Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 b5 Priekiniu amortizatoriu isemimas  (Skaityta 1504 kartus)

Neprisijungęs Audi_Sport

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Sweiki gal kas esta eme a4 b5 audines priekinius amortizarius kaip isimti koks eiliskumas ka reikia atsukti pagal eiliskuma? Gal kas esat dares turit foto ar jei yra tokia jau tema link numeskit cia buciau dekingas ;)

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
visu pirma reikia pabandyti isjudint virsutniu svirciu ilga varzta, jei nepavyks tuomet arba ilgai zaisi, arba kaitinsi ir tuomet reiks keisti svirtis(griciausiai), na bet jei viskas suksis, tuomet iskali vairo traukes antgali, atsisuki apatini amortizatoriaus  varzta, tada 3 virsuj varztus 16mm atrodo, ir viskas, amortikas jau pas tave rankose

Neprisijungęs Audi_Sport

• Žiūrėti profilį
O butina ir wairo traukes angali atsukti ? O pasageles nereikia atsukti kur stabilizatoriu laiko ?

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
na seip zymei patogiau kai isemi, tuomet ir dirbt patogiau, o kodel bijai vairo traukes antgali isimt, beja "pasageles" nuimt nereik, ji lieka su apatine svirtin

Neprisijungęs Audi_Sport

• Žiūrėti profilį
Nes man wietos pilnai uztenka wirsuje o apacioje kaskaip neisistato amortizatoriaus twirtinimas teiseingai , nes amortizatorius siek tiek pasuktus o apatine sake tiesiai stowi ir neina pataikyti warsto

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
paikelk abi masinos puses iskart, visvien abu amortikus keisi, tada bus paprasta apatini varzta itaikyt, nes pakaba neitemta gausis
o tu seip amortikus keisi ar ka? susimaisiau siek tiek, antgalio nereikia isiminet :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 26, 21:57:33 sukūrė kubikas »

Neprisijungęs Audi_Sport

• Žiūrėti profilį
Spiruokle suluzus wiena tai reik islupti amortikus ir pakeisti abi wienodas spiruokles nes nzn kokios jos ten buwo

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
aisq, na  sekmes darbuose, ypac su virsutinem svirtim :)

Neprisijungęs Audi_Sport

• Žiūrėti profilį
Sudejau ir isemiau wiska puikiausiai bet surinkis nelikau patenkintas rezultatu  :V nes dejau tokia pat lyg ir nudazytas taip pat spiruokles ir iskilo labai priekis .... Pas mane Reguliuojami KONI reguliuojasi auksti galiu ir zemyn susukti werzles bet nzn ar nuleis tiek kiek man reikia nes ant tu KONI amortizatoriu uzdetos originalios spiruokles ... Mastau jei ideti kitas tarkim melynas kurio labai nera kietos ir per daug nezemina gal isgauciau geresni rezultata ? Kas turit kokiu minciu ?

Neprisijungęs Obilivion

• Įrašai: 346
    • Žiūrėti profilį
Sudejau ir isemiau wiska puikiausiai bet surinkis nelikau patenkintas rezultatu  :V nes dejau tokia pat lyg ir nudazytas taip pat spiruokles ir iskilo labai priekis .... Pas mane Reguliuojami KONI reguliuojasi auksti galiu ir zemyn susukti werzles bet nzn ar nuleis tiek kiek man reikia nes ant tu KONI amortizatoriu uzdetos originalios spiruokles ... Mastau jei ideti kitas tarkim melynas kurio labai nera kietos ir per daug nezemina gal isgauciau geresni rezultata ? Kas turit kokiu minciu ?
na tai gali nupjaut nuo orginalios spyruokles gabala kad pazemetu arba deti zeminta spyruokle... nieko neprimastysi.. dar gali bandyt reguliuot, bet jei amortiko eigos tada neuzteks tai ir nieko gero nes amortikas i dugna dauzysis.. geriausia tai zemintas spyruokles deti butu... va pas mane KW koilai ir geltonos KW spyruokles http://public.fotki.com/audiklubas-marijampole/klubo-draugu-foto/obilivion-1/obilivion/dscf0153.html dar reiketu pareguliuoti (biski sukelt noreciau) bet siaip esu patenkintas.