Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 (C5) pakelimas  (Skaityta 4891 kartus)

Neprisijungęs Nezinantis

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 (C5) pakelimas
« Topic Start: 2011 Lapkričio 01, 21:13:12 »
Mano A6 labai zema. Noreciau  pasikelt. Ar butina kesti amortizatorius keiciant spyruoles ?

Neprisijungęs Cikotas

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 (C5) pakelimas
« Atsakymas #1: 2012 Sausio 19, 23:06:26 »
sveiki as taipat turiu tokia beda labai zema mano audi A6 c5  keiciau spyruokles tai gal 2/3cm pakilo  sedint gale dviem zmonem jau liecia arkas per kelio ydubima pralekus kas galit ka pasiulyti nes reikia ir pasikrauti ka nors o nieko negaliu.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Sausio 19, 23:11:44 »
sveiki as taipat turiu tokia beda labai zema mano audi A6 c5  keiciau spyruokles tai gal 2/3cm pakilo  sedint gale dviem zmonem jau liecia arkas per kelio ydubima pralekus kas galit ka pasiulyti nes reikia ir pasikrauti ka nors o nieko negaliu.

koks siulymas, dedat standartinio aukscio spyruokles, bus dzipai ir galesit kraut kiek reikia. O jei arkas braukia, tai siulau paziuret koks padangu plotis ir ratlankio ET.

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Sausio 19, 23:20:21 »

Galui issitekini po spiruoklem saibas kokio nori aukscio(siulyciau per 3pirstus) ir pasikelia. Isbandyta jau nesuwiena AUDI :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Sausio 19, 23:29:43 »

Galui issitekini po spiruoklem saibas kokio nori aukscio(siulyciau per 3pirstus) ir pasikelia. Isbandyta jau nesuwiena AUDI :)
ir po to luzta spyruokles ir amortikus suvarai po laiko. Gumos ir t.t sueis greiciau. Keliant masina viska reik atlaisvint ir pakelus vel perzerzt.

Neprisijungęs Cikotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Sausio 20, 23:38:04 »

koks siulymas, dedat standartinio aukscio spyruokles, bus dzipai ir galesit kraut kiek reikia. O jei arkas braukia, tai siulau paziuret koks padangu plotis ir ratlankio ET.

Neprisijungęs Cikotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Sausio 20, 23:41:59 »
cia jau sneki pievas pas mane 205 R16 padangos su lietnykais ir spyruokles kurios priklauso stovi pas mano c4 kai turejau kumstis ir trys pirstai lysdavo tarp arkos su padanga o sitai jeli jeli 2.5pirsto va taip.nepaskaiciaves visai gamintojas sio ato kaip universalo kad galetu kazka pakrauti net sumauti 2 bulviu maisai ir tie jau perdaug butu
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 20, 23:46:45 sukūrė Cikotas »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Sausio 21, 00:02:36 »
cia jau sneki pievas pas mane 205 R16 padangos su lietnykais ir spyruokles kurios priklauso stovi pas mano c4 kai turejau kumstis ir trys pirstai lysdavo tarp arkos su padanga o sitai jeli jeli 2.5pirsto va taip.nepaskaiciaves visai gamintojas sio ato kaip universalo kad galetu kazka pakrauti net sumauti 2 bulviu maisai ir tie jau perdaug butu

is kur nusprendei kad jos stovi kokios priklauso? Ar buvai galva po arka pakises bent pasiziuret kokios ten jos? Manai kad is gamyklos vieno aukscio spyruokles ejo sitam modeliui? Nekalbu jau ne apie negamyklines spyruokles.

Neprisijungęs Cikotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2012 Sausio 21, 11:33:51 »
esme tame supranti kad paziurejus auto gida autopliusa juk sio modelio audines visos zemos.uztai ir klausiu ka daryti kaip pakelti.Nes si audine patinka man nenoriu keisti y kokia kita nepalyginsi komforto su c4

Neprisijungęs ramaske221

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2012 Vasario 14, 23:25:12 »
As taipogi turiu ta pacia beda ir dar keli pazystami tuo skundziasi, pas viena pasedes galas pas kita- ne, bet tik vos pakrovus nuseda, vos ne kablys zeme aria. Ivyniojau gumas tarp apviju, rezultatas- praktiskai nulis, dabar galvoju deti gumas virs spyruokliu, maciau Gariunuose kazka panasaus kas turetu tikti, galbut kas nors bandete ?

Neprisijungęs ramaske221

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2012 Vasario 15, 00:32:58 »
Nusiperki originalias spiruokles ir originalaus aukscio amortikus ir turi auksta masina
                     Ir spyruokles originalios, ir amortikai....... ir ne pas mane viena  ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2012 Vasario 15, 06:44:10 »
Nusiperki originalias spiruokles ir originalaus aukscio amortikus ir turi auksta masina
                     Ir spyruokles originalios, ir amortikai....... ir ne pas mane viena  ;)

Tai kad ir orginalių važiuoklių buvo žemų, t.y. s line modifikacijos...

