Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 (B5) galiniu sailenbloku keitimas  (Skaityta 1981 kartus)

wowiss

• Svečias
Audi A4 (B5) galiniu sailenbloku keitimas
« Topic Start: 2010 Balandžio 24, 21:59:25 »
Automobilis audi A4, 1,8L ,1995m, sedanas, vaziuokle paprasta ne quattro. Norejau paklausti gal kas bandete patys keisti galinio balkio sailenblokus? Gal zinote kokiu lainku su foto kaip atliekamas toks darbas? Ir aplamai ar verta isvis paciam apsiimti keisti be jokiu servizu ? Nes i serviza tai bet kada spesiu nuvaryt ir pinigus istaskyt (+), o vat paciam pasikeisti ir laiko dabar yra ir noro, tik pries keiciant mielai isklausyciau jusu patarimu.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 24, 22:19:33 sukūrė wowiss »

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 (B5) galiniu sailenbloku keitimas
« Atsakymas #1: 2010 Balandžio 24, 22:53:09 »
a6 keiciau visai neseniai, jei turi garaze duobe ar kur estakada pasikeisi be problemu. Darbas paprastas 3 varztai prisuktas sailentas prie dugno ir 1 varztas prie balkio. Darbas toks: 1. palindes po masina atsilaisvini visus varztus, tik neissuki, o isjudini, kad paskui butu lengva atsukt. 2. pasirimdai tvirtai balki taip, kad nemaisytu atsukt varztus (as buvau pasirimdes domkratu, bet reik gerai isitemt, kad kaip atleisi varztus nenusprustu. Man is pirmo karto nepavyko, balki buvau pasirimdes medgaliu ir kaip baigiau atlaisvint varztus netycia ta medgali kazkaip ismusiau alkune ko pasekoje sprusdamas balkis suzalojo pirsta, pasekmes 3 savaite pirstas buvo gipse, po to domkratu turejau atkelt balki ir istatyt i vieta). 3. issuki atlaisvintus varztus ir isimi sailenta, dedi nauja ir verzi, pirma sailenta prie balkio po to prie dygno. 4. atlaisvini domkrata ir daverzi kiek reikia.
Kaip keiciau kitoj pusej tai lengvai domkratu isiverziau balki, kad nenuslystu, tik nepersistenk, kad neatkiltu masina, itemk lengvai, kad atlaisvinus nesprustu  ir pakeiciau greit ir be traumu. Priejimas domkratu nera patogus, bet eina, dar geriau kokiu pneumatiniu zemu domkratu butu pakist ir irimdyt ta balki, bet as neturejau zemo tai suejo tas kur buvo prie masinos komplekte.
Sailentai keiciami masinai stovint ant artu!
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 24, 22:58:01 sukūrė abc »

wowiss

• Svečias
« Atsakymas #2: 2010 Balandžio 25, 00:07:35 »
Kaip suprantu sunkiausia buvo susitvarkyti su balkiu, bet man dar idomu kaip ten su sailenbloku isemimu, ar jie lengvai issiima? Ar juos  ten su kokia elektrine drele isdraskyt reiks?  nes jauciu ,kad jie ten bus gerokai prikepe ir paskui kaip naujus sukisai? su saibom suverziai? nes nezinau kaip A6-oj viskas atrodo, bet A4-toj tai teks jauciu saibu ieskoti ir bandyt verzt su varztais ar presa koki skolintis.

Neprisijungęs abc

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Balandžio 25, 09:13:55 »
Atsiprasau, kazkaip susidurninau, galvojau apie a6c5, pas tave biski kitaip, nei pas mane, pas mane visas sailentas verziasi varztais, tai tik issuki varztus ir isimi sailenta, o pas tave presuojasi  :s
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 25, 13:29:27 sukūrė abc »

wowiss

• Svečias
« Atsakymas #4: 2010 Balandžio 25, 12:01:57 »
Tai nieko, klisti zmogiska! tavo informacija visvien pravers, o siaip gal kas turit manuala koki gera su nuotraukom, kaip ten kas is eiles atsisuka? 

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Balandžio 25, 13:16:51 »
Atsiprasau, kazkaip susidurninau, galvojau apie a6b5, pas tave biski kitaip, nei pas mane, pas mane visas sailentas verziasi varztais, tai tik issuki varztus ir isimi sailenta, o pas tave presuojasi  :s

a6 b5  ??

Neprisijungęs abc

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Balandžio 25, 13:29:45 »
Atsiprasau, kazkaip susidurninau, galvojau apie a6b5, pas tave biski kitaip, nei pas mane, pas mane visas sailentas verziasi varztais, tai tik issuki varztus ir isimi sailenta, o pas tave presuojasi  :s

a6 b5  ??
Pasitaisiau  ;)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Balandžio 25, 13:33:07 »

a6 b5  ??
Pasitaisiau  ;)
tai gal a6 c5  :V