Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 silpnai stabdant suveikineja ABS  (Skaityta 3015 kartus)

Neprisijungęs geowill

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 silpnai stabdant suveikineja ABS
« Topic Start: 2007 Rugsėjo 01, 02:19:40 »
Kas gali buti kai stabdai nors ir silpnai suveikineja ABS. bent jau toks pats jausmas kaip kad gerai uzspaudi ir yra truksciojimas. Pakeite srnyra virsutini nes klibejo, po to nutekino naujai diskus nes galvojo kad susukineti jie, bet nieko vis tas pats. ne nebent ir gale dar reiks pabandyti nutekinti.
Gal kas buvot su tai susidure? (h)

911

• Svečias
« Atsakymas #1: 2007 Rugsėjo 01, 10:15:58 »
O pabandyk paprasciausiai "dakalti", t.y. istumt giliau. Man panasiai buvo. Bet abs suveikdavo tik letai vaziuojant, mat taqda indukuojasi silpnesne srove, ir jis pameta prota.

Neprisijungęs Duch

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2007 Rugsėjo 01, 11:29:36 »
Ši problema dažniausiai atsiranda po pakabos remonto, pas tave greičiausiai nuo smūgio atšoko ABS daviklis. Silpnėja impulsas nuo ABS daviklio, o ABS smegenys galvoja, kad ratas užblokuotas, todėl jungia ABS. Savo C4 dariau taip, nuėmiau ratą, išėmiau daviklį, nuvaliau jį ir pastačiau į vietą. Viskas veikia.   

Neprisijungęs dariushas3

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Lapkričio 27, 23:30:13 »
Man irgi tas pats buvo su a8, tai uzteko istrauk davikli ir pravalyt. Ir viskas veikia.

Neprisijungęs ACeShot

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2007 Gruodžio 01, 20:56:07 »
pas mane irgi tas pats buvo... pries pat sustojant ABS suveikia, bet lempute ABS nedega. Kartais bun, kad vaziuojant uzsidega ABS lempute, tai tada ta problema dingsta, bet ir ABS visai neveikia. Man siule keist ABS kompiuteri, bet as padvejojau. O po savaites man guolis galinio rato subirejo. Tai susitvarkius guoli visos bedos dingo. Isvada: man ABS durniavo del galinio rato guolio, nes ratas pradejo truputi klibeti (taip manau).

flex

• Svečias
« Atsakymas #5: 2007 Gruodžio 01, 23:05:15 »
pas mane irgi tas pats buvo... pries pat sustojant ABS suveikia, bet lempute ABS nedega. Kartais bun, kad vaziuojant uzsidega ABS lempute, tai tada ta problema dingsta, bet ir ABS visai neveikia. Man siule keist ABS kompiuteri, bet as padvejojau. O po savaites man guolis galinio rato subirejo. Tai susitvarkius guoli visos bedos dingo. Isvada: man ABS durniavo del galinio rato guolio, nes ratas pradejo truputi klibeti (taip manau).

Taip, teisingai mąstai. Esant didesniam guolio klibėjimui, ima virpėti visa ABS karūnėlė. Ta prasme, atitolsta ir vėl priartėja. Gaunsi nevienodi signalai ir ABS kompas pasimeta. Man tas pats buvo vasara ;) Už teisingą mąstyma gauni +1 karmą ;)

Neprisijungęs mmmmindulis

• Įrašai: 136
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 silpnai stabdant suveikineja ABS
« Atsakymas #6: 2008 Lapkričio 05, 19:13:27 »
Va va man tas pats,siandiena buvau atlikti kompiuterine diagnostika ir pasake ,kad visi abs davikliai veikia ,bet reikia juos nusivalyti .tai norejau paklausti kaip nuvalyti -issitraukti ar nebutina,kaip issitraukia ,paprastai nuvalyti ar naudoti koki skysti  (v)  :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Lapkričio 05, 19:20:20 »
Valiau kažkada su benzinu ir vaispiritu :D O išsitraukia tai jie labai paprastai ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Lapkričio 05, 19:21:22 »
trauktinais ar atsisuka jie

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Lapkričio 05, 19:23:16 »
Kai dariau tą operaciją, man buvo 18m., o tai buvo prieš 5metus, tai jei suklysiu - nepyk :D I6silupo jie kiek pamenu nieko neatsukinėjus. Tik paskui įstatant reikia pernelyg nei pristumti,nei atitraukti. 2mm tarpas lygtais turi likti.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Lapkričio 05, 19:30:05 »
Nu reikes per isseigines varyt i kaima ir bandyt . o valyti ji visa ar tik ta virsutine dali kuri prie granatos?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Lapkričio 05, 19:31:27 »
Tą dalį,kur stovi įlindęs ir dantis skaičiuoja.

