Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 b5 Priekiniu amortizatoriu isemimas  (Skaityta 1505 kartus)

Neprisijungęs Obilivion

• Įrašai: 346
    • Žiūrėti profilį
Sudejau ir isemiau wiska puikiausiai bet surinkis nelikau patenkintas rezultatu  :V nes dejau tokia pat lyg ir nudazytas taip pat spiruokles ir iskilo labai priekis .... Pas mane Reguliuojami KONI reguliuojasi auksti galiu ir zemyn susukti werzles bet nzn ar nuleis tiek kiek man reikia nes ant tu KONI amortizatoriu uzdetos originalios spiruokles ... Mastau jei ideti kitas tarkim melynas kurio labai nera kietos ir per daug nezemina gal isgauciau geresni rezultata ? Kas turit kokiu minciu ?
na tai gali nupjaut nuo orginalios spyruokles gabala kad pazemetu arba deti zeminta spyruokle... nieko neprimastysi.. dar gali bandyt reguliuot, bet jei amortiko eigos tada neuzteks tai ir nieko gero nes amortikas i dugna dauzysis.. geriausia tai zemintas spyruokles deti butu... va pas mane KW koilai ir geltonos KW spyruokles http://public.fotki.com/audiklubas-marijampole/klubo-draugu-foto/obilivion-1/obilivion/dscf0153.html dar reiketu pareguliuoti (biski sukelt noreciau) bet siaip esu patenkintas.