Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a6 c4 kebule metosi po kelia  (Skaityta 1819 kartus)

Neprisijungęs woodoo2

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
audi a6 c4 kebule metosi po kelia
« Topic Start: 2012 Liepos 13, 09:41:35 »
Sveiki, turiu tokia beda nusipirkau audi ir ji metosi po visa kelia kai vaziuoji. pakaba visa pasikeites vistiek tas pats. paskutini karta buvau servise pasiule pasikeisti priekinio balkio salinblokus (kadangi uzkisus vamszdi judejo balkis) jeigu gerai pamenu (nelabai as ka suprantu) :) bet pasnekejau su draugu sake kad mes juos nesenai keitem ir kad jie ir taip turi kazkiek judeti juk gumos ten :( tai nekeiciau... dabar pasakysiu kokios problemos man kyla su audi sita.
-- pakeitus amortikus nebarska kokia pora savaiciu paskui vel pradeda kazkas dauzytis desnes puses priekyje prie rato ... (gal pries parduodant buvo dauzta ir blogai atitampyta? nes amortikus jau du kartus keiciau ir vistiek tas pats pasidaro po poros savaiciu.. pirkau bilstein ar kazkas panasaus pavadinimas amortiku tai kiek girdejau neblogi)

taigi gal kas esat susidure su tokia problema? ar cia istiesu gali buti priekinio balkio salinblokai ar amortikai ar dar kas nors????

o gal ji metosi po kelia nes ratai r17 235/45 ? bet ziema kai buna ziemines paprastos padangos su skardineis ratlankiais vistiek ji metosi po kelia tik siek tiek maziau

masinyte man patinka priziuriu ir visa kita nenoriu parduoti jos bet kai negali susitvarkyti kadangi servise net napasako kas  yra tai nesinori pasilikti prie jos ir vazineti nesiojamam is vienos puses i kita... suvedima pasidares tad prasau pagalbos