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2012 Vasario 15, 09:56:21 »
su a6c5 visam kiemui trinkeles suvežiau, acijas, vežiau gelžbetonines plokštes, plytas ir daug visokių kitokių sunkių dalykiukų, pirmąkart girdžiu kad per žema ar kažkas kažkur liečias su R16 205/45

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Vasario 15, 11:41:37 »
su a6c5 visam kiemui trinkeles suvežiau, acijas, vežiau gelžbetonines plokštes, plytas ir daug visokių kitokių sunkių dalykiukų, pirmąkart girdžiu kad per žema ar kažkas kažkur liečias su R16 205/45
ar ne r16 205 55 ? nes tavo paminetos padangos kazkokios nestandartines zemos labai

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2012 Vasario 15, 11:43:33 »
pas mane  s line modifikacijos vaziuokle tai su R18 225/45 et 35 nieks niekur neliecia kaip ir su R16 205\55

Neprisijungęs fanas

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2013 Gegužės 20, 23:29:36 »
Nekuriant naujos temos norėčiau paklausti, kaip žymimos originalios a6 c5  spyruoklės. Dabar pas mane du pilki ir vienas oranžinis taškai ar tai brūkšneliai. Jei noriu paaukštint apie 3cm gal kas žinot kokių spyruoklių man reikia ieškoti? Ačiū už atsakymus.  :)

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2013 Gegužės 21, 11:18:31 »
Motoras 2,5? nes jei neklystu, tokias buvau pasimatavęs ant 1,9 81 kw, tai šovė priekis į viršų...  :think:

Neprisijungęs fanas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2013 Gegužės 23, 22:55:42 »
motoras 2,4 benzinas quattro

Neprisijungęs fanas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2013 Gegužės 31, 01:13:03 »
o gal kas zinot, kaip zymimos standartinio aukscio ir kietumo spyruokles?  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2013 Gegužės 31, 09:54:16 »
o gal kas zinot, kaip zymimos standartinio aukscio ir kietumo spyruokles?  :)
as zinau. Tu zymejimu kokie 500 variaciju. 4cil standartines vienas zymejimas, tos pacios standartines jei su automat. deze kitas zymejimas jau, 6 cil motorui kad ir standartines vel kitas zymejimas, tai paciai masinai, tik pvz naujesniu metu nuo 99 00m. vel kitas zymejimas, zodziu smagu, :D eini i ETKA ir ziuri. Pasakyk kokiai masinai kokiu reik, pagelbesiu.

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2013 Gegužės 31, 10:25:34 »
as zinau. Tu zymejimu kokie 500 variaciju. 4cil standartines vienas zymejimas, tos pacios standartines jei su automat. deze kitas zymejimas jau, 6 cil motorui kad ir standartines vel kitas zymejimas, tai paciai masinai, tik pvz naujesniu metu nuo 99 00m. vel kitas zymejimas, zodziu smagu, :D eini i ETKA ir ziuri. Pasakyk kokiai masinai kokiu reik, pagelbesiu.

Va va, cia jau ir man idomu :) Pas mane A6/C5 2.5tdi quattro 2001m, bet dar ne fl, buves automatas ir pakeitus deze i mechanine kazkaip priekis issikeles tapo. Tai va idomu, kokiu zymejimu deti priekyje spyruokles, kad vel normaliai atrodytu masina :think:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2013 Gegužės 31, 18:59:01 »
Va va, cia jau ir man idomu :) Pas mane A6/C5 2.5tdi quattro 2001m, bet dar ne fl, buves automatas ir pakeitus deze i mechanine kazkaip priekis issikeles tapo. Tai va idomu, kokiu zymejimu deti priekyje spyruokles, kad vel normaliai atrodytu masina :think:
nuo v6 2.5 tdi mechano arba nuo kitos 2.4, 2.8, 3.0ltr

Neprisijungęs fanas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2013 Gegužės 31, 23:40:18 »

pas mane 2,4 benzinas quattro automatas facelift'as. dabar sudetos (du pilki ir oranzinis bruksniai). noreciau kokius 3-4 cm pakelt, bet dar klausimas kaip su amortizatoriais bus? nereiks kitu det?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2013 Gegužės 31, 23:42:35 »
pas mane 2,4 benzinas quattro automatas facelift'as. dabar sudetos (du pilki ir oranzinis bruksniai). noreciau kokius 3-4 cm pakelt, bet dar klausimas kaip su amortizatoriais bus? nereiks kitu det?
mano tokia pat tik mechanas sedanas, o as noriu suleist, tai kaip ir varke gal pavyktu...

Neprisijungęs fanas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2013 Birželio 02, 00:47:35 »
mano tokia pat tik mechanas sedanas, o as noriu suleist, tai kaip ir varke gal pavyktu...
gal ir pavyktu, tik mano viena spyruokle luzus  :-{ :-(