Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 80 b3 vienas ratas po susidurimo nukrypes  (Skaityta 833 kartus)

Neprisijungęs aiwaraz1

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
audi 80 b3 vienas ratas po susidurimo nukrypes
« Topic Start: 2010 Lapkričio 02, 23:28:50 »
sweiki visi tai va snd istiko beda atsitrenkiau i bardiura sonu ta prasme slydau ir trinktelejau keleivio puses priekini rata, permontavus padanga ant naujo ratlankio pastebejau kad vairo padetis pasikeite beto ta puse kuria trinkyelejau ratas stovejo netiesiai trauke kazkaip normaliai atrodo nelenkta bet ta prasme yra problema kai vairuotojo puses ratas ziuri tiesiai keleivio puse ziuri i sona gal 10 laipsniu ziurint tiesiai kai pavazineji issitiesina beto labai traukia i kaire puse perziurejau viska trauke kaip ir sweika antgalis irgi sake irgi nelenkta net nesupratau kaip tokiu greiciu ji isvis neluzo (susidurimo metu vaziavau gal 25km/h greiciu) gal kas turit minciu kodel taip ratas stovi beto kai rata sukelioji vairas normaliai juda kai vaira laikai ir sukineji rata nieks nekleba tai kas gali but kur ten dar galejo issitraukt kas kad taip nesweikai ratas stovi gal protingu minciu (nepykit kad rasau neaiskiai ant tu nervu biski nusigeres esu  -*-) ir noreciau paklausti meistrui paskambinus sako landzeronus tikrink kas cia per daiktas  ?!?  (!?)

Neprisijungęs El_Gato

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
pradziai paziuret ar ratas (vertikaliai ziurint) stovi:
1.  /-----\
2. |-----|
3. /-----/

jei panasiausiai i trecia varianta arba sveikasis ratas mazdaug vertikaliai, o mushtas pasvires po masina - ziurek apatini sarnyra. jis nuo smugio gali buti suejes i shake. kilstelk masina ant domkrato, atleisk sarnyra laikancias dvi verzles ir truktelk sarnyra lauk. suvarzyk ir vel bandyk vazinet.

o siaip geriausia vaziuok i rimtesni servisa pas meistrus, kurie daro suvedimus ir jie tau pasakys kas kur nutiko.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
o kaip sake?rata bent buvai nusiemes?

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
o kaip sake?rata bent buvai nusiemes?
zirejau sake kaip ir nelenkta rytoj paziuresiu dar ta variant akad paziuret kaip sarnyrai o jeigu nerasiu varysiu pas meistrus ar taip ar taip suvedima jau reikejo daryti tai pasakys o druk ten pati visa trauke lenkta na zodziu rytoj viska paziuresiu ir pranesiu  :)

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
pradziai paziuret ar ratas (vertikaliai ziurint) stovi:
1.  /-----\
2. |-----|
3. /-----/

jei panasiausiai i trecia varianta arba sveikasis ratas mazdaug vertikaliai, o mushtas pasvires po masina - ziurek apatini sarnyra. jis nuo smugio gali buti suejes i shake. kilstelk masina ant domkrato, atleisk sarnyra laikancias dvi verzles ir truktelk sarnyra lauk. suvarzyk ir vel bandyk vazinet.

o siaip geriausia vaziuok i rimtesni servisa pas meistrus, kurie daro suvedimus ir jie tau pasakys kas kur nutiko.
tai va paziurejau va katik sake nelenkta bet sarnyras apatinis tai kazkaip keistai atrodo kampas jo labai man nepatinka,  ar tik nebus biski patrauktas o ratai tai stovi \----/ (na ziurint is priekio) kazkaip ir normaliai tik kad desinis biski tiesesnis, kairysis daugiau bet kai ziurejau iskart po susidurimo matosi kad tik biski purvai ties sujungimais tarpeliukai vos vos matomi pasidare tikrai matyciau kurioje vietoje kas pasmigo ar issitrauke nes matytusi kurp purvas nuimtas visai o pas mane paziurejus visas purvas liko savo vietose nesimato kad kur butu nutrupeje jauciu su sarnyrais bus beda, gi dar ir ratas kairys i kaire pasisukes kai desinys stovi tiesiai tai man atrodo vairo trauke arba jos angali bus patempe . galvoju ar tik nereikes varyt rytoj pas meistriuka kur suvedima daro tai jis man pries metus kai norejau pasidaryti pasake kur ka pasikeist ir nieko neeme na ka pasikeiciau viska  pasidariau suvedima

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
tai va pasake kas pas mane buvo zodziu daugiau niekas kas is utenois nevaryjkit servisiukan prie abuvos (kur suvedima daro) tai man kai padarwe nepasake kad trauke sulenkta buvo o po susidurimo issitempe nuvariau pas kita serviznika tas sako trauke pasikeisk ir atvaryk , tai atliekama turejau pakeiciau tan paciam servise ir padare suvedima db kaip nauja masina nei kas bilda nei kas barska ir vairuot tapo maloniau :-] neuzrakinu sitos temos nes kazkas gali buti susidures su tokia problema

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
O tu gali ir rakinet temas ?  :D

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
kas sukure gali ir uzrakint bentjau seniau budavo galima taip padaryt
apacioj yra tokie du migtukai uzrakinti tema ir sujungti su kalendoriumi