Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 96m. 1.9TDi d.p. galinio suporto cylindriukas negryzta, klinija...  (Skaityta 3503 kartus)

Neprisijungęs C4_reanimacija

• Įrašai: 311
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, susiduriau su tokia problema, turim Audi A4 96m., 1.9 tdi avanta, puse metu nevazineta, dabar bandom vel vaziuot bet.... pakeiciau visus stapdziu diskus naujais, taip pat st. kaladeles, visa st skysti, galiniu st. suportu gumas (pirstu ir cilindriuku apsaugas bei tarpinius ziedus tarp cilindriuko ir st. sup. korpuso)... ir nieko gero, desines puses galinis suportas klinija... kiti normaliai... prapompuojam st sistema - nuorinam - o pedalas lieka minkstas - mini kaip i kose... isardziau supota - issukau cilindriuka ji taip pat ardziau - bet ten nieko tokio - dvi ploksteles, tarp ju banguota plokstele, po viskuom mini ziedas su mini guoliais, ir zinoma uzspaudejas viskam cilindriuke - taigi cia regis nera kam gesti.. Suporto korpuse kaipo nieko neardziau.. ten taip pat yra atskiru daliu kurios uzspaustos... rankinio svirtele paspaudeliojus - matosi jog cilindriukas vaiksto pirmyn - atgal, o kai suporta uzdedi atgal ir prapompuoji, nuorini, jis uzspaudzia st. kalades ir negyzta - neatlaisvina st. disko... visai rankos nusviro... arba kazko elementarau nepastebiu - arba rimtas gedimas (suporta reikia keisti???) -./..
Gal kas zinote kas gali cia buti???  ?!?

P.s. paskaiciau cia forume ivairas temas - panasias  - nuorinom neijunge mases - kadangi Audi su ABS' u ...gal cia problema? klinija tas suportas kuris yra toliausiai - ilgiausia st. skyscio magistrale... be mases ABS nesuveikineja - jame turbut st. skystis nenusiorina... masina pusemetu stovejo, diskai buvo antiek supuve kad oi oi... ir ploni - vos ne nuo gamyklo dar nekeisti (originalus) ... kaip isitikinau kas susidure su panasia problema- keite tas pusles, cilindrus - kreushias ar pan. - bet rezultatas buvo niekinis...

« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 13, 22:36:51 sukūrė Mantas_quattro »

• Žiūrėti profilį
nejau nera kam panasiai nutike?  :/

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
po pirma persirenki galinius suportus nuo a iki z, nusiorini, pedalas niekada nestoves aukstai jei keitei kalades su diskais, jie turi prisitrint. ir butinai pasiziuri ar kreipianciosios gerai vaiksto

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
truputi OT: kokio rakto reikia galiniem suportam atsukt? 8 mm?

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
o pats suportas kokiais varztais prisuktas?

Neprisijungęs ramiakas

• Žiūrėti profilį

tau aiskiai parase kad suportas nusisuka 13 raktu 8:8

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
jai neaisku kaip suportas atsisuka,tai kaip tu ji perrinkt ruosiesi?? :)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Man aiskiai parase, kad 13 mm raktu nusisuka kreipianciosios, bet ne pats suportas. Pats suportas (galinis) atsisuka su vadinamu "sestigraniku", tad klausiu koks jis? 8mm? 10mm? Nebent buna skirtingi variantai...
kodel nusprendei, kad man neaisku kaip atsisuka?

Neprisijungęs ramiakas

• Žiūrėti profilį

Man aiskiai parase, kad 13 mm raktu nusisuka kreipianciosios, bet ne pats suportas. Pats suportas (galinis) atsisuka su vadinamu "sestigraniku", tad klausiu koks jis? 8mm? 10mm? Nebent buna skirtingi variantai...
kodel nusprendei, kad man neaisku kaip atsisuka?

tau visai  jau (!?) sakau kad su 13 raktu ir nusimauna nuo kalaziu, nebent nori st diskus nuimt 8 sesekampis

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
tau visai  jau (!?) sakau kad su 13 raktu ir nusimauna nuo kalaziu, nebent nori st diskus nuimt 8 sesekampis
Aciu tau, bet negi be pirstu sukiojimo taip sunku apseit? Juk klausiau kaip suporta nuimt, ne kaladeles....

Neprisijungęs ramiakas

• Žiūrėti profilį
ar sunku suprast??? turiu kartot n kartu kad suprastum :V

• Žiūrėti profilį
ei, kol jus cia gyncijotes  - as susitvarkiau suporta ir jis veikia  (h) bet stapdziai - pats stapdymas pagerejo labai nedaug, kartais gerai stapdo kartais - prasciau... isrinkes buvau pagr. st. darbini cilindra, bet ten regis viskas tvarkoje... na ziuresiu kaip kas, o jus nereushinkite  (v)

PS. pas mano A4 galinis suportas nusiima atsukus 13 mm varztus nuo kreipianciuju (LUCAS \ GRILLING), o priekiniai tai su sesebriauniu raktu 6mm regis (ATE), gal ir pas kazka galiniai yra ATE suportai, ne nesumates tokiu  (-)

Neprisijungęs kesa696969

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, ardziau savo audi 80b3 galinius diskinius stapdzius, isemiau cilindziuka ir ziurejau kaip ten viskas atrodo ,bet isimant cilindra man iskrito spiruokles korpusas ir ziedas. ir dar nezinau kaip susideda ar tas korpusas su spiruokle turi taip insispausk ir uzsifiksuot su uzpaudziamu ziedu ar tik seip insimest . ar ziedas turi tik prilaikyt ta plokstele kur susieta su rankiniu

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 13, 10:34:48 sukūrė kesa696969 »

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
ei, kol jus cia gyncijotes  - as susitvarkiau suporta ir jis veikia  (h) bet stapdziai - pats stapdymas pagerejo labai nedaug, kartais gerai stapdo kartais - prasciau... isrinkes buvau pagr. st. darbini cilindra, bet ten regis viskas tvarkoje... na ziuresiu kaip kas, o jus nereushinkite  (v)

PS. pas mano A4 galinis suportas nusiima atsukus 13 mm varztus nuo kreipianciuju (LUCAS \ GRILLING), o priekiniai tai su sesebriauniu raktu 6mm regis (ATE), gal ir pas kazka galiniai yra ATE suportai, ne nesumates tokiu  (-)
kas buvo su suportu galiniu?

Neprisijungęs kesa696969

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/patarimai-esant-garaze/audi-b4-(ir-netik)-suportu-perrinkimas/
cia ne B3, bet manau rasi ko ieskai

dekuj vis del to viskas reikia sudet ir varkti su suspaudimu. as pasidariau savadarby yranky it vos ne vos surinkau :-]