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Lapkričio 05, 22:55:31 »
man buvo tas pats su abs, tai tik dakaliau davikli da kuris melavo gilyn ir viskas ok ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Lapkričio 06, 00:11:11 »
Elektrikas nieko nepasake kad kuris ,liepe visus 4 daviklius nusivalyti ,reikes imt granatas lauk ir ziuret gal rimtais tik dakalt tereikes

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Lapkričio 06, 00:45:51 »
Elektrikas nieko nepasake kad kuris ,liepe visus 4 daviklius nusivalyti ,reikes imt granatas lauk ir ziuret gal rimtais tik dakalt tereikes

nuosirdziai manau (tikiuosi klystu) bet manau kad jis nieko nemate ir nezinodamas ka tau atsakyti - pasake apie valymus. Manau po sios operacijos, jis gales pasakyti kiek is ju is ties jau nebeveikia. Nenoriu kritikuot kitu meistru, taciau sis posakis tiktu i TOP 10 nesamoniu apie ABS desimtuka (+) Toks vaizdas kad zmogus net nesupranta veikimo principo, negana to, kitus klaidina (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Lapkričio 06, 00:47:54 sukūrė bajoras »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Lapkričio 06, 04:18:06 »
Ka as zinau ,domiuosi ir ziuresiu kas gausis :V is klaidu mokomes

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2008 Lapkričio 06, 09:54:25 »
remiantis to "meistro" zodziais - nieko nebus, nes pasake totaliai nesamone. Pasiulyciau as atlikes ABS bloko diagnostika is padangu protektoriaus issikrapstyti akmenukus - tai butu tolygu tam - ka jis pasake ;)

O kadangi nei tu, nei jis, nei mes nezinome gedimo priezasties, tai ir pasakyti yra neimanoma ar susitvarkys. Gal koki laiduka uzteks tik sujudinti ir susitvarkys, taciau lendant prie siu metu masinu dazniausiai buna kad priesingai - pakenkiama, nes tai ABS sunkiai issima, tai laidai, tai fyske, ir t.t. Zodziu labiau tiketina kad tik problemu prisidarysi ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Lapkričio 06, 09:56:38 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2008 Lapkričio 06, 09:56:30 »
Nu bent kad žiedas apsineša, tai faktas,tada tikrai abs daviklis dantų nebemato.Tas pats turėtų galioti ir davikliui.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2008 Lapkričio 06, 09:58:57 »
Nu bent kad žiedas apsineša, tai faktas,tada tikrai abs daviklis dantų nebemato.Tas pats turėtų galioti ir davikliui.
O tai prie ko cia ABS daviklis? Be to atliekant diagnostika matysi kuris daviklis nesuskaiciuoja "dantu". Ten ir taip viskas labai tikslu ir jautru, o cia pasiule zmogui dar visus issulupti be reikalo ir be jokios motyvacijos. Man tai giliai dzin, del manes lai lupa, ardo, bando kazka valyti. Pasimokys ir zinos ateity. O is tokiu servisu is vis reiktu diagnostikos iranga atimti, nes tik geda daro visiems kas tuom uzsiima.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2008 Lapkričio 06, 10:00:50 »
Aš nekalbu,ką diagnostika parodė, aš ir be diagnostikos kažkada diagnozavausi,kad tame bėda gali būti, tai prasivaliau viską ten ir padėjo. Bėje, man atrodo,kad lygtais ir Flexas valėsi, jam irgi padėjo. O dėl rodymo diagnostikos tai nžn,neteko susidurti,ką rodo diagnostika tokiu atveju

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2008 Lapkričio 06, 10:24:25 »
Viska rodo. Zinai kuris ratas, del ko. Tada eini tiesiai ir pasalini trukumus. Valyti galima granatos zieda kuris skirtas ABS - bet nera ko laupyti ABS be priezasties. Isemus granata matysi ar tarpas yra normlus tarp ziedo ir indukcinio daviklio. Bet blin... islupineti visas granatas ... sadizmas... dar suprantama jei diagnostika nedaryta - tai bent pasiteisinimas.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2008 Lapkričio 10, 16:21:28 »
Nu va ardziau ,buvau issitraukes granatas ,du is 4 davikliu buvo labai apsinese ir vienos granatos dantys buvo prituke ,del visako isvaliau ,istikro nieko sudetingo labai viska greitai pasidariau ir ......... :-{ nieko tas pats kaip ir buvo  :E .Norejau paklausti visi cia kalbat apie kazkoki zieda ,kas jis per ???

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2008 Lapkričio 11, 11:28:47 »
pasidaryk diagnostika ir zinosi kas yra ir kodel neveikia.

• Žiūrėti profilį
Sveiki dar karta , po ilgo laiko nusprendziau pabaigt tvarkytis ta abs .Siandien buvau diaagnostika darytis ,pajungus atpazino auto ,pradejus tikrinti nieko nerode isvis ,elektrikas pasake kad isejo abs valdymo blokas ,todel nesusijungia .Nuvaziavau nusipirkau kita toki pati ( tokiu paciu nr) 50 litu sumokejau  ,pajungiau ir nieko ,nebedurniuoja kaip seniau ,bet ant zvyro abs neveikia ,ratai ciuozia.Elektrikas  liepe atvaziuoti kita diena ,smulkesniai diagnostikai . Ka manot ar vel ant sarlatano pakliuvau ?  :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Sveiki dar karta , po ilgo laiko nusprendziau pabaigt tvarkytis ta abs .Siandien buvau diaagnostika darytis ,pajungus atpazino auto ,pradejus tikrinti nieko nerode isvis ,elektrikas pasake kad isejo abs valdymo blokas ,todel nesusijungia .Nuvaziavau nusipirkau kita toki pati ( tokiu paciu nr) 50 litu sumokejau  ,pajungiau ir nieko ,nebedurniuoja kaip seniau ,bet ant zvyro abs neveikia ,ratai ciuozia.Elektrikas  liepe atvaziuoti kita diena ,smulkesniai diagnostikai . Ka manot ar vel ant sarlatano pakliuvau ?  :)
panasu kad taip...