keitė: 2017 Liepos 06, 20:34:21 sukūrė FTV111 »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Quattro ir fwd skiriasi. Avant sedan nesiskiria, bet jei preciziskai ziurint, avanto vis tiek bus su didesniu svorio indeksu
Mesk i skelbimus, ismainysi i sgandartines greit.

Neprisijungęs audrys7

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,pas mane ta pati problema,tik metai 2010 ir 2l 100kw.Spyruoles pazymetos trim ruzavais bruksniais

Išsiųsta naudojantis SM-G935F Tapatalk 4 Lt

Neprisijungęs audrys7

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,pas mane ta pati problema,tik metai 2010 ir 2l 100kw.Spyruoles pazymetos trim ruzavais bruksniais