Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 C4 2.5tdi 103kw 6pavaru Gremzimas priekyje  (Skaityta 774 kartus)

Neprisijungęs Rolas91

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, iskilo klausimas vaziuojant buna pradeda kazka gremzti priekyje kaireje puseje. ydomiausia kad tai ne guolis nes pakelus ta puse ir sesta pavara prasukus kaip reikiant jokio uzimo nera. tas gremzimas toks ydomus kartais gremzia kartais ne dazniausiai prasideda nuo 60km/h bet nevisada. dabar butu klausimas ar gali tokius garsus skleisti vidine granata nes pas mane toje puseje gumoje yra adatos dydzio skylute kur vis pastebedavau ismesta tepalioka galbut jos viduriuose kas nors sudilo ismetus tepalus? dabar prisvirksciau y ja tepalo niekas nepasikeite. dar varijantas greiciu deze bet kiek suprantu deze jau uztu pastoviai ar klystu? Labai reiketu jusu minciu dekui kas pasidalins savo mintimis.

Neprisijungęs Rolas91

• Žiūrėti profilį
Klausimelis ar negali buti sitas guolis mano galvos skausmas gremzikas? Kur matomas foto?  Prisegu foto. kaip jis vadinasi neissivaizduoju ir kur jo ieskoti pirkti taip pat gal kas padesite.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Vasario 15, 00:01:53 sukūrė Rolas91 »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18274
    • Žiūrėti profilį
sveikas, pas mane panašus garsas yra nuo automobilio pirkimo, jis tylus, dažianiausiai girdimas be apkrovos riedant 40km/h ir mažiau. Tiesa, pas mane quattro

Garsą sunku nupasakoti. Garsas buvo nuo 2009 metų kai pirkau auto, dabar nepasikeitęs, toks pat. Keista viskas pas mane, reduktoriai, granatos, guoliai - jokio skirtumo.

Kadangi per artimiausią pusmetį planuoju paskersti dėžę, t.y. ją lupt lauk eiliniam sankabos keitimui, ir dėžę nuvežt bachūrams perrinkimui, su prašymu atkreipti dėmesį į priekinio reduktoriaus guolius, labai tikiuosi kad tai išgydys tą garsą ir sumažins baisiai didelį laisvumą transmisijoje, jei tas guolis jau kliba ir turi laisvumo.

Nemanau kad atsakymą gausi forume.

Neprisijungęs Rolas91

• Žiūrėti profilį
Na nezinau turbut kad bandysiu siandien lupti lauk ta dangty ziuret kas ten vyksta nes tas garsas persiduoda jau net y kojas pas mane  vaziuojant apie 90km\h bet jis nepastovus ir pavara neturi reiksmes tai sakau gal sis guolis pusasy uzdrebina

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18274
    • Žiūrėti profilį
būtinai informuok, papasakok kiek jis laisvumo turi ir t.t.

Neprisijungęs Rolas91

• Žiūrėti profilį
Na ardziau ardziau ir pilnai neisardziau bandysiu kury savaitgaly uzssiimti nes ryt nieks nedirba guoliui nusipirkt o treciadieny auto reikalinga niekaip neismusiau pusasio is dezes nesuprantu kur jis ten pristriges dar to nebuvo kad pusasis neissiimtu nesuprantu